superman
Δραστήριο μέλος
Η ΕΛ ΠΙ ΔΑ θα σου στείλει Αρχαία ΓΠ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος
Χαρούλα!!!
Νεοφερμένος
Χαρούλα!!!
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
yo_kzn
Νεοφερμένος
εξαρταται βεβαια κ τι επαγγελμα θελεις να κανεις..με βαση ΑΥΤΟ να διαλεξεις κατευθυνση..γιατι κ μενα πιο ενδιαφεροντα μου φαινοντουσαν η φυσικη κ η βιολογια αλλα αυτο που θελω ειναι απο Θεωρητικη..
Ελπιζω να βοηθησα φιλε..!
Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
Γειά σε όλους!!!Φέτος θα παω θεωρητική και θα ήθελα να μου δώσετε καμιά συμβουλή ως πιο έμπειροι...Τι να προσέξω,πού να δώσω βάρος και ό,τι άλλο νομίζετε εσεις...Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους:thanks:
Πρωτα λατινικα!!Δωσε μεγαλη βαση στη γραμματικη και στα λιγα συντακτικα φαινομενα γιατι ολα αυτα χρειαζονται στη γ λυκειου και εξεταζονται στις πανελληνιες.Μετα αρχαια!!Να μαθαινεις καλα τα σχολια του γνωστου για να εξασκηθεις γιατι το γνωστο στην γ ειναι πολυ πιο δυσκολο.Επισης κανε πολλα αγνωστα κειμενα για να εξασκηθεις στο συντακτικο και τη μεταφραση.Μαλιστα ξεκινα επαναληψεις στη γραμματικη και καινουρια κεφαλαια οπως τα ρηματα σε -μι και κατι αλλα ανωμαλα ρηματα στο τελος του βιβλιου.Ακομα κρατα καλες σημειωσεις απο τους καθηγητες στα αρχαια και τα λατινικα.ΜΗΝ ξεχνας να μαθαινεις αρχικους χρονους στα ρηματα στα αρχαια και τα λατινικα !!Τωρα αν ενδιαφερεσαι να δωσεις μαθηματικα γενικης στην γ πρεπει να δωσεις βαση και στην αλγεβρα.Αυτα τα λιγα λοιπον και στην γ θα σκιζεις καθως θα εχεις να μαθεις και αλλα πραγματα!!(μαλακιες δλδ)Αν εχεις γερες βασεις για την γ θα εισαι πολυ ΟΚ!!:no1:
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες παντως(πιστευω πως μιλω εκ μερους ολων οσων ενδιαφερονται για το θεμα)θα μας ειναι σιγουρα πολυ χρησιμες
armonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να σας δώσω ν καταλάβετε έγραψα κείμενα 19,έκθεση 19,8 κ αρχαία 16,4
πιστεύω ότι φέτος με τα φροντηστήρια κ συστηματικό διάβασμα θα καλύψω τα κενά.
υπομονή κ επιμονή θέλει.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
κ εγώ θεωρητική θα πάω κ τα αρχαία είναι το μόνο μάθημα που με προβληματίζει.
για να σας δώσω ν καταλάβετε έγραψα κείμενα 19,έκθεση 19,8 κ αρχαία 16,4
πιστεύω ότι φέτος με τα φροντηστήρια κ συστηματικό διάβασμα θα καλύψω τα κενά.
υπομονή κ επιμονή θέλει.
Εντάξει, δεν είναι και τόσο κακός ο βαθμός των Αρχαίων σου!
Εγώ θα πάω Θεωρητική, και έγραψα Γλώσσα 18,4, Κείμενα 15,4, Αρχαία 13 και Ιστορία 10,4 (στην Ιστορία ο μεγαλύτερος βαθμός σε όλη την Α' Λυκείου ήταν 13,κάτι!). (Εντάξει, στις εξετάσεις ποτέ δεν γράφω καλά! Ευτυχώς με έσωσαν τα τετράμηνα!) Και αυτό που με προβλημάτιζε πάντα ήταν ότι δεν είμαι αρκετά καλή στα Αρχαία και στην Ιστορία. Στα Αρχαία έχω μερικά κενά (τα οποία ελπίζω να καλύψω φέτος στο φροντιστήριο) και στην Ιστορία δεν μπορώ να θυμάμαι τα πάντα! Ξεχνάω πολύ εύκολα! (πράγμα το οποίο είναι κακό για την Θεωρητική, αφού χρειάζεται πολύ αποστήθιση...) Αλλά θα βάλω τα δυνατά μου φέτος και του χρόνου, έτσι ώστε να βελτιωθώ σε όλα και να περάσω εκεί που θέλω! (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπείδευσης).:xixi:
armonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};565237:Εντάξει, δεν είναι και τόσο κακός ο βαθμός των Αρχαίων σου!
Εγώ θα πάω Θεωρητική, και έγραψα Γλώσσα 18,4, Κείμενα 15,4, Αρχαία 13 και Ιστορία 10,4 (στην Ιστορία ο μεγαλύτερος βαθμός σε όλη την Α' Λυκείου ήταν 13,κάτι!). (Εντάξει, στις εξετάσεις ποτέ δεν γράφω καλά! Ευτυχώς με έσωσαν τα τετράμηνα!) Και αυτό που με προβλημάτιζε πάντα ήταν ότι δεν είμαι αρκετά καλή στα Αρχαία και στην Ιστορία. Στα Αρχαία έχω μερικά κενά (τα οποία ελπίζω να καλύψω φέτος στο φροντιστήριο) και στην Ιστορία δεν μπορώ να θυμάμαι τα πάντα! Ξεχνάω πολύ εύκολα! (πράγμα το οποίο είναι κακό για την Θεωρητική, αφού χρειάζεται πολύ αποστήθιση...) Αλλά θα βάλω τα δυνατά μου φέτος και του χρόνου, έτσι ώστε να βελτιωθώ σε όλα και να περάσω εκεί που θέλω! (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπείδευσης).:xixi:
κι εγώ εκει στοχεύω όμως δεν το βλέπω με εκεί που έχουν πάει οι βάσεις
ξέχασα να πω ότι ιστορία έγραψα 13,4.
πάντα έγραφα στις εξετάσεις 20 ιστορία όμως φέτος τα θέματα ήταν κάπως και σχεδόν κανείς δεν έγραψε καλά.
γενικά όμως με την αποστήθιση καλά τα πάω..
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Οπότε έχεις ισχυρό πλεονέκτημα!κι εγώ εκει στοχεύω όμως δεν το βλέπω με εκεί που έχουν πάει οι βάσεις
πάντα έγραφα στις εξετάσεις 20 ιστορία όμως φέτος τα θέματα ήταν κάπως και σχεδόν κανείς δεν έγραψε καλά.
Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά! Αν θέσουμε στόχους, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! (ακόμα και το 18.856 για Παιδαγωγικό!)
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην τη βλέπεις την Ιστορία αρνητικά.κι εγώ εκει στοχεύω όμως δεν το βλέπω με εκεί που έχουν πάει οι βάσεις
Είναι εύκολη και τα μισά εκτός ύλης οπότε διάβασε κανονικά από την αρχή
maraki love
Διάσημο μέλος
Μην τη βλέπεις την Ιστορία αρνητικά.
Είναι εύκολη και τα μισά εκτός ύλης οπότε διάβασε κανονικά από την αρχή
ναι αυτό είναι αλήθεια! μην είσαι απιασιόδοξη εξ αρχής:nono:
uploaded_idea
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpakmak
Νεοφερμένος
Είμαι μέτριος μαθητής και από εσας θελω να μου πειτε τροπους για να γινω καλυτερος διοτι θέλω να περασω Νομική......
Εγώ θα αρχίσω τα μαθήματα στις 18 Αυγουστου...αν αρχίσω απο τώρα το κάλο διαβασμα πιστευω πως θα περασω νομική!!
Περιμένω απαντησεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.