CHE* Billio
Νεοφερμένος
Είμαι μαθητής α λυκείου και κατα πάσα πιθανότητα θα πάω θεωρητική.
Όμως έχω ένα πρόβλημα με τα αρχαία....δεν τα πάω σχεδόν καθόλου, όχι γιατι΄δν μ αρέσουν, αλλά μάλλον γτ έχω αφήσει πάρα πολλά κενά και απ'το γυμνάσιο και μου φαίνονται ακαταλαβήστικα...
Στις εξετάσεις έγραψα 12.6, ενω κείμενα, έκθεση και ιστορία έγραψα 16, 18 και 17 αντίστοιχα....
Τί να κάνω????Μήπως θα πρέπει να στρωθώ τώρα το καλοκαίρι να τα μάθω???
Παίζει τόσο πού ρόλο αν το φόρτε σου ΄δεν είναι τα αρχαία????.......
ΧΕΛΠ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
kaliorova
Νεοφερμένος
Θέλει αρκετό διάβασμα δεν είναι αστεία τα πράγματα, πρέπει να στρωθούμε και να καλύψουμε τα πάντα! Απλά ξεκουράσου αυτό το καλοκαίρι γιατί μας περιμένουν δύο δύσκολες χρονιές! Και σίγουρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχίας θα προλάβεις !!
xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να αρχίσεις να διαβάζεις τη γραμματική και το συντακτικό,γιατί ειδικά σ'ευτό ο μάθημα δεν πρέπει να έχεις καθόλου κενά,αλλιώς θα συναντήσεις πολλά εμπόδια! Τα αρχαία μην ξεχνάς ότι έχουν και συντελεστή 1,4! Στρώσου λοιπόν τώρα για να μην έχεις πρόβλημα του χρόνου!:no1:
..1,3 ο συντελεστης!
οπότε είναι το μάθημα βαρύτητας, με έναν καλό βαθμό αρχαία ακομα κι αν εχεις μια μικρή ατυχία σ'αλλο μάθημα τα καταφερνεις..
εκτώς κι άμα τελικά πας θετικοτεχνολογική! εκεί άμα σου γίνει καμιά στραβή και βγάλεις...13.000 πχ. βρίσκεις σχολή, στη θεωρητική όχι και τόσο..
ο λόγος είναι ότι οι 'καλές' θεωρητικές σχολές είναι ψηλά!!!
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά!!!!!
Είμαι μαθητής α λυκείου και κατα πάσα πιθανότητα θα πάω θεωρητική.
Όμως έχω ένα πρόβλημα με τα αρχαία....δεν τα πάω σχεδόν καθόλου, όχι γιατι΄δν μ αρέσουν, αλλά μάλλον γτ έχω αφήσει πάρα πολλά κενά και απ'το γυμνάσιο και μου φαίνονται ακαταλαβήστικα...
Στις εξετάσεις έγραψα 12.6, ενω κείμενα, έκθεση και ιστορία έγραψα 16, 18 και 17 αντίστοιχα....
Τί να κάνω????Μήπως θα πρέπει να στρωθώ τώρα το καλοκαίρι να τα μάθω???
Παίζει τόσο πού ρόλο αν το φόρτε σου ΄δεν είναι τα αρχαία????.......
ΧΕΛΠ!!!
μπορείς να πας και τεχνολογική βέβαια.......
superman
Δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
CHE* Billio
Νεοφερμένος
μπορείς να πας και τεχνολογική βέβαια.......
Μπαα.. στα 3/4 των θετικών μαθημάτων έγραψα ΠΟΛΥ χαμηλά.....
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Μπαα.. στα 3/4 των θετικών μαθημάτων έγραψα ΠΟΛΥ χαμηλά.....
Δεν έχει σημασία πόσο γράφεις.Μην αφήσεις έναν κακό βαθμό να καθορίσει το μέλλον σου.Θα προσπαθήσεις και θα τα καταφέρεις.Διάλεξε κατεύθυνση με μόνο κριτήριο το τι θέλεις ΕΣΥ να γίνεις.
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Δεν έχει σημασία πόσο γράφεις.Μην αφήσεις έναν κακό βαθμό να καθορίσει το μέλλον σου.Θα προσπαθήσεις και θα τα καταφέρεις.Διάλεξε κατεύθυνση με μόνο κριτήριο το τι θέλεις ΕΣΥ να γίνεις.
Συμφωνώ μ'αυτή τη λογική αλλα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι "ένας" κακός βαθμός...απο τη β γυμνασίου εχω να γράψω πάνω από 15 στα μαθηματικα...στα υπόλοιπα θετικά μπορώ να πώ πως η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη...(ΛΙΓΟ καλυτερη...).
Γενικά τα θετικά μαθήματα μου φαινόταν δύσκολα και δεν έγραφα καλά ποτέ μα ποτέ, αν και δεν τα έβρισκα και τόσο ανιαρά.
Στα θεωρ. μαθήματα μπορώ να πώ με σιγουρια οτι γραφω καλυτερα.Το θεμα ομως ειναι οτι πάντα τα έβρισκα βαρετά (και εδώ ίσως να έχω επηρεαστει και από τους φίλους μου, που είναι όλοι άριστοι στα θετικά) και τα 2 τελευταια χρονια (3η γυμν.- 1η λυκ.) αρχισα να παρατάω σιγά σιγά τα αρχαία με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κατάσταση του τύπου:
Απο 'δώ, αρχαία(μπλιάχ....) - τα υπόλοιπα μαθήματα μ'ενδιαφέρουν όμως...
Απο 'κει, μαθηματικά(ακόμα πιο μπλιάχ) - ομως μεγαλύτερο εύρος επιλογών σε σχολές
Δεν με έχω για άνθρωπο που θα κάθεται να διαβάζει απ'το πρωι μέχρι το βράδι και έχω ακούσει πως για θεωρητική αυτό πρέπει να εφαρμοστεί..
Συγνώμη αν σας κουράζω αλλα πιστεύω πως κατεύθυνση θα αποφασίσω το βράδυ της προηγούμενης του ανοίγματος των σχολείων γιατι πρίν...δεν το βλέπω...
flo0ra
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.