chrisnats16
Νεοφερμένος
Ο chrisnats16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
15-05-09
23:40
Εγώ έχω συλλογή με νομίσματα Ευρώ απο όλες τις χώρες που το έχουν σαν νόμισμα. Επίσης και ορισμένες δραχμές (δεκαετίες 70 - 80) σε αρκετά καλή κατάσταση (για την ηλικία τους)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1,056 μηνύματα.
15-05-09
23:50
Μικρή μάζευα κ έχω κάνει μια μικρούλα συλλογή.Όχι σπουδαία πράγματα .Το μόνο έτσι ''παράξενο'' που θυμάμαι είναι ένα χάρτονόμισμα των 50 δραχμών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 5,968 μηνύματα.
15-05-09
23:57
Και εγώ μάζευα μικρή.Ήταν το αγαπημένο μου. Τα έχω ακόμα.
Πρόσφατα πήρα και από την γιαγιά μου κάποιες λίρες που μάζευε εκείνη.Είναι πολύ ωραίες.:xixi:
Πρόσφατα πήρα και από την γιαγιά μου κάποιες λίρες που μάζευε εκείνη.Είναι πολύ ωραίες.:xixi:
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
16-05-09
00:02
Εχω εχω κουτια ολοκληρα μα νομισματα και χαρτονομισματα οχι επειδη τα μαζευω αλλα τα εφερνε ο πατερας μου καθε φορα που γυρνουσε απο τα ταξιδια του . Κινα Ιαπωνια Ρωσσια ΗΠΑ Βολιβια κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...