lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα στο έχω δώσει το link!(μπλε γράμματα.Μάλλον ειναι αργά και νυστάζειςΕχω κανει αναζητηση....Δεν βρηκα να υπαρχει κατι τετοιο!
Τωρα μπορει να ειναι μπροστα μου και να μην το βλεπω!
Τ χρειαζομαι...Ειναι αναγκη...
Μπορεις να μου δωσεις το λινκ αν εχεις την καλοσυνη?

Πάτα το. Και στο πρώτο μήνυμα που θα σε βγάλει είναι το download.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ζητάει θέματα και απαντήσεις επαναληπτικών για φυσική και όχι για μαθηματικά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον εγώ νύχταζα χθες.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωχ συγγνώμη.Θέματα απο δω θέματα απο κει εχουμε μπλέξει να μην πω.Τώρα γιά τιμωρία πρέπει να κάτσω να τα λύσω τα θέματα της Φυσικής μιάς και είναι η δουλειά μου και να τα στείλω!
Μάλλον εγώ νύχταζα χθες.
ναι ναι!!!θα σας ημουν υποχρεη αν το κανατε αυτο!εχει καλα θεματα στις επαναληπτικες!!!!!!
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρήκα τα θέματα στις επαναληπτικές αλλά λύσεις έτοιμες μονο γιά του 2008.ναι ναι!!!θα σας ημουν υποχρεη αν το κανατε αυτο!εχει καλα θεματα στις επαναληπτικες!!!!!!
Κάντε πως τα λύνετε και αμα δυσκολευτείτε το συζητάμε.Είναι πολύ ταλαιπωρία να τα λύσω όλα και να τα ανεβάσω.Δεν μπορεί, τέτοια εποχή λίγα σημεία θα σας είναι άγνωστα.Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
Παράκληση προς όλους τους Φυσικούς του φόρουμ

Από λίγο ο καθενας.
Συνημμένα
vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αυτόΠάρε από τον παλιατζή αυτά που θέλεις.
Συνημμένα
vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι να πρωτοβάλω. Ζητείστε από εδώ (vimaproto@yahoo.gr) συγκεκριμένα τι θέλετε και ο μπαχτσές έχει (σχεδόν) απ' όλα. vimaproto@yahoo.grΚαι αυτό
Συνημμένα
kvgreco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχικά δεν το πρόσεξε ούτε ο κ. lostG και έδωσε link γιά τα μαθηματικά.Στη συνέχεια το είδε και ανέβασε τα σωστά θέματα αλλά χωρίς λύσεις.
Όποιος έχει την καλωσύνη ας λύσει τίποτα να το ανεβάσει.Τα θέματα του Ιουνίου σχεδόν όλοι κάπου θα τα βρούν και μάλιστα λυμένα.Με τα επαναληπτικά τι γίνεται?
Πώς θα τσεκάρω εγώ τις λύσεις μου αφού πουθενά δεν τα βρίσκουμε λυμένα.Καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό να λύσετε τόσα πολλά θέματα και να τα ανεβάσετε αλλά ο blinky2 ζήτησε συγκεκριμένα.
blinky2 μ' ακούς?Βρήκες τίποτα?
Πώς μού τη δίνουν τα άτομα πού κάνουν εγγραφή στο φόρουμ, μόνο και μόνο γιά να ζητήσουν κάτι(ποτέ να βοηθήσουν άλλους μόνο τη πάρτη τους) και μετά να εξαφανιστούν!
dimosgr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχεις δίκιο LOSTG!Παράκληση προς όλους τους Φυσικούς του φόρουμ
Από λίγο ο καθενας.
Θα αρχίσω να ανεβάζω από σήμερα όσες λύσεις έχω απο επαναληπτικά. Δυστυχώς -προς στιγμήν- αφορούν μόνο 3α και 4α θέματα!
dimosgr
Εκκολαπτόμενο μέλος
lostG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω όμως να δώσει ..σημεία ζωής ο blinky2.Μήπως θύμωσες γιά το μπέρδεμα που έγινε με τα θέματα?Ήταν αργά και μάλλον φταίω εγώ.
Sorry.
manos66
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Παρ' όλο που δεν είναι ο τομέας μου, μπορώ να σας δώσω αυτά.
https://www.kelafas.gr/Panellinies08/epanaliptikes/fys_kat_epan_08_a.pdf
Όποτε μπορέσω και του 2007
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προς στιγμήν αυτά έχω!
:no1:ευχαριστουμε!!!!!!!!!!
vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος

kvgreco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλο επαναληπτικά θέματα (γιά επανάληψη δηλαδή προετοιμασία) όπως τα ονομάζει τα θέματά του η ΟΕΦΕ και άλλο επαναληπτικά θέματα (γιά όσους δεν έδωσαν την κανονικη περίοδο του Μαΐου πανελλήνιες λόγω κάποιου προβλήματος).Δυστυχώς την ίδια έκφραση χρησιμοποιούν όλα τα sites τα σχετικά με θέματα εξετάσεων.Μπλέξαμε τις λέξεις.
Ο blinky2 που ξεκίνησε το θέμα προφανώς αναφέρεται στη περίπτωση των πανελληνίων του Ιουλίου.
Θεωρώ άστοχο το χαρακτηρισμό της ΟΕΦΕ και πρέπει να αφαιρέσει τη λέξη επαναληπτικά.Ας βάλει μιά λέξη π.χ "προετοιμασίας".Ή "επανάληψης της ύλης"
Προσέξτε τη διαφορά.
-Εξετάσεις επανάληψης.
-Επαναληπτικές εξετάσεις.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

TANGO
Νεοφερμένος

Επείγον
alexinho
Νεοφερμένος

καλή μας επιτυχία

xxvasilakosxx
Νεοφερμένος

οποιος μπορει ασ με βοηθησεις
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.