καλα δεν βλεπετε οτι του εχω γραψει την λυση΄??????
και επειδη το e ειναι υψωμενο η στην x^2 δεν ξερεις την αρχικη του γιατι δεν ειναι e^2x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αρα παει μονο με αλλαγη μεταβλητης!!!!!
δειτε την λυση μου πανω!!!και πως του την εχω γραψει γιατι ετσι ειναι η σωστη!
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου, και να σε παρακαλεσω να ηρεμησεις.
Το οτι του προτεινες μια λυση (απο τις πολλες, ενδεχομενως) δεν παει να πει αυτοματα οτι το ζητημα θεωρειται ληξαν. Ειναι καλο να εχεις ερεθισματα και διαφορετικες αποψεις για καποιο θεμα.
Τωρα οσον αφορα την ορθοτητα της λυσης σου, οπως επισης και της δικιας μου που επικρινες. Οπως ειπα, δεν υπαρχει ενας τροπος να λυσεις ενα ολοκληρωμα. Οχι παντα, δηλαδη. Στη προκειμενη περιπτωση, παρουσιασες εσυ μια λυση αρχικα, ενω εγω, θεωρωντας καλυτερο να προυσιασω μια (αισθητικα) επαυξημενη λυση (οχι δηλαδη απαραιτητα και ορθοτερη), παρουσιασα μια δευτερη. Το αν ενα ολοκληρωμα ειναι σωστο ο οχι, μπορεις να το αποφανθεις με εναν και μονο τροπο: διαφοριζοντας τη συναρτηση που βρηκες και, δεδομενου οτι το αποτελεσμα σου ειναι η αρχικη ολοκληρωτεα συναρτηση η οχι, μπορεις να αποφανθεις αν το αποτελεσμα σου ειναι η οχι ορθο. Ξεχνα τη διαδρομη, αν και αυτη εχει σημασια, οσον αφορα παντα τη μαθηματικη αυστηροτητα της λυσης σου.
Αν λοιπον και με το δικο σου και με το δικο μου βγαζεις σωστο αποτελεσμα, ειναι λαθος να θεωρεις τη δικη σου απαντηση τη σωστη. Και οι δυο ειναι σωστες, για τους λογους που προαναφερα. Ομολογω βεβαια οτι δεν κοιταξα καθολου τη δικη σου απαντηση, και γι'αυτο το λογο ισως να επρεπε να τσεκαρω και το δικο σου τροπο πρωτου απαντησω. Η αληθεια ειναι ομως οτι βαριεμαι καπως
Τελως παντων, η αληθεια ειναι οτι δε φταις εσυ. Αναθεματισμενα Λυκεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.