σωστα,το 3 απο το Σ-Λ αξιζει ιδιαιτερα.προκειται για το μισο θεωρημα fermatt και δειχνει οτι η υποθεση του εσωτερικου σημειου δεν μπορει να παραληφθει.
οσον αφορα για το αν τα θεματα ειναι στα πλαισια των πανελληνιων,μου φενεται πως εχει γινει παρεξηγηση:εγω νομιζω πως στα πλαισια αυτα ανηκει καθε ασκηση και καθε ερωτημα που μπορει να λυθει με τις γνωσεις του σχολικου βιβλιου.και καθε φορα οι διαθεσεις των εξεταστων ειναι αυτες που καθοριζουν το βαθμο δυσκολιας.σε καθε περιπτωση ενας υποψηφιος δεν πρεπει να βασιζεται στην καλη θεληση των εξεταστων.εκτος αν μιλαμε για την οργανωτικη δομη του διαγωνισματος το οποιο ειναι κατα τη γνωμη μου επουσιωδες ζητημα.το μονο που εχει σημασια για τις εξετασεις ειναι να ξερεις να λυνεις ασκησεις και να ξερεις φαρσι τη θεωρια.απο κει και περα,οποιος τα καταφερει μ αυτα τα δυο,δεν εχει να φοβηθει τιποτα.οποτε ο βαθμος δυσκολιας των θεματων ειναι αναλογος της περιστασης!
Υ.Γ. η ανισοτητα των μεσων ειναι μια απλη επαγωγη.δε χρειαζεται καν να ξερεις οτι λεγεται ανισοτητα αριθμητικου-γεωμετρικου μεσου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.