Lurker.no97
Νεοφερμένος
Αν θες σχολες μονο του 1ου, θα πρεπει να επιλεξεις μονο το 1ο.Ερωτηση: Αν θελουμε να δηλώσουμε σχολες μονο από ένα πεδιο τι κανουμε; Επιλεγουμε στην αρχη μονο το ένα πεδιο από το οποιο θα δηλώσουμε τις σχολες; Π.χ. Εγω είμαι θεωρητικη και εχω μαθημα επιλογης τη βιολογια γενικης. Θελω να δηλωσω μονο σχολες του 1ου πεδιου. Μπορω στην αρχη να "τικαρω" 1ο και 3ο πεδιο και να επιλεξω στη συνεχεια μονο σχολες του 1ου;
Αν βαλεις 1ο και 3ο, επιλεξεις σχολες μονο απο το 1ο και πατησεις επομενο, βγαζει ειδοποιηση οτι πρεπει να επιλεξεις τουλαχιστον 1 σχολη και απο το 3ο.
Source: επαιζα ολο το μεσημερι. Θετικη που θελει μονο 2ο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Για τέτοια θέματα, τα λύκεια θα είναι ανοικτά την ΤΡΙΤΗ 14/7 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/7.Πως μπορω να κανω αναιρεση οριστικοποιημενου μηχανογραφικου; Πρεπει να παω στο σχολειο συγκεκριμενη μερα; Συγκεκριμένα θελω να αλλαξω τη σειρα προτιμησης σε μια σχολη(απο 9 σε 12)
υπογραφη ειτε εμενα ειτε κηδεμονα;
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορουμε να το κανουμε μονοι μας?
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Ναι μπορείς να το κάνεις και μόνος. Δεν είναι δύσκολο, μην ψαρώνεις.Το μηχανογραφικο δεν χρειαζεται να το κανουμε στο σχολειο
Μπορουμε να το κανουμε μονοι μας?
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν νου βγει ενας αριθμος με την ολοκληρωση εχω να κανω τπτ αλλο?Ναι μπορείς να το κάνεις και μόνος. Δεν είναι δύσκολο, μην ψαρώνεις.
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι.....Οταν νου βγει ενας αριθμος με την ολοκληρωση εχω να κανω τπτ αλλο?
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Το υπουργείο Παιδείας όρισε προθεσμία ως και την Τρίτη 21/7/2015, μέσα στην οποία υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό τους δελτίο, μπορούν να ζητήσουν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων. Δηλαδή, με αίτηση-υπεύθυνη δήλωση οι υποψήφιοι, μπορούν να ζητήσουν ΜΟΝΟ να διαγραφεί κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους και όχι βέβαια να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ή να προσθέσουν νέες προτιμήσεις.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ: https://www.esos.gr/arthra/39125/mer...on-sta-mihanografika-deltia-gel-kai-epal-2015
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι πρέπει να το εκτυπώσεις!!! Για να έχεις και εσύ ένα αποδεικτικό στοιχείο οτι έγινε σωστά το μηχανογραφικό..... Στο σχολείο μου βέβαια το έβγαλαν δυο φορές!!! Στην πρώτη γράφει πάνω "Μη οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό." και στην δεύτερη " οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό" .... Τώρα αυτά γίνονται για τυπικούς λόγους αλλά είναι πολύ σωστό να το έχουμε και σε φωτοτυπία!!Το μηχανογραφικό έπρεπε να το εκτυπώσουμε? Εγώ το εεκτύπωσα και γράφει πάνω οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό.
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν έχω αυτό που γράφει μη οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό! Έχω μόνο αυτό που γράφει οριστικοποιημενο! Προφανώς το μη οριστικοποιημενο είναι το πρόχειρο! Υπάρχει πρόβλημα που δεν έχω το μη οριστικοποιημενο ?Ναι πρέπει να το εκτυπώσεις!!! Για να έχεις και εσύ ένα αποδεικτικό στοιχείο οτι έγινε σωστά το μηχανογραφικό..... Στο σχολείο μου βέβαια το έβγαλαν δυο φορές!!! Στην πρώτη γράφει πάνω "Μη οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό." και στην δεύτερη " οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό" .... Τώρα αυτά γίνονται για τυπικούς λόγους αλλά είναι πολύ σωστό να το έχουμε και σε φωτοτυπία!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν έχω αυτό που γράφει μη οριστικοποιημενο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό! Έχω μόνο αυτό που γράφει οριστικοποιημενο! Προφανώς το μη οριστικοποιημενο είναι το πρόχειρο! Υπάρχει πρόβλημα που δεν έχω το μη οριστικοποιημενο ?
όχι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 001921
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχει αρχείο pdf με τις οδηγίες. Θα το βρεις πάνω πάνω, στην μπλε γραμμή.
Δεν μπορώ να καταλάβω. Μου λέει προσωρινή αποθήκευση και ύστερα μου λέει Μη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (pdf) Τι να κάνω ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.