Στειλε ε-μαιλ αντι για τηλεφωνο.Εμενα με απαντησαν σε 30 λεπτα.
Γιατι να το εκτυπωσουμε το μηχανογραφικο?Γιατι χρειαζετε?
Επισης εμας στο σχολειο μας εδωσαν τον κωδικο ΥΠΔΒΜΔ και τον κωδικο ασφαλειας
Και μας ειπαν μπειτε στην σχολικη μοναδα,βαλτε τους κωδικους και δημιουργηστε μονοι σας απο το σπιτι σας τους προσωπικους κωδικους σας.
Οταν μπανεις ομως,σου βγαζει μια λιστα με ολα τα ονοματα των παιδιων του σχολειου μου,οποτε μπορω αν θελω να παω και να βαλω εναν κωδικο σε εναν αλλον μαθητη και αυτος να μην μπορει να κανει μηχανογραφικο μετα γιατι δεν θα τον ξερει.Ποσο κουλο ειναι αυτο
Εγω πηγα στο ονομα μου,εκει που λεει κωδικος,πατησα,και μου εβγαλε τρια κενα.Στο πρωτο εβαζες τον κωδικο ασφαλειας που μας εδωσαν και απο κατω 2 φορες τον δικο σου προσωπικο κωδικο.Πατησα αποθηκευση και μου εβγαλε οτι ο κωδικος εχει αποθηκευτει.Μετα αμα ξανακανω την ιδια διαδικασια παλι εχει κενα.Μαλλον αυριο που ληγει η προθεσμια δεν θα μπορεις να τον ξανααλλαξεις.Θα ξαναβαλλω τον ιδιο κωδικο ξανα το βραδυ εγω,μπας και μου τον εχει αλλαξει κανενας αλλος και μετα αντε να δουμε
Εχω πολυ αγχος για αυτον τον κωδικο γιατι το βραδυ τελιωνει η προθεσμια.Εκανα σωστα την διαδικασια?Παντως πηρε τηλεφωνο στο σχολειο τους εξηγησα τι εκανα και με λενε σωστα τα εκανες και ενας συμμαθητης που πηγε στο σχολειο αν τον δημιουργησει μου λεει ετσι το εκανε
Παντως,ποσο ΑΧΡΗΣΤΟ,ΑΝΙΚΑΝΟ και ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ειναι το σχολειο μου?Βαριοντουσαν να πηγαινουμε εμεις εκει και μας εδωσαν τους κωδικους αυτους που λογικα δεν πρεπει να τους εχουμε
Υ.Σ.Επισης δωστε ενα λινκ με ολες τις σχολες που υπαρχουν.Τις εχει μεσα το μηχανογραφικο αλλα ενας χωρις τους κωδικους δεν μπορει αν τους δει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.