18-07-10

23:31
@ johnnie2
Αν δεν δεις πρώτα στο μέλλον τα μόρια σου δεν μπορεί να υπάρξει απάντηση στην απορία σου.Εχω μια απορία σχετικά με το μηχανογραφικό που θα συμπληρώσω του χρόνου. Σκοπεύω να δηλώσω μόνο τρεις σχολές: Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης, Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσ και Χημικών Μηχανικών Θεσ. Αυτές ειναι οι σχολές που μου αρέσουν πολύ. Μήπως θεωρείτε ότι πρέπει να δηλώσω και άλλες σχολές?
Ο στόχος σου είναι η σχολή που θέλεις και όχι πόσες σχολές θα δηλώσεις στο μηχανογραφικό.…. θέλω να ξέρω από τώρα τον στόχο μου γιατί έτσι μου έρχεται όρεξη να διαβάσω…..
Το θέμα δεν είναι αν ανήκεις στα παιδιά που μπορούν αλλά βαριούνται να διαβάσουν, το θέμα είναι αν τελικά είσαι από αυτούς που ξεπερνούν τη βαρεμάρα τους.….. ανήκω στα τρια τεταρτα των παιδιών της Ελλάδας που μπορούν αλλά βαριούνται να διαβάσουν……
Πότε πάνω-κάτω βλέπεις να έρχεται η στιγμή να στρωθείς? Δηλαδή, δεν σου αρκεί ο στόχος της σχολής που επιθυμείς και χρειάζεσαι επιπλέον ενέσεις?θέλω να θέσω στόχους από τωρα ώστε όταν κάποια στιγμη θα πρέπει να διαβάσω και θα βαριέμαι να σκεφτώ τους στόχους μου και αμέσως θα στρωθώ! το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί άψογα!!!
Και εδώ η ερώτηση είναι “πότε?”. Νομίζω κάποιος που δεν έχει συνηθίσει να μελετά, που το διάβασμα δεν τον ευχαριστεί, που σίγουρα έχει αρκετά κενά και που ψάχνει τρόπους που θα του φέρουν όρεξη για δουλειά, ότι δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να χτυπήσει υψηλόβαθμη σχολή.Ξέρω ότι ειναι υψηλόβαθμες και θα κάνω τα πάντα για να περάσω
Τελικά δεν κατάλαβα. Ο κύριος στόχος σου δεν είναι η σχολή, αλλά η πόλη που δεν θα σε κάνει να βαρεθείς και η έντονη φοιτητική ζωή?….Μετά είναι άλλες πολεις που τα πανεπιστημια δεν είναι αξιόλογα και είναι μικρές οπότε μετά τα δυο χρόνια το πολύ θα βαρεθώ! (Θέλω να έχω και μια έντονη φοιτητική ζωή)……
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.