fockos
Επιφανές μέλος
Βρείτε το γραφείο που αντιστοιχεί στην περιοχήσας στο παρακάτω link και πάρτε τους ένα τηλέφωνο αύριο....
https://www.asda.gr/gym11per/TeachersGrafeia.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις αν ισχύει και την επόμενη χρονιά το ίδιο, για να μη πας τσάμπα, χτύπα ένα τηλεφωνάκι για καλό και για κακό.
Και εμείς δεν θα δηλώσουμε στο σχολείο μας =/
πωωω!! μη μου κάνεις τέτοια!!
9α ρωτήσω αύριο που 9α πάω στο σχολείο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karxarini
Νεοφερμένος
https://dide-a.thess.sch.gr/portal/
και
https://dide-v.thess.sch.gr/portal/
Για όσους ρωτάνε για το 10%, οι ημερομηνίες 7 και 8 είχαν οριστεί για την κατάθεση μηχανογραφικού με το 10%,μιας και δεν θα χρειαζόταν να περιμένουν για τη βεβαίωση πρόσβασης (αφου οι βεβαιώσεις δίνονται 8 και 9). Στις 20 γίνεται η κατάθεση των μηχανογραφικών από όσους δεν κατέθεσαν μηχανογραφικό στην προκαθορισμένη ημερομηνία για σοβαρους λ/ογους και από όσους έδωσαν πανελλήνιες με τους αρρώστους.
Το ότι θα σας δεχτούν οποιαδήποτε ημέρα ενώ έχει παρέλθει η ημερομηνία που έπρεπε να πάτε, ΔΕΝ είναι σίγουρο, γι'αυτό ΜΗΝ το ρισκάρετε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα δηλώσει στα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής μου.
Βρείτε το γραφείο που αντιστοιχεί στην περιοχήσας στο παρακάτω link και πάρτε τους ένα τηλέφωνο αύριο....
https://www.asda.gr/gym11per/TeachersGrafeia.htm
Πηρα σημερα την βεβαιωση προσβασης απο Λυκειο και το απολυτηριο κλπ!Ρωτησα ποτε ειναι να καταθεσω το μηχ/κο και δεν ηξερε κανεις! o διευθυντης και ενας καθηγητης που ηταν εκει δηλαδη,καλα για τον διευθυντη το περιμενα οτι δε θα το ηξερε!
Πηρα μολις τηλεφωνο στην δευτεροβαθμια.... απανταει μια γυναικα!
-Γεια σας μπορειτε να μου πειτε ποια ημερομηνια εχει καθοριστει για το 3ο Λυκειο για να κατεθεσω το μηχ/κο?
-Ναι,περιμεντε 1 λεπτο
ακουω απτο ακουστικο "Νικη ξερεις ποια ημερομηνια ειναι για το 3ο λυκειο" οχι απανταει εκεινη! "Μιχαλη εσυ??" ουτε εκεινος ηξερε.... "ο Θανασης μιλαει στο τηλεφωνο?" ξαναρωταει αυτη δυνατα "ποια ειναι η ημερομηνια για το 3ο λυκειο??' πεταγεται καποιος "περιμενε να τελιωσει ο Θανασης"
-Ναι περιμενετε λιγο?
-Ναι...
ε μετα απο 5 λεπτα μαθανε ποτε ειναι και μου ειπανε... 15/16!
τους ρωτησα και αν θα υπαρξει προβλημα αν δεν μπορεσω να ερθω καποια απο εκεινες τις ημερες και μου ειπαν "οχι αγορι μου μεχρι τις 20 θα ειμαστε δω"...! τωρα να την εμπιστευτω αυτη που μου το ειπε?
fockos
Επιφανές μέλος
Morelo τουλάχιστον ξέρεις που θα το καταθέσεις κάτι είναι και αυτό. Εχω την εντύπωση πως αυτές οι ημερομηνίες δεν είναι δεσμευτικές... πηγαίνεις όποτε θέλεις ακόμα και την τελευταία μέρα.... Οι ημερομηνίες μπαίνουν για να μην πάνε όλοι στο τέλος. Προσωπικά το είχα καταθέσει τελευταία και όταν τους ρώτησα μου το είπαν. Αλλά ήμουν σε επαρχία πιθανόν στα αστικά κέντρα να μην επιτρέπεται αυτό
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ έχει ώρα .. πρωί 8 μέχρι τις 2μμ!
να ρωτήσω κάτι?
όταν 9α πάμε να υποβάλουμε το μηχ/κο.. 9α τους δώσουμε αντίγραφο του απολυτηρίου κ βεβαίωσης πρόσβασης?
γτ έτσι μου είπαν στο σχολείο... όμως να έχω μαζί κ τα πρωτότυπα?
μπορούμε να πάμε κ πριν την ημέρα που λέει το πρόγραμμα?
Ενδιαφερομαι να περασω γερμανικη φιλολογια και εχω μια απορια...Στο σχολειο μου δωσανε απολυτηριο και βεβαιωση ,ομως δεν αναφερει πουθενα το ειδικο μαθημα (γερμανικα) αφου δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα...Μολις βγουν και τα στειλουν στο σχολειο πρεπει να παω να μου δωσουν καποιο χαρτι??
Swanilda
Νεοφερμένος
Μπορεί η απορία μου να σας φανεί ηλίθια, αλλά σας παρακαλώ, ας με βοηθήσει κάποιος, γιατί έχω μπερδευτεί πολύ με αυτό το κ**οσύστημα....
summer life
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Το λογικό είναι να βάλεις τις σχολές με τη σειρά που σου αρέσουν. Αν τις βάλεις με τη σειρά μορίων μπορεί να μπεις σε κάποια που δεν σου αρέσει και να χάσεις αυτην που σου αρέσει. (Έλεος!!!!!)....πειραζει αν βαλω μια σχολη με υψηλοτερα μορια μετα απο μια με χαμηλοτερα. τυχαινει απλα αυτη η σχολη να μου αρεσει περισσοτερο χωρις βεβαια να θελω να αποκλεισω τελειως την αλλη. γινεται η πρεπει να τις βαλω κατα σειρα μοριων?? πρωτα την υψηλοτερη και μετα αυτη?? παρακαλω απαντηστε γιατι δεν θελω να κανω κανεν λαθος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
ρε παιδια επειδη συμπληρωνω το μηχανογραφικο θελω να ρωτισω κατι. πειραζει αν βαλω μια σχολη με υψηλοτερα μορια μετα απο μια με χαμηλοτερα. τυχαινει απλα αυτη η σχολη να μου αρεσει περισσοτερο χωρις βεβαια να θελω να αποκλεισω τελειως την αλλη. γινεται η πρεπει να τις βαλω κατα σειρα μοριων?? πρωτα την υψηλοτερη και μετα αυτη?? παρακαλω απαντηστε γιατι δεν θελω να κανω κανεν λαθος
Τη σχολή που σου αρέσει θα βάλεις! Πάντα μας το τόνιζαν...Με σειρά προτίμησης...Δεν ξέρεις πως θα πάνε τα μόρια φέτος...
ff.c
Νεοφερμένος
στο σχολείο μας είπαν να πάμε τη συγκεκριμένη μέρα που λέει το πρόγραμμα στο χαρτί ανακοίνωσης στα τζάμια του σχολείου!!
κ έχει ώρα .. πρωί 8 μέχρι τις 2μμ!
να ρωτήσω κάτι?
όταν 9α πάμε να υποβάλουμε το μηχ/κο.. 9α τους δώσουμε αντίγραφο του απολυτηρίου κ βεβαίωσης πρόσβασης?
γτ έτσι μου είπαν στο σχολείο... όμως να έχω μαζί κ τα πρωτότυπα?
μπορούμε να πάμε κ πριν την ημέρα που λέει το πρόγραμμα?
Εμας μας ειπαν οτι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας αστυνομικη ταυτοτητα,επικυρωμενο αντιγραφο του απολυτηριου ,φωτοαντιγραφο της βεβαιωσης προσβασης αλλα επιπλεον και την πρωτοτυπη βεβαιωση.Οχι,πρεπει να παμε την ημερα που εχει οριστει.
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εν τω μεταξύ έγινε ένα λάθος με το λογότυπο του υπουργείου παιδείας στις βεβαιώσεις και τα απολυτήρια και πήραν ξανά τα χαρτιά την Παρασκευή να τα φτιάξουν. Έλεος. Το θέμα είναι ότι στα νέα χαρτιά η φωτογραφία της ταυτότητάς μου έχει βγει κατάμαυρη. Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, έτσι;
Swanilda
Νεοφερμένος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Εν τω μεταξύ έγινε ένα λάθος με το λογότυπο του υπουργείου παιδείας στις βεβαιώσεις και τα απολυτήρια και πήραν ξανά τα χαρτιά την Παρασκευή να τα φτιάξουν. Έλεος. Το θέμα είναι ότι στα νέα χαρτιά η φωτογραφία της ταυτότητάς μου έχει βγει κατάμαυρη. Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, έτσι;
Πω, καλά τι ταλαιπωρία ήταν αυτή. Όταν πήγα να πάρω το δικό μου, ήταν ήδη η δεύτερη μέρα που τα δίνανε, και εκείνη την στιγμή είχε έρθει ένας απόφοιτος ο οποίος είχε πάει για κατάθεση μηχανογραφικού αλλά δεν μπόρεσε να το ολοκληρώσει για αυτή τη σφραγίδα. Και η λυκειάρχισα, ουυ τρομαχτική εκείνη τη στιγμή. Πολλές κατάρες για το υπουργείο ακούστηκαν Τους φωνάξανε όλους και σκίζανε τα απολυτήρια τα ''καλά'' και τελικά πήραμε φωτοτυπία του καλού απολυτηρίου... Εμάς μας βάλανε κανονική φωτό στο φωτοαντίγραφο. Ε, δεν παίζει πρόβλημα φαντάζομαι... Σε όλους θα έγινε αυτό του σχολείου σου...Θα το καταλαβαίνανε αν ήταν κάτι λάθος.
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δέσποινα άσε σου λέω. Χάος όλα σ'αυτή τη χώρα πια. Ντάξει στην φωτογραφία τουλάχιστον φαίνονται τα μάτια μου Ε, λογικά θα μου πουν και στη Δευτεροβάθμια αν υπάρχει πρόβλημα και αφού θα πάω την Τρίτη στην έσχατη περίπτωση θα έχω άλλες 7 μέρες περιθώριο να το ψάξω το θέμα στο σχολείο. Αλλά αφού δεν είπαν τίποτα δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
summer life
Νεοφερμένος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.