Ανηκω σε μια απο τις ειδικες κατηγοριες αλλα στο προχειρο μηχανογραφικο που εκανα παρελειψα να το δηλωσω ! μπορω να το διορθωσω τωρα?και πως? ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια για να ειμαι σιγουρος μη γινει καμια στραβηΝαι ναι.Ειδικα αν δεις και αριθμο πρωτοκόλλου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος
οταν μπαινω ηλεκτρονικα να τροποοιησω το μηχανογραφικο στα αναγραφεντα στοιχεια στο μητρωνυμο εχουν κοψει το τελευταιο γραμμα.
π.χ.ελεν αντι για ελενη...υπαρχει καποιο προβλημα;;;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
α και εμένα το ίδιο συμβαινειπαιδια θελω να μου απαντηστε σε κατι σοβαρο.
οταν μπαινω ηλεκτρονικα να τροποοιησω το μηχανογραφικο στα αναγραφεντα στοιχεια στο μητρωνυμο εχουν κοψει το τελευταιο γραμμα.
π.χ.ελεν αντι για ελενη...υπαρχει καποιο προβλημα;;;
christina123
Δραστήριο μέλος
ρωτησες κανενα;υπαρχει καποιο προβλημα;;α και εμένα το ίδιο συμβαινει
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω.....λογικά όχι........ρωτησες κανενα;υπαρχει καποιο προβλημα;;
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
[αγγελάκι] Βάλε πρώτα την ιταλική και τελείωνε.
[διαβολάκι] Ναι, αλλά αν βγουν οι βάσεις και δεις πως έπιανες ΔΕΣ;
[αγγελάκι] Από την αρχή η ιταλική ήταν ο στόχος σου. Τελείωνε.
[διαβολάκι] Ναι, αλλά το ΠΑΠΕΙ είναι δίπλα στο σπίτι σου. Τι θέλεις, να τρως κάθε μέρα τρεις ώρες στο δρόμο;
[αγγελάκι] Κι αν με τις βλακείες σου χάσεις την ιταλική; (γιατί με κάποιον τρόπο στο μυαλό μου, αυτό είναι εφικτό)
-και ο διάλογος συνεχίζεται. Somebody save me, please!-
Yπάρχει περίπτωση να ισοβαθμείς με κάποιον και να παίξει κάποιο ρόλο η σειρά προτίμησης για να μπεις κάπου; Λίγο ακραίο, αλλά με βασανίζει ως ερώτημα. Και τέλος πάντων, εσείς τι λέτε;
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφου ηθελες απο την αρχη ιταλικη να βαλεις ιταλικη...Χμ, σοβαρά, επειδή πρέπει να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό μου... Πιάνω ιταλική φιλολογία 100%. Αν όμως πέσει λίγο το ΔΕΣ του ΠΑΠΕΙ το πιάνω κι αυτό.... και γίνεται μέσα μου ο εξής διάλογος:
[διαβολάκι] Ναι, αλλά το ΠΑΠΕΙ είναι δίπλα στο σπίτι σου. Τι θέλεις, να τρως κάθε μέρα τρεις ώρες στο δρόμο;
[αγγελάκι] Κι αν με τις βλακείες σου χάσεις την ιταλική; (γιατί με κάποιον τρόπο στο μυαλό μου, αυτό είναι εφικτό)
Yπάρχει περίπτωση να ισοβαθμείς με κάποιον και να παίξει κάποιο ρόλο η σειρά προτίμησης για να μπεις κάπου; Λίγο ακραίο, αλλά με βασανίζει ως ερώτημα. Και τέλος πάντων, εσείς τι λέτε;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα αν βάλεις πρωτο το δες ακόμα κι αν πιάνεις την ιταλική φιλολογία, θα περάσεις στο δες... στο δες νομιζω κάνεις μαθημάτα σχετικα με δίκαιο... το κοίταξα και εγώ πέρυσι....Χμ, σοβαρά, επειδή πρέπει να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό μου... Πιάνω ιταλική φιλολογία 100%. Αν όμως πέσει λίγο το ΔΕΣ του ΠΑΠΕΙ το πιάνω κι αυτό.... και γίνεται μέσα μου ο εξής διάλογος:
Δηλωσε πρωτη τη σχολη που θελεις πραγματικα...Χμ, σοβαρά, επειδή πρέπει να οριστικοποιήσω το μηχανογραφικό μου... Πιάνω ιταλική φιλολογία 100%. Αν όμως πέσει λίγο το ΔΕΣ του ΠΑΠΕΙ το πιάνω κι αυτό.... και γίνεται μέσα μου ο εξής διάλογος:
Οσον αφορα το δευτερο ερωτημα σου :
Πηγη :https://www.equalsociety.gr/index.ph...=149:lr-&catid=40:2011-04-06-11-29-41&lang=elΣε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων υποψηφίων στην τελευταία θέση εισακτέων κάποιου Τμήματος, προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, και αν υπάρχει ισοβαθμία και στον Γενικό Βαθμό Πρόσβασης, προηγείται αυτός που έχει μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας του οικείου επιστημονικού πεδίου.
Αν και πάλι υπάρχει ισοβαθμία, εισάγονται όλοι οι ισοβαθμούντες ανεξάρτητα από τη σειρά που δήλωσε το συγκεκριμένο Τμήμα ο καθένας από τους ισοβαθμούντες. Η σειρά προτίμησης λαμβάνεται υπόψη ως τρίτο στη σειρά κριτήριο μόνο σε περίπτωση που υπάρχει ισοβαθμία με τον τελευταίο εισαγόμενο σε Στρατιωτική ή Αστυνομική Σχολή, οπότε προηγείται αυτός που δήλωσε τη Σχολή αυτή με προγενέστερη προτίμηση.
Πρώτη προτίμηση
Ο υποψήφιος πρέπει να γνωρίζει ότι, αν με το σύνολο των μορίων του εισάγεται σε περισσότερες από μία Σχολές από αυτές που έχει δηλώσει προτίμηση, τότε θα εισαχθεί σε αυτήν που έχει δηλώσει με προγενέστερη προτίμηση.
Για τον λόγο αυτό, η σειρά των προτιμήσεων πρέπει να εκφράζει την πραγματική επιθυμία του υποψηφίου και όχι να προσδιορίζεται από την πιθανολογούμενη επιτυχία ή αποτυχία του σύμφωνα με τις βάσεις προηγούμενου έτους.
Κάθε υποψήφιος μπορεί να δηλώνει με όποια σειρά επιθυμεί τις Σχολές ανεξάρτητα από το επιστημονικό πεδίο όπου περιλαμβάνονται.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Κοίτα αν βάλεις πρωτο το δες ακόμα κι αν πιάνεις την ιταλική φιλολογία, θα περάσεις στο δες... στο δες νομιζω κάνεις μαθημάτα σχετικα με δίκαιο... το κοίταξα και εγώ πέρυσι....
Όχι μόνο... είναι τρομερά ενδιαφέρουσα σχολή.
Natasa666 ξέρεις, ξεκινάς με ένα στόχο, αλλά μετά λες... και αν...?? Κακό πράγμα για αναποφάσιστους σαν εμένα!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να σου πω...Εμένα μ' αρέσουν και οι δύο!! μακάρι να ήξερα και εγώ ιταλικά δεν θα κατέληγα στις υπερφορτωμένες φιλολογίες.....Όχι μόνο... είναι τρομερά ενδιαφέρουσα σχολή.
Natasa666 ξέρεις, ξεκινάς με ένα στόχο, αλλά μετά λες... και αν...?? Κακό πράγμα για αναποφάσιστους σαν εμένα!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Τι να σου πω...Εμένα μ' αρέσουν και οι δύο!! μακάρι να ήξερα και εγώ ιταλικά δεν θα κατέληγα στις υπερφορτωμένες φιλολογίες.....
Kι εμένα μ' αρέσουν και τα δύο
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Για εμένα βάλε ιταλική!!!!!η ιταλική είναι ζωγράφου και αυτή;;; τόσο κοντά στο παπει μένεις;;;;Kι εμένα μ' αρέσουν και τα δύο
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Για εμένα βάλε ιταλική!!!!!η ιταλική είναι ζωγράφου και αυτή;;; τόσο κοντά στο παπει μένεις;;;;
Ω ναι... η ιταλική είναι στη φιλοσοφική, όπως όλες οι φιλολογίες! Για να στο θέσω αλλιώς, για Πειραιά χρειάζομαι ένα λεωφορείο, για Ζωγράφου λεωφορείο-μετρό-λεωφορείο, ή κάποια παραλλαγή, που θα περιλαμβάνει απαραίτητα τρεις αλλαγές μεταφορικού μέσου. Εντάξει, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο, τι να πει και κάποιος που μένει στο Μενίδι πχ;
Χαχα, ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχω καταλήξει!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
ωχ κατάλαβα.... καλή επιτυχία εύχομαι όποια και να επιλέξεις θα είσαι καλά πιστεύω. μου φαίνεται πως τείνεις περισσότερο προς την ιταλική....Ω ναι... η ιταλική είναι στη φιλοσοφική, όπως όλες οι φιλολογίες! Για να στο θέσω αλλιώς, για Πειραιά χρειάζομαι ένα λεωφορείο, για Ζωγράφου λεωφορείο-μετρό-λεωφορείο, ή κάποια παραλλαγή, που θα περιλαμβάνει απαραίτητα τρεις αλλαγές μεταφορικού μέσου. Εντάξει, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο, τι να πει και κάποιος που μένει στο Μενίδι πχ;
Χαχα, ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχω καταλήξει!
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Λογικά ως τις 12 αλλά μην περιμένετε τελευταία στιγμή ρε παιδιά.ξέρει κανεις μέχρι τι ώρα αυριο θα δουλεύει το σύστημα?
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
μίλησα με τον πληροφορικάριο και μου είπε οτι θα ειναι εκει..
αλλά δεν τον εμπιστεύομαι τον τυπο..
12 το μεσημερι ή τα μεσάνυχτα εννοείς?
KatM
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.