Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια να ρωτησω κατι για το μηχανογραφικο μου?στα στοιχεια επικοινωνιας δεν εβαλα τηλ,κινητο,μειλ,διευθυνση και τετοια...και οριστικοποιηθηκε κανονικα.ξερει κανεις αν θα χω καποιο προβλημα?ευχαριστω εκ των προτερων...
Aν πήρες αριθμό πρωτοκόλλου όλα είναι οκ. Αλλά να κάνω μια ερώτηση;; Από τη στιγμή που έλεγε να τα συμπληρώσεις γιατί δεν το έκανες;;; Δεν παίζουν με αυτά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
δν τα επαιρνε εκεινη τν στιγμη..και η πληροφορικος μ πε οτι τα στελνει και το σχολειο και θεωρησα οτι εναι ο.κ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
δν τα επαιρνε εκεινη τν στιγμη..και η πληροφορικος μ πε οτι τα στελνει και το σχολειο και θεωρησα οτι εναι ο.κ...
Τα στοιχεία σου τα έχουν έτσι και αλλιώς, γράφοντας απλά τον κωδικό ταυτότητας που μας έδωσαν για πανελλαδικές. Και εμένα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα αλλά όπως μου είπαν διορθώθηκε. Είχαν γράψει λάθος το επίθετο μου (ένα γράμμα). Αλλά όταν πήγα να το κάνω θέμα, μου είπαν ότι είμαι ήδη καταχωρημένος και δεν υπάρχει πρόβλημα..
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα ειναι να τρελαινεσαι αν υπαρχει θεμα!!!!!εχω βγαλει 21.370 και να με "πεταξει" το μηχανογραφικο????αχου μακαρι να ναι ολα ο.κ και οπως τα λες.....
Έχεις αριθμό πρωτοκόλλου? Αν ναι είσαι οκ. Διότι για να μπεις μέσα στο πρόχειρο και να οριστικοποιήσεις, βάζεις αρχικά τον κωδικό σου.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι αριθμο πρωτοκολλου εχω...δλδ δεν ειναι ακυρο το μηχανογραφικο αφου εχω τον αριθμο πρωτοκολλου?συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη...
O αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Μην ανησυχείς.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω bingobingo για το ενδιαφερον!!!!!απαντατε γρηγορα!!!!!!thanks...
bingobingi ηθελα να πω
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Θα περιμένω.
io-sam
Νεοφερμένος
οποτε ας επιλεξει ο καθενας οτι γουσταρει και τα κεφαλια μεσα.........
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρισυ ο (τότε υφυπουργός ΥΠΕΠΘ) Πανάρετος είχε προτείνει να συμπληρώνονται τα μηχανογραφικά το Μάρτη και είχε βάλει το θέμα και σε ανοιχτή διαβούλευση στη Διαύγεια. Θες οι αντιδράσεις, θες η διαβούλευση (δε μάθαμε ποτέ επισήμως τι προέκυψε από κει), η πρόταση Πανάρετου αποσύρθηκε και τα μηχ/κά συμπληρώθηκαν τέλη Ιουνίου.το μηχανογραφικό τελικά το συμπληρώνουμε φέτος πριν τις πανελλαδικές περίπου τον Απρίλιο ή....
Φέτος, δεν έχει ακουστεί τίποτα, οπότε λογικά πάλι θα συμπληρωθούν μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Βέβαια, επειδή γίνονται ουκ ολίγα παράλογα πράγματα στο θεσμό των Πανελληνίων, μην το δένετε και κόμπο.
XARA62
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Πανάρετος ήταν ανέκαθεν αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Όταν ποστάριζε στο blog του επί υφυπουργίας του, έπαιρνε και 200 σχόλια σε 2 μέρες, τα πιο πολλά από πανεπιστημιακούς.αα. ο παναρετος ειναι καθηγητης στην σχολη μου, και τον κραζουν ολοι διαρκως....! =η ακυρη πληροφορια της ημερας!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν στο μηχανογραφικό θα δηλώσουμε σχολές από 2 πεδία
από το 3ο πεδίο με ενδιαφέρει μόνο η Βιολογία ενώ σκέφτομαι σε περίπτωση που δεν την πιάσω να έχω εναλλαχτικές λύσεις απο το 2ο
πεδίο (π.χ Χημικό, Μαθηματικό κτλ)... όμως τώρα πρόσφατα άρχισα να ενδιαφέρομαι και για χημικός μηχανικός που είναι όμως στο 4ο
θα ήθελα να ρωτήσω, η Βιολογία σαν θετική επιστήμη, είναι και στο 2ο πεδίο; (πεδίο θετικών επιστημών)
δηλαδή εγώ θα μπορούσα να κάνω την "μανούβρα" να δηλώσω 2ο - 4ο πεδίο (έτσι ώστε να έχω τις εναλλαχτικές που θέλω αλλά να έχω και τη σχολή Χημικών Μηχανικών) και να πιάνω το Βιολογικό απο το 2ο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
και εγώ αυτή την εντύπωση έχω... αλλά δεν είμαι σίγουρηΑν δεν κανω λαθος, η Βιολογια υπαρχει και στο 2ο πεδιο!
Γι'αυτό, υπάρχει εδώ κάποιος που να ξέρει στα σίγουρα;
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.