Mortis19
Νεοφερμένος
ΗΜΜΥ/ΗΜΤΥ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Καταρχας το τμημα των ΗΜΜΥ στην Ξανθη ειναι καλο;
Των Μηχανολογων Μηχανικων στο Βολο και στην Κοζανη ειναι καλα;
Η σχολη της πληροφορικης ειναι καλη; Ειναι υποδεεστερη των υπολοιπων;
Επισης, αξιζει περισσοτερο να παω ΗΜΜΥ στην Ξανθη ή να παω μηχανικων η/υ στην πατρα ή στην κρητη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Τωρα αρχιζω για το μηχανογραφικο
Για να δω αμα ανηκω σε καμια κατηγορια μεταγγραφων πρεπει να ψαξω τωρα και να τα δηλωσω στο μηχανογραφικο η στις βασεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Καταρχην δωστε λιγο το λινκ του υπουργειου που ελεγε για τις ειδικες περιπτωσεις
Κατα δευτερον ακομα δεν εχω παρει τον προσωπικο κωδικο που φτιαχνουμε μαζι στα σχολεια.Νομιζω η προθεσμια ειναι μεχρι την Πεμπτη,σωστα?
για τον κωδικό νομίζω ως τις 23 είναι
όχι επειδή η εισαγωγή τ κωδικού είναι στην αρχή της διαδικασίας οριστικοποίησης!!!Για να τσεκάρει κανείς αν παίζει σωστά ο κωδικός ασφαλείας μπορεί να μπει στην οριστικοποίηση και να την ακυρώσει στην μέση; ή αν μπεις οριστικοποιείται το μηχανογραφικό κατευθείαν;
αλλά πρόσεχε μην προχωρήσεις παραπάνω
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ωραια μεχρι Πεμπτη δηλαδη,θα παω αυριο να τον κανω,ελπιζω να ειναι ανοιχτο το σχολειοhttps://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...eltio-dikaiologitika-eidikes-periptoseis.html
για τον κωδικό νομίζω ως τις 23 είναι
Αλλα φοβαμαι για τις ειδικες περιπτωσεις,μην δηλωσω κατι ενο δεν ισχυει και φαω καμια ποινη.Ας πουμε λεει αν ο αδελφος σου ειναι σε ΑΕΙ η ΤΕΙ.Εμενα κανει μεταπτυχιακο στην Γερμανια.Τωρα ισχυει η οχι?Δεν ξερω.Και αλλα τετοια
Δωστε λινκ με τις ειδικες περιπτωσεις απο το υπουργειο
Επισης δικαιολογιτικα για ειδικες περιπτωσεις πρεπει να τα δωσουμε τον Αυγουστο με τις βασεις η μεχρι τις 28 Ιουνιου?Εγω νομιζω οτι τωρα απλως επιλεγεις σε ποια ειδικη κατηγορια ανηκεις
στο έδωσα το link δες το μνμ μουΩραια μεχρι Πεμπτη δηλαδη,θα παω αυριο να τον κανω,ελπιζω να ειναι ανοιχτο το σχολειο
Αλλα φοβαμαι για τις ειδικες περιπτωσεις,μην δηλωσω κατι ενο δεν ισχυει και φαω καμια ποινη.Ας πουμε λεει αν ο αδελφος σου ειναι σε ΑΕΙ η ΤΕΙ.Εμενα κανει μεταπτυχιακο στην Γερμανια.Τωρα ισχυει η οχι?Δεν ξερω.Και αλλα τετοια
Δωστε λινκ με τις ειδικες περιπτωσεις απο το υπουργειο
Επισης δικαιολογιτικα για ειδικες περιπτωσεις πρεπει να τα δωσουμε τον Αυγουστο με τις βασεις η μεχρι τις 28 Ιουνιου?Εγω νομιζω οτι τωρα απλως επιλεγεις σε ποια ειδικη κατηγορια ανηκεις
για τον αδερφό σ λογικά δν ισχύει γιατί έχει τελειώσει.... δεν είναι φοιτητής πλέον στην ελλάδα...
για την τελευταία ερωτησή σ θα το δεις στο site τ υπουργείου... το είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμάμαι
Dias
Επιφανές μέλος
Η προθεσμία για τα μηχανογραφικά λήγει στις 28 Ιουνίου, άρα Καλές Διακοπές.Ρε παιδιά σήμερα λέω να κλείσω για τις διακοπές 12-16 Ιουλίου!!! Λέτε να δίνουμε μηχανογραφικά τότε;; Πόσες μέρες περίπου έχουμε περιθώριο κατάθεσης μηχανογραφικών;;;
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Εκκλησιαστικές Ακαδημίες ή την ΑΣΠΑΙΤΕ καθώς και στις ΑΣΤΕ του Υπουργείου Πολιτισμού
και Τουρισμού, διαφορετικής πόλης της μόνιμης κατοικίας γονέων.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι που θα
δηλώσουν ότι ανήκουν στην κατηγορία αυτή, κατά την οριστικοποίηση του
Μηχανογραφικού τους ελτίου, θα πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι την ημερονία
αυτή και είναι τα παρακάτω:
α. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το ήμο, που έχει εκδοθεί εντός
τριμήνου πριν την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.
β. Βεβαίωση Τμήματος ή Σχολής από την οποία προκύπτει η φοιτητική ή σπουδαστική
ιδιότητα προπτυχιακών σπουδών του/της αδελφού/αδελφής σου, που έχει εισαχθεί ύστερα
από συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις, δεν διανύουν το προβλεπόμενο τελευταίο έτος
σπουδών και δεν έχουν συμπληρώσει το 26ο έτος ηλικίας κατά την υποβολή του
μηχανογραφικού του δελτίου. Η βεβαίωση θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριμήνου πριν την
υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου
Ετσι λεει στο σιτε του υπουργειου.Ο αδελφος μου ειναι πανω απο 26 χρονων,αρα δεν ισχυει ε?Επισης λογο ηλικιας δεν μπορω να μπω ουτε στους τριτεκνους ε?
Το χω ρωτησει και αλλου και συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα θα ειναι το 2ο πτυχιο μου και θελω να ειμαι σιγουρη πως οτι επιλεξω θα εχει αποκατασταση. Σαφως και δε ξερουμε τι θα συμβει σε 5 χρονια αλλα αν ξερει καποιος κατι ας το πει. θα με διευκολυνει αφανταστα.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Που μπορω να δω με σιγουρια ποιες σχολες ανηκουν στο δευτερο και ποιες στο τεταρτο?Γιατι μερικες ειναι και στα δυο πεδια?
Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και οι δύο σχολές έχουν καλές προοπτικές, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο η εργοθεραπεία. Γνωρίζω αποφοίτους του τμήματος που δεν δυσκολεύονται να βρουν δουλειά με πολύ καλό μισθό.Λογοθεραπεια η εργοθεραπεια?
Το χω ρωτησει και αλλου και συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι αλλα θα ειναι το 2ο πτυχιο μου και θελω να ειμαι σιγουρη πως οτι επιλεξω θα εχει αποκατασταση. Σαφως και δε ξερουμε τι θα συμβει σε 5 χρονια αλλα αν ξερει καποιος κατι ας το πει. θα με διευκολυνει αφανταστα.
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν καποιος με 15.000 μορια θελει να περασει στην ηλεκτρολογια του πειραια η οποια περνει 15 ατομα απο ειδικες θεσεις με κοινωνικα κριτηρια και την δηλωσει σαν πρωτη επιλογη αλλα δικαιουται και θεση επειδη επειδη ειναι πολυτεκνος, τριτεκνος, η ανηκει σε αλλη κατηγορια τοτε τι γινετε;
Θα παρει μια απο τις λιγες ειδικες θεσεις ή θα "δοκιμαστει" πρωτα αν μπενει στην σχολη και χωρις ειδικη κατηγορια;
Γιατι μπορει να πιανει την σχολη και χωρις μετταγραφη.
υγ: οποιος βαζει οτι ανηκει σε ειδικη κατηγορια πολυτεκνων, τριτεκνων κλπ το μηχανογραφικο κοιταει μονο εκεινες τις θεσεις που ανηκουν εκει ή πρωτα ελεγχει αν θα εμπενε εκει χωρις μετταγραφη; Τι ειναι πιο λογικο;
Γιατι ετσι αν συμβαινει το πρωτο μερικοι πολυτεκνοι,τριτεκνοι κλπ με "καλα" μορια μπορει να μην τους συμφερει αυτο.
Αν τελικα δεν χωραει να μπει στην "ειδικη θεση" επειδη ειναι αλλος με χαμηλοτερο εισοδημα τοτε δοκιμαζετε αν γινετε να μπει στην σχολη χωρις ειδικη θεση;
Οποιος γνωριζει η εχει ακουσει πως λειτουργει ολο αυτο ας μας ενημερωσει.
angus
Νεοφερμένος
foreverfreak
Διάσημο μέλος
NickTheGreek3
Εκκολαπτόμενο μέλος
red1993
Νεοφερμένος
Itach1
Διάσημο μέλος
Γιατι τα δικαιολογητικα πρεπει να τα χεις μεχρι την Δευτερα?Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι για το μηχανογραφικό.....θέλω να δηλώσω ειδική κατηγορία καθώς έχω αδελφό που σπουδάζει στη θεσ/νίκη ....επειδή όμως μπορεί να μην προλάβω μέχρι την Δευτέρα να έχω τα απαραίτητα δικαιολογητικά ίσως χρειαστεί να την "ξεδηλώσω" ..γίνεται κάτι τέτοιο στην τροποποίηση μηχανογραφικού ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.