American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanni_
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα δίνω proficiency Cambridge!!!!!!!
Καλή επιτυχία!
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πιο δύσκολο απ όλα. (τουλάχιστον όταν έδινα εγώ). Καλή επιτυχία Φώτη!Σήμερα δίνω proficiency Cambridge!!!!!!!
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Φώτη στο speaking μπορείς να κλαφτείς και λίγο ειδικά άμα είναι γυναίκα η εξετάστρια. Εγώ θυμάμαι της έλεγα ότι είμαστε 7 αδέρφια πάμφτωχοι και θέλω το πτυχίο για να πιάσω δουλειά σε ξενοδοχείο και να ταΐζω τα αδέρφια μου. Δούλεψε high pass πήρα.
Άχαχαχαχαχα. Υποκλίνομαι!
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Φώτη στο speaking μπορείς να κλαφτείς και λίγο ειδικά άμα είναι γυναίκα η εξετάστρια. Εγώ θυμάμαι της έλεγα ότι είμαστε 7 αδέρφια πάμφτωχοι και θέλω το πτυχίο για να πιάσω δουλειά σε ξενοδοχείο και να ταΐζω τα αδέρφια μου. Δούλεψε high pass πήρα.
Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων
Δεν πειράζει εσύ το πήρες με την αξία σου, χωρίς τσίπικες τακτικές.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Το πιο πιθανο ειναι οτι ησουν καλος στα προφορικα...Φώτη στο speaking μπορείς να κλαφτείς και λίγο ειδικά άμα είναι γυναίκα η εξετάστρια. Εγώ θυμάμαι της έλεγα ότι είμαστε 7 αδέρφια πάμφτωχοι και θέλω το πτυχίο για να πιάσω δουλειά σε ξενοδοχείο και να ταΐζω τα αδέρφια μου. Δούλεψε high pass πήρα.
aggelos_a
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
aggelos_a
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Κοίταξε εγω που εχω πάρει το πτυχίο (πριν απο 1 χρόνο ) πέρασα τα ιδια με εσένα .. όμως στην αρχή πολλοί καθηγητές δίνουν πιο εύκολα για να προτρέπουν τα παιδια να δώσουν τις εξετασεις και μετα αφού δηλώσουν τους βάζουν πιο δυσκολα για να τους προετοιμάσουν ! Βέβαια , δεν πρέπει να σκέφτεσαι αρνητικά εφόσον έχεις ενα καλο επίπεδο ! Καλή σου επιτυχία !Παιδια, ειμαι αρκετα προβληματισμενος! Πλησιαζει η εξεταση του ECPE (21 Μαιου) και ανησυχω...
Τελειωνω με τα practice tests της hau και συγκεκριμενα με το book 2. Οταν πρωτοξεκινησα, τα πρωτα 3 tests τα ειχα περασει με σχετικη ανεση (ξερω γω 130/170) μαζι με το listening. Ωστοσο, οσο προχωραω ολοενα και χειροτερευω! Ειμαι στο 7ο test και επιασα στο GCVR με το ζορι 60%. Το αδυναμο μου σημειο ειναι το λεξιλογιο και αυτη τη φορα ημουν και αρκετα χαλια στο cloze (11/20), ενω συνηθως δε ξεφευγα κατω απο 15/20.
Στo reading ειμαι σταθερος, συνηθως στο 17-18/20, οπως και στο listening, οπου πιανω πανω απο 45 και στη χειροτερη ως τωρα 43...
Πως μπορει να εξηγηθει αυτο το φαινομενο; Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι αντιστοιχο;
Η γραμματική και το λεξιλόγιο ειναι πάντα τα πιο δυσκολα (γιαυτο και κόβουν πολλούς μαθητές απο εκει ή αποκτούν αντίστοιχα high pass αν έχουν πάει καλα )
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι εχω και ενα student ID απο ενα μειλ που μου ειχε σταλλει, οταν εκανα την ηλεκτρονικη εγγραφη, οπου προκειται για εναν 6ψηφιο κωδικο...
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.