Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoyla
Εκκολαπτόμενο μέλος
michigan,cambridge και κπγ γ2 ( το οποιο δεν υπάρχει ακόμα)
-----------------------------------------
6.Αποδεικτικό Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency Cambridge ή Michigan ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Proficiency (Γ2), που να έχουν αποκτηθεί την τελευταία δεκαετία μέχρι την ημερομηνία λήξεως υποβολής των δικαιολογητικών ή TOEFL 213 - παλιό 550- ή IELTS 5,5 και άνω, τα αποτελέσματα των οποίων κατοχυρώνονται για πέντε έτη, ή πτυχίο από αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο ή πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας). Προκειμένου για το TOEFL τα αποτελέσματα πρέπει να αποσταλούν απευθείας από το ETS (Inst. Code 7006). Οι αλλοδαποί υποψήφιοι πρέπει να πιστοποιούν την ελληνομάθειά τους ή να αποδεικνύουν πρόοδο στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.
Οταν λες πτυχιο απο αγγλοφωνο πανεπιστημιο ;;; Ας πουμε το edexcel θα γινεται δεκτο;;;;και ποια αλλα πτυχια προερχονται απο αγγλοφωνα πανεπιστημια;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
Guest 045911
Επισκέπτης
C2 ++ στα γαλλικά
https://www.paris-sorbonne.fr/fr/spip.php?rubrique1495
και το Sorbonne III C2++ λεγεται και οχι C2+. Νομίζω πως αυτο ενοούν..
kr1tik0s
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν παιδιά πριν λίγο καιρό πήρα το proficiency...δεν το περίμενα αλλά τα κατάφερα...το θέμα είναι ότι θέλω να το αξιοποιήσω όσο το δυνατόν γίνετε.... Φέτος 3η λυκείου και είμαι ακόμα στο ψάξιμο .... ψάχνω μια σχολή που το δίπλωμα αυτό ίσως μου έδινε μια καλύτερη θέση.... είμαι τεχνολογική κατεύθυνση ... ιδέες ;
:what::what:
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν παιδιά πριν λίγο καιρό πήρα το proficiency...δεν το περίμενα αλλά τα κατάφερα...το θέμα είναι ότι θέλω να το αξιοποιήσω όσο το δυνατόν γίνετε.... Φέτος 3η λυκείου και είμαι ακόμα στο ψάξιμο .... ψάχνω μια σχολή που το δίπλωμα αυτό ίσως μου έδινε μια καλύτερη θέση.... είμαι τεχνολογική κατεύθυνση ... ιδέες ;
καλύτερη θέση με τίποτα βασικά.. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βοηθηθείς αν έχεις επιλογή κάποιο μάθημα με αγγλικά...
fss720
Νεοφερμένος
Υ.Γ.Ότι προσπάθεια κάνουμε στη ζωή μας ποτέ δεν πάει χαμένη......ή σχεδόν ποτε!!!!
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Μόρια σίγουρα δεν σου προσφέρει.Όμως όταν με το καλό περάσεις σε μια σχολή και πάρεις το πτυχίο θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερα δουλειά,γιατί σε προκηρύξεις για διορισμούς παίρνεις μόρια ανάλογα τι πτυχία κατέχεις.
Υ.Γ.Ότι προσπάθεια κάνουμε στη ζωή μας ποτέ δεν πάει χαμένη......ή σχεδόν ποτε!!!!
Στο δημόσιο μόνο...Κατα τ'αλλα, επειδή η γνώση της Αγγλικής ειναι ούτως ή άλλως προαπαιτούμενο, δεν προσφέρει κάτι. Στο επίπεδο σχολής ίσως σε απαλλάξει από ενα υποχρεωτικο μαθημα Αγγλικών, αλλα αυτο δεν λέει κάτι. Δεν κερδίζεις τίποτα απ'αυτό το πτυχίο, που πλέον το έχουν όλοι, αλλά θα έχανες αν δεν το είχες, επειδή ακριβώς το έχουν όλοι.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην με τρελενεις!!!!!! ακους εκει δεν προσφερει τπτ!!!!Στο δημόσιο μόνο...Κατα τ'αλλα, επειδή η γνώση της Αγγλικής ειναι ούτως ή άλλως προαπαιτούμενο, δεν προσφέρει κάτι. Στο επίπεδο σχολής ίσως σε απαλλάξει από ενα υποχρεωτικο μαθημα Αγγλικών, αλλα αυτο δεν λέει κάτι. Δεν κερδίζεις τίποτα απ'αυτό το πτυχίο, που πλέον το έχουν όλοι, αλλά θα έχανες αν δεν το είχες, επειδή ακριβώς το έχουν όλοι.
μα τι λες!!!
ξερεις ποσο μειονεκτικα νιωθει η αδεφη μου που δεν εχει προφισενσι?
και δεν σχολειαζω το οτι εχουν ολοι προφισενσι!!!!
Αγγλικα δεν μαθαινει μονο για να πάρεις ένα χαρτί.
Μην τα ισοπεδώσουμε ολα.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
η πιστοποηση business english ειναι καλη για την περιπτωση αυτη?
τι αλλο εχεται να προτεινετε?
α! και παιδια, οσο πιο ευκολα τοσο το καλυτερο....
σας ευχαριστω!!!
Φθηνο,user friendly και το δινουν και ενηλικες μεχρι και την ηλικια τον 50 ετων και παραπανω.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια, δν ειναι ο κυριος αυτος σε θεση να παει για β1,β2.....Kρατικο Πιστοποιητικο Γλωσσομαθειας.
Φθηνο,user friendly και το δινουν και ενηλικες μεχρι και την ηλικια τον 50 ετων και παραπανω.
το business english δεν ειναι καλο?
α! και το χαρτι αυτο το θελει για την δουλεια του.......χρειαζεται να πιστοποιησει την γνωση απλων πρακτικων αγγλικων....
+το θεμα τιμης δεν τον αφορα
Alessandra
Διάσημο μέλος
:papas:
Κάτι θέματα που ανοίγεις....
Δεν θα χαρακτηριζες απλα και πρακτικα τα bussiness English αρα σε αυτην την περίπτωση δεν κανει.
Αν δεν ειναι για Β1-Β2 τοτε τι να δωσει;
Α1;
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι.....Α1-Α2Και παλι Κρατικο.
Δεν θα χαρακτηριζες απλα και πρακτικα τα bussiness English αρα σε αυτην την περίπτωση δεν κανει.
Αν δεν ειναι για Β1-Β2 τοτε τι να δωσει;
Α1;
Β1.....δεν....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.