Στο κάτω-κατω ειμαι πολύ καλός στα αγγλικα.
Απλά θέλω να δω κατα πόσο χαλαροί ειναι οι επιτηρητές σε αυτες τις δύο εξετάσεις!
Kαι γενικά την εμπειρία του απο τις εξετάσεις!
Τιποτα ιδιαιτερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω τώρα, έχω τα ακούσει ότι τα φυλλά του booklet του cambridge proficiency έχουν χρώμα σκούρο μοβ. Αν αυτό αληθεύει, τα γράμματα φαίνονται ή θα χαλάσουμε τα ματάκια μας για να τα καταλάβουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλιώς στην χερίστη των περιπτώσεων να πάθεις κανα στραβισμο ή να σου ανεβεί η μυωπία.Τιποτα σπουδαιο!
djimmakos
Διάσημο μέλος
Αααα τους παλιοκαφρους!
Ελεος!Φανατικος Ολυμπιακος ειμαι!
Τεσπα δεν πειραζει!
11 και σημερα για τις εξετασεις!
djimmakos
Διάσημο μέλος
Θα κάνουμε υπομονή.Εγω δίνω απο τις 9:15 εως τις 15:10!Και προφορικα 18/5
13:15!Εσυ?
djimmakos
Διάσημο μέλος
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι ρε. Εγώ πρώτα είχα κάνει το listening, μετά GVR, και μετά έκθεση.Για ποιό λες;; Το michigan proficiency δεν έχει εικόνες, μόνο μπλε γράμματα. Άμα εννοείς για το lower δεν ξέρω (είχα δώσει cambridge και edexcel). Να ξέρεις μόνο ότι γράφεις έκθεση πρώτα
EDIT: Συγχωρέστε με δεν είχα τα προηγούμενα posts. Εγώ επειδή το GVR το τελείωσα σχετικά γρήγορα μετά κοίταγα την έκθεση και δεν μου είπαν τίποτα.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Τεσπα τί μολύβι χρησιμοποιούσατε?
Γιατι με μπέρρδεψε λίγο το ΗΒ2 που γραφει στο χαρτι!?
djimmakos
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Το κατάλληλο χρωμα θα ναι κόκκινο!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ πότε με το καλό X-Filer δίνεις Προφίσενσυ?
ουουουυο εχουμε καιρο!!!!του χρονου το μαη
djimmakos σου λεω οτι θα περιμενεις πολυ.εγω εξεταζομουν στις 4,πηγα εκει απο τις 2.30 για να προλαβω τα θεματα και εξεταστηκα 6.30αφηστε παιδια,ο αγγλος να μην μπορει να προφερει το ονομα μου!!!!
-Ha...Ha....How?
-Haido.
-Ha....Ha...Heido???
-HAIDO!!!!!:nono:
Τον παλιομ**@κα, Β μου εβαλε
μμχαχαχαχαχαχα!
Εμενα που εβαλα στην αιτηση Theodore και με εβαλαν Theodoros!
Ελεος!Θα με φωναζει "Τheodoros tell me about..."
Fuck!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ μη μιλάς γιατί τα θέματα του lower είναι πράσινα, ειδικά στο reading σε παίρνει ο ύπνος (το πράσινο είναι χαλαρωτικό χρώμα). Και αν είσαι και ολυμπιακός......
τι λετε ρε παιδια?εγω το δεκεμβρη εδωσα lower και τα γραμματα ηταν καταμαυρα!αφηστε ρε στο ρeading κοιταζα αν μοιρασω απαντησεις στους αλλους παρα να γραψω εγω!η μια κοπελα κοπηκε στο reading απο δικη μου βλακεια!αλλα οκ,το πηρε.
Εσυ με παροτρυνες αλλλωστε!
Καλη υπομονη στα 3 πτυχια που δίνω!
Ηaeeeeedddoooo!
LOL!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε μια χαρα θα τα πας,δεν ειναι τοσο τρομερα οσο λενε.και στα ακουστικα αν δινετε σε μεγαλη αιθουσα το πιο πιθανο ειναι να εχει ο καθενας τα δικα ου ακουστικα!εμας μας εβαλαν και ενα τραγουδακι χαλαρωτικο να ακουσουμε πρωτα για αν κανουμε ο,τι ρυθμισεις θελουμε.μη φοβασαι,cooooool!μια χαρα θα τα πας :xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.