Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikosRMD
Νεοφερμένος
Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;;
Τι είναι αυτό?
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπΔεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων
Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά
Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει...
Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει...
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan.
Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree.
+ESADE
American Economist
Επιφανές μέλος
Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά.
Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!!
ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως!Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι
Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά.
Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!!
American Economist
Επιφανές μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι...Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια...
Meow
Νεοφερμένος
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Meow
Νεοφερμένος
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Meow
Νεοφερμένος
mechikos1991
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- EleniPapa!
- Argyrisar
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.