δώστε ένα link να μπω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι αναγνοριζεται απο το ΑΣΕΠ. οριστε το λινκ... https://www.lccihellas.gr/2009/edi_esol_exams.htmlΤι είναι το πιστοποιητικό EDI??????????? αναγνωρίζεται από τον ασεπ??????? μπορει να χρησιμοποιειθεί στο εξωτερικο???????????
δώστε ένα link να μπω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γνωρίζει κανένας αν το EDI κάνει για το εξωτερικό?? Η χρειάζεται ειδικό πτυχίο????????
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σου thomas και καλώς όρισες στην παρέα μας!
Βέβαια, αν και το uclan αρχικά ήταν αναγνωρισμένο από τον ασεπ, τελικά το πέταξαν έξω και αναγνωρίζεται μόνο από το υπουργείο παιδείας, ενώ στο esb συμβαίνει το αντίθετο, αναγνωρίζεται από ασεπ, αλλά όχι και από υπ. παιδείας. εσύ, τώρα, ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει θα επιλέξεις. εγώ έχω και τα 2 για να είμαι κατοχυρωμένη απ' όλες τις πλευρές αν και κυρίως με ενδιέφερε η επάρκεια την οποία και θα βγάλω μόλις κλείσω τα 18.
Εγώ τα θεωρώ αυτά "βλακείες" αν μου επιτρέπετε την έκφραση. Αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ αλλά όχι από το υπουργείο παιδείς, αναγνωρίζεται από το υπουργείο παιδείας αλλά όχι από τον ΑΣΕΠ κτλ. Δώστε ένα Cambridge να είστε υπερκαλυμμένοι ή έστω Michigan και κρατικό που είναι επίσης αξιόλογα. Και να ξέρετε ότι το Uclan/ESB δεν είναι απαραίτητα πιο εύκολα. Το λέω έχοντας κάνει Past Papers από περιέργεια. Και μερικές ερωτήσεις είναι τελείως μα τελείως διφορούμενες ειδικά εκείνες με τα συνώνυμα, όπου οι δοσμένες ως σωστές λύσεις έρχονται ακόμα και σε αντίθεση με το LONGMAN DICTIONARY.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Ενώ το edi έκανα σήμερα μόνο το κομμάτι των κειμένων από δείγμα που έχει στη σελίδα και έπιασα 30 στα 60. Μου φαίνεται πιο εύκολο το edi. όχι φυσικά ότι δεν θέλει διάβασμα και αυτό. Θέλει και αρκετό. Αλλά όπως είπα μου φαίνεται πιο απλό.
τώρα να ρωτήσω 3 πράγματα :
θέλω να βγω εξωτερικό και να δουλέψω για 6 μήνες. κάνει το πτυχίο αυτό????????? αυτό εννοούσα για εξωτερικό.
επίσης γνωρίζει κανένας αν στο edi αν δεν περάσεις την πρώτη φορά μετά την επόμενη φορά πληρώνεις το 60% του αρχικού ποσού?????
και η τελευταία ερώτησή μου και η πιο σημαντική είναι αν μπορώ χώρις κάποια χρήματα να ζητήσω να μου στείλουν θέματα προηγούμενων ετών. γίνεται??????? γνωρίζει κανένας???????? απαντηστε αν ξέρετε.
και αν ναι που παίρνω τηλέφωνο ή που μπορώ να πω να μου στείλουν θέματα????????
ευχαριστώ.
Μπορείς να δεις τα sample papers που υπάρχουν στην ιστοσελίδα τους.
Άλλα past papers δεν νομίζω να δίνουν, αλλά μπορείς να να τους πάρεις ένα τηλ, δεν χάνεις τίποτα. 210 3638649 είναι το τηλ και info@edigreece.gr το mail.
Διαφορετικά, αγοράζεις βιβλιαράκι με τεστ.
Και το toeic βασικά μπορεί να κάνει γι'αυτό που θες, αν θες για εταιρεία στο εξωτερικό.
Kiki_!
Νεοφερμένος
Γενικά περνάει κόσμος στο Edi?????? Όσοι το έχουν δώσει ??????? πείτε γνώμες !!!!!!!!
Προτείνετε βιβλία για το EDI. Από ποιες εκδόσεις υπάρχουν????
Άλλο καλό επίσης είναι ότι με το που θα βγουν online τα αποτελέσματα σε καμιά βδομάδα σου έρχεται και το πτυχίο.
Α, τα προφορικά επίσης είναι προαιρετικά, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε. Αυτό είναι καλό για κάποια παιδιά που στα προφορικά κομπλάρουν (αν και δεν νομίζω, εκτός από μένα, να έχει ποτέ κοπεί άνθρωπος σε πτυχίο από προφορικά )
Βιβλία υπάρχουν από εκδόσεις Betsis και Supercourse.
Πάντως δεν είναι και *τόσο* εύκολο. Φουλ γραμματική είναι και τα κείμενα του είναι αρκετά απαιτητικά. Από το Κρατικό για παράδειγμα μου φαίνεται πολύ πιο στρυφνό.
Σημείωση : Μπορείς να μου πεις γνώμη για το εξής brie;;;;;;;;;;;;;;;
Στο κρτικό έχω τα εξής ποσοστά : (το έκανα αυτές τις μέρες το τεστ. είναι του μαίου 2007 προήγούμενο θέμα)
ΕΝΟΤΗΤΑ 1 (READING COMPREHENSION): 14/25 μονάδες
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 (ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ) : 11/25 μονάδες
Αυτές τις 2 ενότητες τις περνάω. Μου μένει η έκθεση(ενότητα 2) και τα προφορικά (ενότητα 4) τα οποία δεν μπορώ να διορθώσω η να τα βαθμολογησω στον ευατό μου.
Μου προτείνεις να το δώσω;;;;;;;;;;
Θα μπορούσα να δώσω και τα 2? edi και κρατικο?????????
(αν θελεισ κοιταξε τισ προσδιαγραφες του μαιου 2010 για να καταλάβεις για το κρατικό)
τι μου προτείνεις?????????????
Και στο κρατικό είναι εύκολο να προετοιμαστείς, κατεβάζεις και κάνεις όλα τα θέματα από το site τους.
Μην ξεχνάς όμως ότι το Κρατικό έχει 60% βάση, πρέπει να έχεις γύρω στο 15 στις ενότητες 1 και 3 που μου λες για να είσαι σίγουρος.
Επίσης αν δεν το χεις στα προφορικά, θα είναι πιο δύσκολο, βαθμολογούν αυστηρά στο προφορικό.
Ενώ edi μπορείς να μην δώσεις προφορικά.
Τέλος αν το θες για το εξωτερικό, δεν ξέρω μήπως δεν το δέχονται το κρατικό. Για ποια χώρα το θες, αν επιτρέπεται;
x@r#s
Νεοφερμένος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως το edi γίνεται δεκτό σε κάποια πανεπιστήμια στο uk (φαντάζομαι σε Γ1) καθώς και σε κάποιες χώρες εκτός ΕΕ.
Γι'αυτό τον ρώτησα που στο εξωτερικό θα πάει.
Τώρα, στον ιδιωτικό τομέα σπάνια κολλάνε στο πτυχίο που έχεις, το επίπεδο τους νοιάζει και "να τα λες". Ούτως ή άλλως αν χρειάζεσαι τα αγγλικά στην δουλειά, θα σου κάνουν και συνέντευξη στα αγγλικά και θα δουν που βρίσκεσαι. Αν δεν τους καίει και πολύ, η λέξη "λόουερ" αρκεί.
Brie να σε ρωτήσω κάτι πάλι : Μιλάω συγκεκριμένα για το κρατικό.πως μπορώ να βαθμολογήσω μια έκθεση στον ευατό μου;; (εσύ τι θα έκανες για να μην πας έξω φροντηστήριο;;;;;;;; Πως θα την βαθμολογούσες; Γράφεις μια έκθεση από κάποιο θέμα. Πόσες μονάδες θα έβαζες )
Υπάρχει καμιά σελίδα στο internet που μπορώ να δω πως γράφουμε εκθέσεις ;; Σκελετούς με λίγα λόγια εκθέσεων ;;;;;;;;;;; Για το κρατικό πάντα.
Σε ρωτάω για να μπορέσω να βγάλω έναν τελικό βαθμό κάνωντας ένα προηγούμενο θέμα. (Μπορείς να μου διορθώσεις εσύ μία ξέρω εγώ άμα σου στείλω με e-mail;;;;;;; Για να δώ περίπου)
empeiros
Εκκολαπτόμενο μέλος
1 φορα michigan και κοπηκα με BF, BF, F, LP περυσι
1 φορα κρατικο και κοπηκα με 59% τωρα τον Μαη
1 φορα edexcel και περασα
τι να κανω τωρα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.