djimmakos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να σε κανω μια ερώτηση?
Αληθεύει οτι τα θέματα στην αρχή τα πέρνεις σφραγισμένα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Και μια τελευταία ερώτηση:
Οι σελίδες του test περίεχουν έγχρωμες εικόνες ή ειναι όλες ασπρομαυρες?
John Kort
Νεοφερμένος
Στην γραμματική τέλεια... στο writing τα καταφέρνω, αρκεί να προλάβω.. στο vocabulary έτσι και έτσι είμαι, δεν θυμάμαι εύκολα τις λέξεις... όσο για το listening, πλήρης απελπισία, αλλά τα καταφέρνω. Στα προφορικά όταν έχω άγχος πάτος(στο lower όταν έδινα δηλαδή), και όταν δεν έχω εγώ εξετάζω την εξετάστρια(στο proficiency)... Αυτά.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Αχα!Σε ευχαριστώ για την κατατόπιση!Ειδικά οτι τα θέματα είναι σφραγισμένα με βουλοκέρι!
Και μια τελευταία ερώτηση:
Οι σελίδες του test περίεχουν έγχρωμες εικόνες ή ειναι όλες ασπρομαυρες?
Για ποιό λες;; Το michigan proficiency δεν έχει εικόνες, μόνο μπλε γράμματα. Άμα εννοείς για το lower δεν ξέρω (είχα δώσει cambridge και edexcel). Να ξέρεις μόνο ότι γράφεις έκθεση πρώτα
djimmakos
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία
djimmakos
Διάσημο μέλος
Πάντως εμείς το Michigan το δίνουμε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων!Woww εεε?
djimmakos
Διάσημο μέλος
ΕDIT: Στο Μέλαθρον σε ποιά αίθουσα δίνατε?Γιατι έχω έρθει στα Τρίκαλα κ ξέρω!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Mην στεναχωριέσαι και θα γευτώ και από Cambridge καθώς μια βδομάδα μετα το Michigan δίνω Cambridge Lower.Θα δώσω και τα τρία!Είναι λίγο χαζό αλλα θέλω να δοκιμάσω απο όλα για να διαλέξω μετα τι θα επιλέξω γιο το PROFICIENCY!Και σεις μια χαρα δωσατε Michigan σε Αιθουσα Συνεδριάσεων.Εμεις που δωσαμε Edexcel σε ένα κ@λ@σχολειο εδω στην Κοζάνη οπου και είχε υγρασία και βρωμούσε αλλα και έσταζε κιόλας.Αστα να πάνε!Χίλιες φορες με πλαστικές καρέκλες!
ΕDIT: Στο Μέλαθρον σε ποιά αίθουσα δίνατε?Γιατι έχω έρθει στα Τρίκαλα κ ξέρω!
Δίνω στην αίθουσα ¨ ασκληπιός¨ λογικά εκτός αν είμαστε λίγοι και μας βάλουν στην πιο μικρή. Προφορικά δίνω σε ένα από τα δωμάτια όπως και στο lower. Όσο για το edexcel καλύτερα να μην το συζητήσω. Θα μας βάλουν σε ένα σχολείο το οποίο υπήρχε όταν ο παππούς μου ήταν μικρός.
Να ξέρεις ότι τα φύλλα του test του cambridge για το lower είναι πράσινα και έτσι αν είσαι ολυμπιακός μπορεί να νευριάσεις λίγο αν βλέπεις το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί. Πάντως δεν είναι χειρότερα από του proficiency με χρώμα φουξια
Τέλος, γιατί ήρθες στα Τρίκαλα;
djimmakos
Διάσημο μέλος
candygirl
Νεοφερμένος
Κατά τι γνώμη μου δεν είναι τόσο δύσκολο αλλα ούτε και εύκολο!
Βασικά έχω πρόβλημα στο listening αλλα τα πάω καλά στα υπόλοιπα!
Φέτος δίνω και Cambridge και Michigan!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Φιλικά,
candygirl
teol20 σε ποιο ξενοδοχείο δίνεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.