antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iσχυει!
Απλα θα τους παρεις τηλεφωνο και θα σου πουν!
αν βρω τους κωδικους μου μπορω να τα δω μονος μου απο νετ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aπο το www.cambridgeesol-results.org
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν τους εχει ναι.
Aπο το www.cambridgeesol-results.org
οκ τεο, thanks, θα προσπαθησω να τους βρω! :no1:
nefertiti1912
Νεοφερμένος
giannis_96
Νεοφερμένος
Aπο τι ηλικια κανεις αγγλικα;
απο 2α δημοτικου!!!!!το FCE τωρα το πηρα με 83 % Α!!!!
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα παντως αυτα τα δυο μου φαινονται καλυτερα γιατι και πιο γνωστα ειναι και πιο αναγνωρισμενα!το edexcel ενταξει δεν φαινεται να εχει την ιδια ισχυ με τα δυο που ανεφερα αρχικα...τουλαχιστον μιλαμε για το εξωτερικο.αλλα το toeic δεν ειναι ισο με τιποτα!μα ειναι δυνατον? μονο κυκλακια?
Στην Ελλάδα ναι, αλλά στο εξωτερικό δεν είναι γνωστά, δε σου χρησιμεύουν ιδιαίτερα σαν πτυχία (εκτός βέβαια από τις γνώσεις που απέκτησες προκειμένου να τα πάρεις) και δεν έχουν ισχύ. Πουθενά δεν πρόκειται να σου ζητήσουν FCE ή CPE ή ό,τι άλλο υπάρχει εν πάσει περιπτώσει. (: Σε καμία περίπτωση δεν είναι μείον βέβαια, αδιάφορο μπορεί να είναι.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ειδικα αν δει καποιος το Recognision Database.
Βεβαια στοχος δεν ειναι τα ππιστοποιητικα αλλα η κατακτηση της γνώσης
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
και εγω αυτο λεω αλλα οι αλλοι αποπανω βλεπεις...Παντως τα Michigan,Cambridge και EDEXCEL ειναι ιδιου επιπεδου.Αλλα κατα τη γνωμη μου ,το Cambridge και το Michigan ειναι τα πιο καλα.
αυτο δεν το επιασα!τελικα τι εδωσες?michigan ή cambridge?Εγω προσωπικα στο Lower εδωσα Proficiency
thank you!Για τα αγγλικα το πιο ευρεως αναγνωρισμενο ειναι το Cambridge για το εξωτερικο.
Ειδικα αν δει καποιος το Recognision Database.
Βεβαια στοχος δεν ειναι τα ππιστοποιητικα αλλα η κατακτηση της γνώσης
ωραια γιατι και εγω michigan και cambridge εχω σταμπαρει...αλλα απο οτι ακουω το michigan εχει περιεργο listening για παραδειγμα δεν ξερεις την ερωτηση και το profisiency του απαιτει πιο δυσκολο λεξιλογιο απ' οτι του cambridge.αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι θεωρουν το cambridge πιο δυσκολο...
οσο για το edexcel αμφιβαλλω και για το ποσο αναγνωρισμενο ειναι...ασε που ειναι λιγο περιεργο...παντως δεν θα εδινα με τιποτα...ασε που τα βιβλια αγγλικων που ακολουθουμε ειναι για cambridge
Το φορματ διευκολυνει το μαθητη.
Αλλος ειναι του multiple choice και αλλος των transformation.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
ε βεβαια...βασικα εξαρταται απο το σε τι εισαι καλος...οσο για την κατακτηση της γνωσης συμφωνω, αλλα με νοιαζει και να αναγνωριζεται απο ξενα πανεπιστημια και τα λοιπα...Απο τη στιγμη που αναγνωριζονται ως ισοτημα εχουν πανω κατω την ιδια δυσκολια.
Το φορματ διευκολυνει το μαθητη.
Αλλος ειναι του multiple choice και αλλος των transformation.
ρε παιδια να σας κανω μια ερωτηση?τι γνωμη εχετε για το toeic?μου ειπε καποιος οτι αναγνωριζεται ισα με τα αλλα...αλλα εγω δεν το πολυπιστευω.εσεις τι λετε?οχι οτι υπαρχει περιπτωση να δωσω toeic αλλα λεμε...
Αλλα κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να μην το δωσεις επειδη εχει bussiness όρους και σιγουρα θα μπερδευτείς.
Αποτελει κυριως μια πιστοποιηση για τους ενηλικες και δεν ειναι πιο ευκολο απο τα υπολοιπα.
Ειδικα αν αναλογιστεις τα 100 ερωτηματα Listening.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.