g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι αλλά δεν θα σου ζητήσει αποδείξεις για το β2??Θέλω να πω οτι δεν θα ζητήσει να δει το πιστοποιητικό????Οπότε θα δει τι β2 έχεις
συνφωνω ρε παιδια αλλα δεν νομιζω να τον πιραξει αν εχω ας πουμε εντεξελ ενω μιλαω και γραφω αψωγα......τι λετε εσεις;Οπως επίσης μπορει να περασεις και απο συνεντευξη για να επιβεβαιώσει το επίπεδο σου!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα ο καθε εργοδοτης προτιμαει καποια συγκεκριμενα ευρέως γνωστά πιστοποιητικά!
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο γινοταν πριν 3-4 χρονια.Ολοι michigan η cambridge δινανε και ζητουσανε:xixi:
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
του εργοδοτη δεν θα τον ενδιαφερει τι λοουερ θα εχω αρκει να εχω καποιο αναγνωρισμενο πτυχιοTα κριτηρια καθε εργοδοτη ειναι διαφορετικα.
Αλλα ο καθε εργοδοτης προτιμαει καποια συγκεκριμενα ευρέως γνωστά πιστοποιητικά!
Τα μονα που ξερουν πολλοι ειναι μονο το Michigan και το Cambridge!
Guest 045911
Επισκέπτης
Πολλοι εργοδοτες δεν ξερουν καν τι ειναι τα ΕSB,UCLAN κλπ.
Και το T.O.I.C. θα έλεγα....
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολλοι εργοδοτες δεν ξερουν καν τι ειναι τα ΕSB,UCLAN κλπ.
και το τοιc θα ελεγα
πλεον και το edexcel. ειδικα οταν θα βγουμε εμεις στην αγορα εργασιας.....τοτε θα ειναι πιο γνωστο:no1:
-----------------------------------------
του εργοδοτη δεν θα τον ενδιαφερει τι λοουερ θα εχω αρκει να εχω καποιο αναγνωρισμενο πτυχιο
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγκεκριμένα βλέπω αυτή την σειρά:Cambridge,Michigan,Edexcel,Κπγ.
πλεον και το edexcel. ειδικα οταν θα βγουμε εμεις στην αγορα εργασιας.....τοτε θα ειναι πιο γνωστο:no1:
του εργοδοτη δεν θα τον ενδιαφερει τι λοουερ θα εχω αρκει να εχω καποιο αναγνωρισμενο πτυχιο
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:1.Να χαθεί αυτό το lower μέχρι να βγούμε αγορά εργασίας ή 2 να γίνει περιζήτιτο γιατί εννοείται πως μέχρι τότε το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβεί κ άλλο....
Αν κάνω λάθος πείτε το μου..
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν κανεις φιλη μου! συμφωνω απολυτα μαζι σου:no1:Εγώ έχω αρχίσει κ βλέπω οτι το edexcel αποκτά σχεδόν το ίδιο κύρος με το ΚΠΓ ,το michigan κ το cambridge..θέλω να πω οτι αρχίζει και μπαίνει στην κατηγορία με τα πιο αξιόπιστα και καλά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας...μέσα στο forum βλέπω αυτά τα 4 να κυριαρχούν πάντα στις προτάσεις για τα παιδιά που ρωτάνε τι lower να δώσουν.
Συγκεκριμένα βλέπω αυτή την σειρά:Cambridge,Michigan,Edexcel,Κπγ.
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:1.Να χαθεί αυτό το lower μέχρι να βγούμε αγορά εργασίας ή 2 να γίνει περιζήτιτο γιατί εννοείται πως μέχρι τότε το επίπεδο δυσκολίας θα ανεβεί κ άλλο....
Αν κάνω λάθος πείτε το μου..
LiLiKi
Νεοφερμένος
Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο ανωτερο απο το προφ. στα αγγλικα. Σορρυ αν υπαρχει πορομοιο thread .
τπτ ανώτερο...το μονο ανωτερο ειναι η επαρκεια για ασκηση του επαγγελματος απο το υπουργειο εξωτερικων:no1:
A propos
Διάσημο μέλος
https://www.paris-sorbonne.fr/fr/spip.php?rubrique1495
treirini
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
εισαι σοβαρη?!!! και βεβαια το ΙSE(του Trinity college)! δεν συγκρινεται με το city and guilds....πηγενε να δεις και το θεμα μου για το ΙSE(του Trinity college)! θα σε βοηθησουν ιδιεταιρα οι πληροφοριες του χρηστου! ειναι πολυ ενημερομενος και θα σου πει ο,τι θελεις!:no1:Άντε να δούμε πόσα πτυχία θα βγούν ακόμη....Ποία η γνώμη σας για c2 αγγλικής?? city and guilds ή ΙSE(του Trinity college)???Ειλικρινά μπερδεύτηκα....Πείτε μου γνώμες....
Guest 045911
Επισκέπτης
Άντε να δούμε πόσα πτυχία θα βγούν ακόμη....Ποία η γνώμη σας για c2 αγγλικής?? city and guilds ή ΙSE(του Trinity college)???Ειλικρινά μπερδεύτηκα....Πείτε μου γνώμες....
Καλύτερα να δώσεις το E.C.P.E.
Προτιμησε τα κλασσικά και δεν θα χάσεις.
Με το ECPE με την τρεχουσα νομοθεσια το πέρνεις τρέχεις να βγαλεις και επαρκεια-αδεια κλπ και είσαι κομπλέ.
Το Trinity δεν δινει επαρκεια,ούτε το City and Guilds.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πλειοψηφια των υποψηφιων προτιμαει τα κλασσικα πιστοποιητικα δυστυχως ομως αγαπητε Χρηστο.Και UCLAN να δωσει ο άλλος και ΤΙΕ και City and Guilds θα δώσει και ενα Michigan που ειναι απο τα κλασσικα.
Αρα γιατι να παιδευεται να δινει και αυτα και να μην επικεντρωθει μονο στο Michigan ECPE!:no1:
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
οι εξετασεις του τρινιτυ αναγνωριζονται απο το 2006 στην ελλαδα.Άντε να δούμε πόσα πτυχία θα βγούν ακόμη....Ποία η γνώμη σας για c2 αγγλικής?? city and guilds ή ΙSE(του Trinity college)???Ειλικρινά μπερδεύτηκα....Πείτε μου γνώμες....
what is good, is not always popular, and what is popular, is not always good λεει μια αγγλικη παροιμια. Το θεμα ειναι οτι μπορει καποιος να παρει επαρκεια με του ΤΡΙΝΙΤΥ. ειναι αναγνωρισμενο απο το ΑΣΕΠ? Τι νομιζεις? οτι ολοι πανε για καθηγητες αγγλικων και επαρκειες?Μπορει και παλι μπορεί να στην δώσουν.
Η πλειοψηφια των υποψηφιων προτιμαει τα κλασσικα πιστοποιητικα δυστυχως ομως αγαπητε Χρηστο.Και UCLAN να δωσει ο άλλος και ΤΙΕ και City and Guilds θα δώσει και ενα Michigan που ειναι απο τα κλασσικα.
Αρα γιατι να παιδευεται να δινει και αυτα και να μην επικεντρωθει μονο στο Michigan ECPE!:no1:
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
δινει επαρκεια το trinity! και εχει ενα μεγαλο+οι εξετασεις του τρινιτυ αναγνωριζονται απο το 2006 στην ελλαδα.
what is good, is not always popular, and what is popular, is not always good λεει μια αγγλικη παροιμια. Το θεμα ειναι οτι μπορει καποιος να παρει επαρκεια με του ΤΡΙΝΙΤΥ. ειναι αναγνωρισμενο απο το ΑΣΕΠ? Τι νομιζεις? οτι ολοι πανε για καθηγητες αγγλικων και επαρκειες?
αναγνωριζεται και σε πολες χωρες του εξωτερικου! πραγμα που για το μισιγκαν δεν ισχυει.....εγω θα δωσω μισιγκαν και τρινιτι!:no1: και το πρωτεινω κιολας και σε αλλους!:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- EleniPapa!
- Argyrisar
- Εριφύλη
- VouDou
- BatGuin
- iminspain
- Entropy24
- ioanna2007
- Leo komm
- woasibe
- nicole1982
- SKG
- gegeorgiou90
- omitsop
- Earthquake 123
- stergios191919
- Helen06
- constansn
- Corfu kitty
- Bleach_enjoyer
- charmander
- Albert.123
- george777
- nearos
- bibliofagos
- Hecticism
- Paladin
- shuuu
- AggelikiGr
- Mammy Nun
- Eagle Eye
- Hased Babis
- Pierre Bezukhov
- Τρελας123
- despoina13
- giannhs2001
- Reader
- synthnightingale
- American Economist
- Antonia Alexandra
- eukleidhs1821
- Magissoni
- Angie15
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- Ariana2018
- mermaid89
- kost28
- Scandal
- Unboxholics
- Φινεύς
- hirasawayui
- Dmzk
- Maynard
- chester20080
- averel
- michaelsfak
- Don25
- New member
- Clary
- Nikos05
- Ευθυμος
- Intravenous_drug
- Fanimaid
- Doctorblue
- sofia!
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.