Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σου στειλω αν θες κανα στιχο. Αλλά που; Και βασικά αμα είναι το πιο εύκολο οι στίχοιΠαιδια κοιταξτε...Εχω μια μπαντα(αρκετα σοβαρη) αν λεω αν θελετε μπορειτε να μου δωσετε στιχους απο κανα κομματι σας και να βαλουμε μουσικη και να το κανουμε κομματι...Και φυσικα αν ειναι ωραιο να το βαλουμε και στο album που ετοιμαζουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
filipaster
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dora_888
Νεοφερμένος
Ακουσα τα κομματια σας...Η παραγωγη ειναι πολυ καλη για να ειναι απλα για την πλακα σας...Και φυσικα δεν θεωρω album οτι κυκλοφορει απο μια δισκ. εταιρεια...(οποιος πιστευει κατι τετοιο ειναι αποτυχημενος κατα τη γνωμη μου). Με την μπαντα που παιζω εχουμε βγαλει ενα cd(οχι για τα χρηματα αλλα για την πλακα μας) και λογω του οτι αρεσαμε σε μια δισκογραφικη(δεν μπορω να πω ονομα) μας προτεινε συνεργασια...Σαν album για να τελειωνω εννοω την δουλεια που εχεις κανει και την εχεις βγαλει σε CD/Demo. ()()()()()()
εγω γιατι τα μαθαινω παντα τελευταια????εεεε???
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στειλε μου σε mail τους στιχους σου!!! Το καλυτερο που εχεις και αν μας αρεσει θα σου πω!Θα σου στειλω αν θες κανα στιχο. Αλλά που; Και βασικά αμα είναι το πιο εύκολο οι στίχοι
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε πήγαινε στο www.next-to-nothing.com και κατέβασε ο,τι θες (κατά προτίμηση απο το Being and Nothingness) τζάμπα είναι όλα, under creative commons license.
Ναι έχουμε δικιά μας μπάντα (προφανώς ), το τι μουσική παίζουμε δεν μπορεί να απαντηθεί ακριβώς νομίζω, πρέπει να ακούσεις.
Ωραία πράματα, μπράβο. Είναι κάποια μέρη των τραγουδιών από υπολογιστή;
Το θέμα δε θα έπρεπε να ανήκει στη κατηγορία με τις δημιουργίες;
Anarki
Διάσημο μέλος
Στα τραγούδια που ετοιμάζουμε τώρα το βιολί και το σαξόφωνο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πραγματικά, αν καταφέρουμε να ηχογραφήσουμε αξιοπρεπώς. Θα δείξει σε κανά 2 βδομάδες.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εεεεε... Επειδη ειμαι λιγο κουτουκι, που θα βρω το email σου;:xixi::xixi:Στειλε μου σε mail τους στιχους σου!!! Το καλυτερο που εχεις και αν μας αρεσει θα σου πω!
xαρά
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ballerina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xαρά
Νεοφερμένος
γιατι υποτιμας τοσο τον ευατο σου καλε?
αν με ακουσεις να παιζω θα τον υποτιμησεις κι εσυ
GUITARGIRL 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Με τον Uncle Ernie που 'χουμε κάνει κάποια πράγματα μόνοι μας για πλάκα, μόνο κιθάρα και φωνή είναι.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.