Unforgiven21
Νεοφερμένος
--------------------------------
μπορει να ναι και χαζομαρα αυτο π θαπω..τα μολυβια τ απλα η τα μηχανικα και οι μυτες χαλανε;;;η δε χαλανε ποτε;;;αν τα αφησω;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unforgiven21
Νεοφερμένος
gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπόν είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. η λύση είναι η εξής:Ρε παιδιά το κόλπο ποιό είναι για να τους κρατάτε τόσο καιρό; Εμένα οι στυλοί μου έχουν ένα lifespan των 12 ωρών.Παίρνω μια πακετάρα κάθε χρόνο και μέχρι τα μέσα Οκτόμβρη βγαίνω κάθε πρωί στη ζητιανιά.
πάρε ένα στυλό που να σε βολεύει, και κράτα αυτό και μόνο αυτό το στυλό. there will be many like it, but this one is yours. το κουβαλάς ΠΑΝΤΑ στην τσέπη σου και ΠΟΤΕ δεν το αφήνεις στο θρανίο, είτε είναι να βγεις για διάλλειμα είτε να πας τουαλέτα. είναι το μόνο που δούλεψε στην περίπτωσή μου. α και επειδή είχα χάσει με μυστηριώδη τρόπο εκατοντάδες στυλό πριν βρω αυτή τη λύση, φροντίζω να παίρνω εκδίκηση και κατάσχω όποιο αδέσποτο στυλό βρω στο πάτωμα. in the game of pens, you win or you lose, no middle ground. αυτά.
Unforgiven21
Νεοφερμένος
------------------------------------------
ε παιδια καποιοςςς;;;
Alma Libre
Επιφανές μέλος
καλησπερα σε ολη την κοινοτητα....λοιπον ενα παιδι που εδωσε γυρω στα 200 στυλο και μου τα εδωσε να τα εχω μου τα χαρισε δηλαδη...το θεμα ειναι πως να τα κρατησω αναλλοιωτα γτ ειναι ανοιχτα χωρις συσκευασια..πως να τα κρατησω για αρκετα χρονια χωρις να στεγνωσει το μελανι;;ξερει κανεις;;;ευχαριστω...
Αν τα χαρίσεις σε εμένα, θα κάνεις τη καλύτερη δουλειά.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Unforgiven21
Νεοφερμένος
Ρεμέδιος
Νεοφερμένος
μηπως εισαι troll?
πως σου περασε αυτο απο το μυαλό;;
Πεταξε τα φιλε μου! Απελευθερώσου απο το βαρος των 200 στυλο.
Unforgiven21
Νεοφερμένος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.