Στρατός

Jesse_

Νεοφερμένος

Ο Jesse_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Φέτος είμαι στη Γ' Λυκείου. Γεννημένος το 2006,έχω χάσει μία χρονιά και έτσι χρειάστηκε να καταθέσω δελτίο απογραφής πέρσι όταν ήμουν στη Β' Λυκείου. Πρέπει να κάνω το ίδιο και φέτος ή όχι; Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην απογραφή και την αναβολή; επειδή στο σαιτ της στρατολογίας εμφανίζονται ως 2 διαφορετικές επιλογές.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,406 μηνύματα.
Φέτος είμαι στη Γ' Λυκείου. Γεννημένος το 2006,έχω χάσει μία χρονιά και έτσι χρειάστηκε να καταθέσω δελτίο απογραφής πέρσι όταν ήμουν στη Β' Λυκείου. Πρέπει να κάνω το ίδιο και φέτος ή όχι; Επίσης υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην απογραφή και την αναβολή; επειδή στο σαιτ της στρατολογίας εμφανίζονται ως 2 διαφορετικές επιλογές.
απογραφη ειναι να γραφεις στις λιστες του στρατου.
αναβολη ειναι να καθυστερησεις την καταταξη στο στρατο.
Η απογραφη γινεται τον φεβρουαριο-μαρτιο της Γ λυκειου..εσυ το εκανες πιο νωρις... οκ μια φορα γινεται αυτο και εσυ τελειωσες .
Τωρα σκεφτομαστε για την αναβολη ( αμα θες) .Λογικα εσενα θα σε καλεσουν τον δεκεμβρη του 2026 (ρωτα τους)... και αν θες πρεπει να τους σταματησεις μεχρι τοτε με καποιο τροπο.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια