Στρατολογία και σχολή

savvas l

Νεοφερμένος

Ο savvas l αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Τουρισμού Ιονίου και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Καλησπέρα. Ήμουν παλιότερα στη σχολή τουρισμού της Κέρκυρας και με 10% έχω περάσει πλέον τεφαα Κομοτηνής και διεκδικώ μεταγραφή Θεσσαλονίκη.
Έχω κάνει το χαρτί για τη στρατολογία στη Κέρκυρα και πήρα αναβολή μέχρι το 2031 . Τώρα θα χρειαστεί να κάνω ξανά τα χαρτιά και αν ναι παίρνεις έξτρα 2 χρόνια αναβολή?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,098 μηνύματα.
Καλησπέρα. Ήμουν παλιότερα στη σχολή τουρισμού της Κέρκυρας και με 10% έχω περάσει πλέον τεφαα Κομοτηνής και διεκδικώ μεταγραφή Θεσσαλονίκη.
Έχω κάνει το χαρτί για τη στρατολογία στη Κέρκυρα και πήρα αναβολή μέχρι το 2031 . Τώρα θα χρειαστεί να κάνω ξανά τα χαρτιά και αν ναι παίρνεις έξτρα 2 χρόνια αναβολή?
Η αναβολη για ολα τα ΑΕΙ ειναι η ιδια.
Υπολογιζεται ως ετος γεννησης + 27 χρονια = ληξη στο τελος του οποιου ετους
Εσυ μαλλον εισαι του 2024 οποτε 2024 +27 = τελος 2031.
Κανοντας νεα αιτηση δεν θα παρεις κατι περισσοτερο και δεν χρεαζεται να ξανακανεις χαρτια.
Το οτι πηρες αναβολη απο σχολη τουρισμου ή οτι αλλο δεν το αξιολογουν..Οταν ομως παρεις το πτυχιο και πας να κοψεις αναβολη θα πας και το πτυχιο και τοτε θα το αξιολογησουν και θα δουν αν τους ειναι χρησιμο να σε καταταξουν αναλογα.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια