Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας έβαλαν 10 ή 15 άτομα μέσα σε ένα δωμάτιο. Το δωμάτιο είχε ισάριθμα παραβάν, σαν τα εκλογικά. Μπήκε ο καθένας μας στο παραβάν. Μείναμε με το εσώρουχο. Μας είπαν να κάνουμε διάφορα ασκήσεις για να ελέγξουν προφανώς το οστεϊκό μας σύστημα. Περνούσε ο γιατρός από τον κάθε έναν μας και μας έβλεπε. Η πιο άβολη άσκηση ήταν ότι έπρεπε, όρθιοι όντες, να σκύψουμε μέχρι να φτάσουμε τα δάχτυλα των ποδιών μας με τα χέρια μας. Ο κώλος μας ήταν γυρισμένος προς τον διάδρομο, από όπου περνούσε ο γιατρός.
Αμέσως μετά, έγινε η εξέταση για τους όρχεις. Μας είπαν να βγάλουμε το εσώρουχο, να σηκώσουμε με το ένα χέρι τον "μικρό στρατηγό" και με το άλλο χέρι να βάλουμε το δάχτυλο ανάμεσα στους 2 όρχεις και να το σηκώσουμε λίγο, ώστε να είναι εμφανές ότι είναι δύο. Κανείς δεν με άγγιξε σε όλη την διάρκεια της εξέτασης. Φαντάζομαι ότι ο γιατρός θα άγγιζε κάποιον μόνο αν έβλεπε κάτι σοβαρό.
Αυτό ήταν όλο. Ούτε δάχτυλα στον κώλο, ούτε στα αρχίδια ούτε πουθενά, στο παραβανάκι σου και στην ιδιωτικότητά σου. Καθαρή και αξιοπρεπέστατη διαδικασία. Τώρα αν αυτό αλλάζει από κέντρο σε κέντρο, δεν το ξέρω. Έτσι το έζησα εγώ.
Δες και αυτό: https://sourotiri.blogspot.com/2008/11/page-one.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα να τους δουνε οι άλλοι γυμνούς. Δεν θεωρώ ντροπή το να βλέπουν οι άλλοι το σώμα μας. Δεν έχετε ποτέ κολυμπήσει σε παραλία γυμνιστών? Δεν βλέπω λόγο να σκέφτεστε την ομαδική ιατρική εξέταση σαν κάτι φοβερό. (Εκτός αν κάποιοι έχουν το άγχος της σύγκρισης του μήκους).
Απλά γιατί δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό και τους φαίνεται περίεργο.
Όχι
nPb
Επιφανές μέλος
υ.γ. δεν έχω συγκρίνει το μήκος με άλλα μήκη..εσείς τα συγκρίνετε;
δεν ντρέπομαι για το *** μου, αυτό έλειπε
Civilara
Περιβόητο μέλος
Πάντως όταν παρουσιάστηκα εγώ στο στρατό δεν μας κάνανε καμία εξέταση στα γεννητικά όργανα ή στους γλουτούς (πως το είπα έτσι κόσμια ρε παιδιά, δε μπορώ να πιστέψω ότι εκφράζομαι έτσι αντί να πω εξέταση στα α*****α και στον κ**ο. Αν είναι κανείς κύριος!)
Gaspar
Περιβόητο μέλος
η το σαπούνι που άν πέσει δέν το σηκώνεις ΠΟΤΕ!
στην θητεία δέν ξέρω τί κάνουν, αλλα στις στρατ σχολές τα βγάζεις κανονικά όλα μαζί με τους άλλους στο ίδιο δωμάτιο, όχι σε παραβάν.
σε βάζουν σε μια σειρά και σε λένε να κάνεις διάφορες ασκήσεις όπως το βαθύ σκύψιμο για να δούν την σπονδυλική στήλη, και την τοποθέτηση του δαχτύλου σου ανάμεσα απο τους όρχεις για να δούνε άν έχεις 2.
η ντροπή είναι μέχρι να βγάλεις το εσώρουχο. μετά η ντροπή γίνεται ένα αμήχανο χαμόγελο και η κατάσταση είναι αστεία!
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοείς; γιατί; (η περίεργη ξερω γω)η το σαπούνι που άν πέσει δέν το σηκώνεις ΠΟΤΕ!
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
το σαπούνι μαρή, το σαπούνι...δεν έχεις ακουστά; ότι άμα σου πέσει το σαπούνι, την...έφαγεςτι εννοείς; γιατί; (η περίεργη ξερω γω)
(και καλά τώρα, είναι γνωστή έκφραση, ράδιο αρβύλα κι αυτό προφανώς).
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ὅταν παρουσιάσθηκα ἐγώ, ἐμᾶς ποὺ μπήκαμε στὴν αἴθουσα μαζί, μᾶς ἔγδυσαν ὅλους κανονικότατα καὶ μᾶς ἔκαναν ὅλες τὶς προβλεπόμενες ἐξετάσεις (ναί, ἔλεγξαν καὶ ἂν ἔχουμε δύο ὄρχεις). Ἡ σκηνὴ ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι ἦταν ἄκρως σουρρεαλιστική. Κατὰ τ' ἄλλα οἱ ἀξιωματικοί (ὅλοι ἄνδρες φυσικά), ἔδειξαν ὅλη τὴ σοβαρότητα ποὺ ἁρμόζει στὴ διαδικασία καὶ δὲν ὑπῆρχε κανένα πρόβλημα. Γενικὰ πάντως, εἶναι πῶς θὰ τύχῃ στὸν καθένα. Μπορεῖ δύο φαντάροι νὰ παρουσιάσθηκαν τὴν ἴδια μέρα καὶ νὰ μὴν ἀκολουθήθηκε καὶ στὶς δύο περιπτώσεις ἡ ἴδια διαδικασία. Ἐγὼ πάντως ποὺ τὸ ἔζησα, τὸ σκέπτομαι ἀκόμα καὶ γελάω.
u84545sdsadas
Νεοφερμένος
είμαι φοιτητής και σύντομα θα τελείωσω τις προπτυχιακές σπουδές μου.
Έχω πάρει αναβολή λόγο φοιτητικής ιδιότητας, αν δεν κάνω λάθος η αναβολή είναι για μέχρι τα 26.
Θα τελειώσω την σχολή στα 24 μου. Όταν τελειώσω χρειάζεται να πάω να κάνω στρατό αμέσως και σταματάει η αναβολή ή μπορώ να πάω στα 26;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να καταταγείς με συγκεκριμένη ΕΣΣΟ είτε του Στρατού Ξηράς είτε της Πολεμικής Αεροπορίας είτε του Πολεμικού Ναυτικού θα πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέσα στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:
1.Με την Α'/ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) -> Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτους.
2. Με τη Β'/ΕΣΣΟ (Μάρτιος) -> Από 1 Νοεμβρίου του προηγούμενου της κατάταξης έτους μέχρι 1 Iανουαρίου του έτους κατάταξης
3. Με την Γ'/ΕΣΣΟ (Μάιος) -> Από 2 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 Φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο)
4. Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Ιούλιος) -> Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως
5. Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου του έτους κατατάξεως
6. Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Παιδια, σε λιγες μερες θα κανω τα χαρτια για το στρατολογιο αφου μας ηρθε στο σχολειο απ το στρατο.Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να επιλεξω σωμα, μου αρεσει το σωμα στο οποιο θα παω να εχει πολυ δραση , πολυ εκπαιδευση σε οπλα και σε αλλα πραγματα ελεγα για Ειδικές δυνάμεις και θελω να παρω την γνωμη σας. Τι αποφασισατε και για πιο λογο
Λογικα θα εννοεις το δελτιο απογραφης
Παντως να ξερεις ειναι απιθανο εως αδυνατον να σε βαλουν με την 1 ειδικες δυναμεις.Απο οσο θυμαμαι που διαβαζα σε κατι forums περι στρατολογιας και να περασεις τις εξετασεις δεν σε παιρνουν.Αν θες να μπεις ειδικες αφου σε βαλουν πχ στρατο ξηρας περναει λιγος καιρος και ξαναδινεις εξετασεις για ειδικες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nick890
Επιφανές μέλος
Παντως να ξερεις ειναι απιθανο εως αδυνατον να σε βαλουν με την 1 ειδικες δυναμεις.Απο οσο θυμαμαι που διαβαζα σε κατι forums περι στρατολογιας και να περασεις τις εξετασεις δεν σε παιρνουν.Αν θες να μπεις ειδικες αφου σε βαλουν πχ στρατο ξηρας περναει λιγος καιρος και ξαναδινεις εξετασεις για ειδικες
Κάτι είχα διαβάσει ότι έρχονται μετά στο στρατόπεδο και ρωτάνε ποιοι θέλουν για ειδικές δύναμης .....Ευχαριστώ παντος
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Κάτι είχα διαβάσει ότι έρχονται μετά στο στρατόπεδο και ρωτάνε ποιοι θέλουν για ειδικές δύναμης .....Ευχαριστώ παντος
Εχμ τι να σου πω δεν ξερω απλα σου λεω τι εχω διαβασει.Μπορει και να κανω και λαθος ετσι μην το παρεις για κανονα αυτο που ειπα απλα ολοι αυτο γραφανε στο συγκεκριμενο φορουμ και γι'αυτο υπεθεσα οτι ισχυει
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Παιδια, σε λιγες μερες θα κανω τα χαρτια για το στρατολογιο αφου μας ηρθε στο σχολειο απ το στρατο.Το προβλημα μου ειναι πως δεν μπορω να επιλεξω σωμα, μου αρεσει το σωμα στο οποιο θα παω να εχει πολυ δραση , πολυ εκπαιδευση σε οπλα και σε αλλα πραγματα ελεγα για Ειδικές δυνάμεις και θελω να παρω την γνωμη σας. Τι αποφασισατε και για πιο λογο
Τώρα έτσι λες...σε 10 χρόνια από τώρα που θα χρειαστεί να παρουσιαστείς (μετά από αναβολές για πτυχίο, μεταπτυχιακό κ.λπ.) και θα έχεις καριέρα, γκόμενα κ.λπ. να σε περιμένουν ΔΕΝ θα θες να έχεις 10 ημίτρελους καραβανάδες πάνω απ' το κεφάλι σου να σου φωνάζουν "εδώ έχει πόνοοοοο", "πάρε 10 κωλόψαρο", "θα σε λιώσω" κ.λπ. και να σε στείλουν σε κάνα στρατόπεδο στη Γκατζολία να χτενίζεις αρκούδες...γι' αυτό δήλωσε Ναυτικό ή Αεροπορία και βρες ένα καλό βύσμα να σε διατηρήσει στους εν λόγω κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (όχι σώματα, σώματα είναι άλλα) και αν μπορεί ταυτόχρονα να σε στείλει και σε μια μονάδα κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας σου...κι αν δε μπορέσει να σε κρατήσει εκεί, τουλάχιστον να καταταγείς σε ένα από τα σώματα του Στρατού Ξηράς (π.χ. Τεχνικό, Εφοδιασμού Μεταφορών, Υλικού Πολέμου κ.λπ.) κι έτσι να έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες για ομαλή και καλή θητεία σε σχέση π.χ. με τα όπλα (και ειδικά τα όπλα μάχης Πεζικό, Τεθωρακισμένα & Πυροβολικό που πάει κάθε καρυδιάς καρύδι)...
Αν πάλι θες ντε και καλά Ειδικές Δυνάμεις μην ανησυχείς, το να σε πάρουν εκεί πέρα είναι το μόνο εύκολο...και να μην το δηλώσεις θα έρθουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης που θα πας και θα ψάχνουν νεοσύλλεκτους!
Οπότε όταν έρθει εκείνη η ώρα απλά σήκωσε το χεράκι σου και εκείνοι θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα!
Παντως να ξερεις ειναι απιθανο εως αδυνατον να σε βαλουν με την 1 ειδικες δυναμεις.
"Αδύνατο" να μπει είναι αν ζυγίζει 150 kg και καταπίνει 2 γουρουνόπουλα στην καθισιά του...έχω φίλους που όταν τους πήραν Ε.Δ. ήταν παχύσαρκοι (20-30 kg παραπάνω, βέβαια τα έχασαν στην πορεία)...
Nick890
Επιφανές μέλος
Τώρα έτσι λες...σε 10 χρόνια από τώρα που θα χρειαστεί να παρουσιαστείς (μετά από αναβολές για πτυχίο, μεταπτυχιακό κ.λπ.) και θα έχεις καριέρα, γκόμενα κ.λπ. να σε περιμένουν ΔΕΝ θα θες να έχεις 10 ημίτρελους καραβανάδες πάνω απ' το κεφάλι σου να σου φωνάζουν "εδώ έχει πόνοοοοο", "πάρε 10 κωλόψαρο", "θα σε λιώσω" κ.λπ. και να σε στείλουν σε κάνα στρατόπεδο στη Γκατζολία να χτενίζεις αρκούδες...γι' αυτό δήλωσε Ναυτικό ή Αεροπορία και βρες ένα καλό βύσμα να σε διατηρήσει στους εν λόγω κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (όχι σώματα, σώματα είναι άλλα) και αν μπορεί ταυτόχρονα να σε στείλει και σε μια μονάδα κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας σου...κι αν δε μπορέσει να σε κρατήσει εκεί, τουλάχιστον να καταταγείς σε ένα από τα σώματα του Στρατού Ξηράς (π.χ. Τεχνικό, Εφοδιασμού Μεταφορών, Υλικού Πολέμου κ.λπ.) κι έτσι να έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες για ομαλή και καλή θητεία σε σχέση π.χ. με τα όπλα (και ειδικά τα όπλα μάχης Πεζικό, Τεθωρακισμένα & Πυροβολικό που πάει κάθε καρυδιάς καρύδι)...
Αν πάλι θες ντε και καλά Ειδικές Δυνάμεις μην ανησυχείς, το να σε πάρουν εκεί πέρα είναι το μόνο εύκολο...και να μην το δηλώσεις θα έρθουν στο Κέντρο Εκπαίδευσης που θα πας και θα ψάχνουν νεοσύλλεκτους!
Οπότε όταν έρθει εκείνη η ώρα απλά σήκωσε το χεράκι σου και εκείνοι θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα!
"Αδύνατο" να μπει είναι αν ζυγίζει 150 kg και καταπίνει 2 γουρουνόπουλα στην καθισιά του...έχω φίλους που όταν τους πήραν Ε.Δ. ήταν παχύσαρκοι (20-30 kg παραπάνω, βέβαια τα έχασαν στην πορεία)...
Εσύ σε ποιο υπηρέτησες;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Εσύ σε ποιο υπηρέτησες;
Τεχνικό (ΤΧ)...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς (κατ' εμέ), όλα στις μέρες μας θέλουν να έχεις μέσον, θα το γνωρίζεις ήδη αγαπητέ.Χρειάζεσαι μέσον για να μπεις σε κάποιο τεχνικό;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΚΤr
- BatGuin
- Giorgkalo
- jYanniss
- Debugging_Demon
- panagiotis23
- AggelikiGr
- Kate1914
- giannhs2001
- chester20080
- Leo komm
- panosT436
- charmander
- iiTzArismaltor_
- nearos
- sakplat
- Reader
- American Economist
- GeorgePap2003
- redpointer
- Ryuzaki
- A350
- Jack of Spades
- UnderGroundGr
- Praxis
- sotirislk07
- panaman
- Γιωργος15773
- kasl178
- giorgos5002
- Arvacon
- χημεια4λαιφ
- stam23
- Kolptsres
- arko
- jimis2001
- eirinipap
- Magigi
- orestis3
- panagiotis12
- constansn
- suuuuiiii
- Obi-Wan Kenobi
- Unboxholics
- Hased Babis
- Lifelong Learner
- george777
- Ultimate_duck87
- Wonderkid
- Nala
- P.Dam.
- eukleidhs1821
- ειδήμων
- kiyoshi
- Γιώργος Ζ
- Joji
- ΘανάσοςG4
- angies
- PanMoonlight
- Arianara S3
- Kzaro
- mitsos14
- kalhkardia
- Steliosalm
- alextheo
- 69lover
- Vold
- aggelosst9
- TigerHunt
- conk
- tslef8
- CoolCowboy
- Μάρκος Βασίλης
- stamoul1s
- Trolling Stones
- Panagiotis849
- Libertus
- Leukosrinokeros
- Γατόπαρδος.
- toolooboom
- Johnman97
- Meow
- don_vito
- Makis7
- tsiobieman
- Athens2002
- fmarulezkd
- tymvorixos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.