Τα ορια των αθληματων διαφερουν σε καθε ειδικοτητα;
Τα όρια είναι ίδια για τις ειδικότητες μέσα στην ΣΣΑΣ. Διαφέρουν μεταξύ των σχολών.
Η ΣΣΑΣ είναι στις σχολές με τα λίγο πιο "εύκολα" όρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα όρια είναι ίδια για τις ειδικότητες μέσα στην ΣΣΑΣ. Διαφέρουν μεταξύ των σχολών.
Η ΣΣΑΣ είναι στις σχολές με τα λίγο πιο "εύκολα" όρια
Παλιά ήταν ακόμα πιο εύκολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σε ποιο πεδιο ειναι ΣΣΑΣ ιατρ,οδοντ,φαρμακ κτλ?
ΣΣΑΣ ιατρικό, φαρμακευτικό, οδοντιατρικό, κτηνιατρικό και ΣΑΝ είναι στο 3ο.
Εξετάζεσαι πανελλαδικά όπως και αυτός που στοχεύει στην πολιτική Ιατρική, απλά δίνεις επιπλέον και τα αθλήματα/ψυχομετρικά τεστ για να μπεις στο στρατό.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Σιγουρα?γιατι εχω ακουσει για το 5ο ολες οι στρατιωτικες
Σίγουρα. Η στρατιωτικές που αναφέρεσαι είναι η Ευελπίδων και κλπ.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σιγουρα?γιατι εχω ακουσει για το 5ο ολες οι στρατιωτικες
Οι αστυνομικές είναι 5ο πεδίο. Οι στρατιωτικές που έχουν και αντίστοιχο τμήμα με πολίτες (ιατρικό, κτηνιατρικό, οδοντιατρικό, φαρμακευτικό, ΣΑΝ, ψυχολογικό, οικονομικό, νομικό*), βρίσκονται στο ίδιο πεδίο με το τμήμα που δηλώνουν οι πολίτες.
*Ελπίζω να μην ξεχνάω κανένα και με φάτε.
RosiePooh
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γνωριζει κανενας απο τι υψος και πανω γινεσαι δεκτος στην στρατιωτικη ιατρικη?
Για τα κορίτσια σίγουρα είναι από 1.60 και πάνω....το ξέρω γιατί έδινε η αδερφή μου φέτος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orestissv
Νεοφερμένος
Σαν καινούργιος στο forum θα ήθελα να με βοήθησετε. Σκεφτόμουν επειδή λατρεύω το νησί μου ( Μυτιλήνη) την επιλογή του στρατιωτικού ιατρού... Από μισθό, από προσλήψεις, από δυνατότητα επιλογης τι γίνεται ? Γενικότερα πώς λειτουργεί το σύστημα?
Ευχαριστώ, Ορέστης
DarthFederer
Διάσημο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωρίζει κανείς να μου πει σίγουρα αν επιτρέπεται να έχεις εξωσχολικές δραστηριότητες όσο θα φοιτείς στην σχολή (π.χ. ξένη γλώσσα ή κάποιο άθλημα σε ομάδα ) ? Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
formio4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.