lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
εαν είναι έτσι τότε ας μην το σκεφτόμαστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis_pilio
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Για αστυνομια μιλας η στρατο?γεια σας ειμαι φοιτητησ και δινω για τριτη χρονια πανελληνιεσ με ενα χρονο κενο που ειμαι στην σχολη.θελω να ρωτησς η σχολη μονιμων υπαξιοματικων στα τρικαλα στο πεμπτο πεδιο δεν ειναι η την πηγανε στο τεταρτο?
xristososfp
Νεοφερμένος
στο 4ογεια σας ειμαι φοιτητησ και δινω για τριτη χρονια πανελληνιεσ με ενα χρονο κενο που ειμαι στην σχολη.θελω να ρωτησς η σχολη μονιμων υπαξιοματικων στα τρικαλα στο πεμπτο πεδιο δεν ειναι η την πηγανε στο τεταρτο?
tarx_12
Εκκολαπτόμενο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσυ δεν εισαι-ησουν αστυφυλακων?παιδια ορια ηληκίας για στρατιωτικές??? μεχρι 21?? να μην τα εχεις κλείσει??
Gaspar
Περιβόητο μέλος
παιδια ορια ηληκίας για στρατιωτικές??? μεχρι 21?? να μην τα εχεις κλείσει??
μεχρι και 21 αν είσαι μπαίνεις.
όντος εσύ αστυφυλάκων δέν ήσουν?
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορει να ξενερωσε...μεχρι και 21 αν είσαι μπαίνεις.
όντος εσύ αστυφυλάκων δέν ήσουν?
angelvasil92
Νεοφερμένος
Μπορει να ξενερωσε...
αφήνεις αστυνομία ώστε να πας ΣΜΥ ? πάμε καλά?
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εχεις καυλα με το στρατο ΝΑΙ αφηνεις την αστυνομια....afineis astinomia oste na pas ΣΜΥ ? pame kala?
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχει περασει εκει ενας φιλος μου και μου εχει πει πως τουσ εχουν πολυ χαλαρα σε σχεση με καποιον που εχει περασει ΣΜΥ ( εχω και εκει ενα φιλο). Και εγω εκει θελω να περασω για το στανταρ μελλον. Γιατι ειναι καλυτερο αυτο παρα οτιδηποτε αλλο στην εποχη που ζουμε...Ειμαι μαθητης Γ Λυκειου κ θελω να περασω στα οικονομικο.....Οι γονεις μου και αλλοι γνωστοι λενε οτι αν παω στη ΣΣΑΣ θα εχω εξασφαλισει μια για παντα το μελλον μου......
Πιστευω πως εχω τα φοντα να πιασω τα μορια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το θελω πραγματικα.....Γιατι εχω ακουσει οτι εισαι μεσα 4 φορες την εβδομαδα κ βγαινεις μονο Σαβ/κα.....
Κ σκεφτομαι τι αξιζει περισσοτερο....Μια αξεχαστη φοιτητικη ζωη η ενα στανταρ μελλον.....???
Πειτε κ εσεις τις γνωμες σας πανω στο θεμα.....Πιστευω οτι αφορα αρκετους....
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαι μαθητης Γ Λυκειου κ θελω να περασω στα οικονομικο.....Οι γονεις μου και αλλοι γνωστοι λενε οτι αν παω στη ΣΣΑΣ θα εχω εξασφαλισει μια για παντα το μελλον μου......
Πιστευω πως εχω τα φοντα να πιασω τα μορια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το θελω πραγματικα.....Γιατι εχω ακουσει οτι εισαι μεσα 4 φορες την εβδομαδα κ βγαινεις μονο Σαβ/κα.....
Κ σκεφτομαι τι αξιζει περισσοτερο....Μια αξεχαστη φοιτητικη ζωη η ενα στανταρ μελλον.....???
Πειτε κ εσεις τις γνωμες σας πανω στο θεμα.....Πιστευω οτι αφορα αρκετους....
φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα το σίγουρο μέλλον ! Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο σήμερα όλοι πεινάνε , τώρα αν θες εσύ να κάνεις φοιτητική ζωή για 2 -3 10 χρόνια , όσα χρειαστείς δηλαδή από το να έχεις σίγουρο μέλλον πιστεύω είναι καθαρά δικό σου ζήτημα . Σού εύχομαι να έχεις πάρει την σωστή απόφαση !!!
anwnimos
Νεοφερμένος
angelvasil92
Νεοφερμένος
Μια ερωτηση απο μενα...θα ειμαι απο την νεα γενια των εισαχθεντων σε στρατιωτικη σχολη(Στυα,Ευελπιδων)εαν γραψω καλα και ολα πανε καλα...θελω λοιπον να ρωτησω...Υπαρχει ακομη ο ΔΜΣ στισ στρατιωτικες σχολες?(Μιλαω για περιοδο 2009-10)
Oh yeah....
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
Ξερει κανενας παλιοτερος αν κοβουν στις υγειονομικες για 2-3 κιλα παραπανω βαρος. Δηλαδη αν πρεπει να εχεις Δεικτη Μαζα Σωματος 25 και εχεις 28, σε κοβουνε?
βσκ αν είσαι 28 δεν σημαίνει ότι είσαι 3 κιλά παραπάνω σημαίνει ότι είσαι πολλά κιλά παραπάνω.
lazaros13
Νεοφερμένος
DimiMoli
Νεοφερμένος
KRESTIK
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.