Nomikarios
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγγνωμη αλλα δεν σπουδαζεις "στρατιωτης¨. μπορεις να γινεις ιατρος, νομικος, κτηνιατρος μηχανικος πιλοτος που χειριζεται εξοπλισμο εκατομμυριων ευρω και υψηλης τεχνολογιας, να χειριζεσαι συγχρονα οπλικα συστηματα πανω σε ενα πλοιο. δεν ειναι απλα στρατιωτες ακομα και οι χαμηλοβαθμοι
δεν το είπα υποτιμητικά...προς θεού...ξέρω τι κατάρτηση μπορεί να αποκτήσει κανένας ! για αυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_xD
Νεοφερμένος
αλλα εχω αγχωθει με το τι γινεται μεσα στη σχολη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχυει και για αστυνομια και για Ναυτικο??έχω την εντύπωση, χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος οτι άν πας σσασ και δέν σε αρέσει μπορείς να παραιτηθείς και να πάς κατευθείαν στην επόμενη χολή του μηχανογραφικού χωρίς εξετάσεις. πάντως εγώ θα σε συμβούλευα να πάς μόνο άν πραγματικά σε αρέσει ο στρατός, αλλιώς άστο. οι έξοδοι είναι απο παρασκευή μεσημέρη μέχρι κυριακή βράδυ +τετάρτη απόγευμα.
άν σκέφτεσαι φοιτητική ζωή και τέτοια, δυστηχώς στον στρατό δέν υπάρχουν. η φοιτητική ζωή όμως κάποτε τελειώνει ενώ η σταθερή εργασία κρατάει για πάντα. άν δέν γουστάρεις τρελά τον στρατό μήν το κάνεις καθόλου.
epsilon
Δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ισχυει και για αστυνομια και για Ναυτικο??
οχι. μόνο για σσασ
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas210
Νεοφερμένος
sostos
Νεοφερμένος
γεια,με λενε Νικο και ειμαι στη α'τξη του 3ου λυκειου Αγιου Δημητριου !θελω να επιλεξω θετικη κατευθηνση για να παω ΣΣΕ!τι λετε?
Στρατιωτικες σχολες τις επιλεγεις μονο εφοσον ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το στρατιωτιλικι.αλλιως αν το κανεις μονο και μονο επειδη εχει αμεση επ.αποκατασταση ,θα περασεις μαρτυρτιο.
σκεψου να δουλευεις καμια 30 χρονια σε κατι που δεν σου αρεσει.
Μονο που το σκεφτομαι ,εφιαλτης.
οταν ημουν φανταρακι ενας υψηλοβαθμος αξιωματικος μας ειχε πει κατα λεξη οτι τους "τσακιζουν" οι μεταθεσεις.
Πραγματικα αθλιοτητα.
aks.el.as.
Νεοφερμένος
έχω την εντύπωση, χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος οτι άν πας σσασ και δέν σε αρέσει μπορείς να παραιτηθείς και να πάς κατευθείαν στην επόμενη χολή του μηχανογραφικού χωρίς εξετάσεις. πάντως εγώ θα σε συμβούλευα να πάς μόνο άν πραγματικά σε αρέσει ο στρατός, αλλιώς άστο. οι έξοδοι είναι απο παρασκευή μεσημέρη μέχρι κυριακή βράδυ +τετάρτη απόγευμα.
άν σκέφτεσαι φοιτητική ζωή και τέτοια, δυστηχώς στον στρατό δέν υπάρχουν. η φοιτητική ζωή όμως κάποτε τελειώνει ενώ η σταθερή εργασία κρατάει για πάντα. άν δέν γουστάρεις τρελά τον στρατό μήν το κάνεις καθόλου.
και αυτο συμβαινει μονο αν παραιτηθεις νωρις. αλλιως χανεις μια ολοκληρη χρονια
georgepaphmty
Νεοφερμένος
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
epsilon
Δραστήριο μέλος
Και στο 1ο πεδίο έχει στρατιωτικές σχολές(σσας ψυχολογία και στρατολογικο).Αν πας 2ο-4ο πεδίο τα αυξημένης βαρύτητας είναι μαθηματικά-φυσική κατεθυνσης.Αν πας 5ο πεδίο αυξημένης είναι το μαθηματικά γενικής και αοθ.Στο 1ο δεν ξέρω.Ειναι στο 2ο και 5ο πεδιο(μαθ γεν + αοθ)
angelvasil92
Νεοφερμένος
Στο 1ο δεν ξέρω.
Αρχαία Κατ(1,3) + Ιστορια Κατ(0,7) νομιζω
rafaa
Νεοφερμένος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θες να δωσεις σε στρατιωτικες σχολες πρεπει να κανεις προετοιμασια απο πριν σε καποια αθληματα?
Δεν υπάρχει "πρέπει". Απλά στο τέλος δίνεις κάποια αθλήματα και αν δεν είσαι σε θέση να τα περάσεις, τότε ίσως χρειάζεται προετοιμασία. Αν, όμως, δεις ότι τα όρια που έχει κάθε άθλημα τα περνάς με ευκολία τότε δε χρειάζεται.
rafaa
Νεοφερμένος
rafaa
Νεοφερμένος
lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιες σχολές μου προτείνετε ??
miv
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.