Anthony
Δραστήριο μέλος
οταν δινεις αθληματα,ψυχολογικα κλπ μπαρουφες φυσικα δεν θα το φορας...
οταν θα εισαι με την αδεια , για καφε,για ψωνια κλπ κανονικα..ουτε θα σου κανουν "ελεγχο" αν εχεις τρυπα στο αυτι
τωρα το θεμα ειναι κατα ποσο θα υφισταται οικονομικη στρατιωτικη σχολη (ΣΣΑΣ Οικονομικο εννοεις λογικα) γιατι ακουσα οτι το καλοκαιρι ανακοινωθηκε πως πλεον στην ΣΣΑΣ μονο αφου παρεις το πτυχιο της αντιστοιχης σχολης θα μπορεις να μπεις,και μονο αφου σε κανουν δεκτο κατοπιν αντιστοιχων εξετασεων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
doublepn
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Να ρωτησω κατι βρε παιδια?? Ξερει κανεις αν παιρνουμε μορια απο τα αθληματα που δινουμεεε...??
όχι, φυσικά
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
αληθεια..?? κι εγω ετσι νομιζα αλλα μ ειπε ενα παιδι οτι ενας φιλος του πηρε.. λογικα 8α εκανε λα8ος... ευχαριστω πολυ!! εχεις δωσει εσυ???
έχω ακούσει πως βαθμολογούν όταν πας για τεφαα...αλλά άλλο μόρια κι άλλο βαθμολογία στα αθλήματα...στις στρατιωτικές-αστυνομικές δν συμβαίνει κάτι τέτοιο..απλά υπάρχει κάποιο όριο και πρέπει να το ξεπεράσουν οι διαγωνιζόμενοι...όχι, εγώ δν έχω δώσει
έχω ακούσει πως βαθμολογούν όταν πας για τεφαα...αλλά άλλο μόρια κι άλλο βαθμολογία στα αθλήματα...στις στρατιωτικές-αστυνομικές δν συμβαίνει κάτι τέτοιο..απλά υπάρχει κάποιο όριο και πρέπει να το ξεπεράσουν οι διαγωνιζόμενοι...όχι, εγώ δν έχω δώσει
ναι... ετσι οπως τα λες ειναι... εγω 8ελω να δωσω για ΣΣΑΣ και ΣΑΝ.. αυτες που μπορω δλδ απο το πεδιο μ... ειναι πολυ υψηλα τα μορια βεβαια.. ασε που εχω ακουσει οτι 8α εχουμε και περιορισμενες εξοδους... εσυ εδινες περσυ πανελληνιες??
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
ναι... ετσι οπως τα λες ειναι... εγω 8ελω να δωσω για ΣΣΑΣ και ΣΑΝ.. αυτες που μπορω δλδ απο το πεδιο μ... ειναι πολυ υψηλα τα μορια βεβαια.. ασε που εχω ακουσει οτι 8α εχουμε και περιορισμενες εξοδους... εσυ εδινες περσυ πανελληνιες??
ναι
raf765
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω μια απορία: Πρέπει να δώσω οπωσδήποτε Μαθηματικά γενικής παιδείας για να έχω πρόσβαση στη ΣΣΑΣ αν τελικά αποφασίσω να τη δηλωσω ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Ενδιαφέρομαι για στρατιωτικές σχολές συγκεκριμένα ΣΣΑΣ ιατρική ή οδοντιατρική. Ακόμη βέβαια απλα το σκέφτομαι δεν ξέρω τι θα κανω τελικα.
Εχω μια απορία: Πρέπει να δώσω οπωσδήποτε Μαθηματικά γενικής παιδείας για να έχω πρόσβαση στη ΣΣΑΣ αν τελικά αποφασίσω να τη δηλωσω ??
όχι μπορείς να δώσεις οποιοδήποτε μάθημα επιλογής...η στατιστική είναι απαραίτητη για το 5ο πεδίο στο οποίο ανήκει το ΣΣΑΣ οικονομικό...
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
όχι μπορείς να δώσεις οποιοδήποτε μάθημα επιλογής...η στατιστική είναι απαραίτητη για το 5ο πεδίο στο οποίο ανήκει το ΣΣΑΣ οικονομικό...
Οκ σευχαριστώ για την πληροφορία!
Και εγω ειμαι στην κατηγορια των πολυτεκνων και θα ηθελα να σε ρωτησω τι διαφορα εχει ? ειναι πιο κατω οι βασεις?συγχαρητηρια φιλη μου για την προσπαθεια σου!!!!!!!!!εγω περασα τα πκε και με 19301 περιμενω να δω αν περναω στρατιωτικη ιατρικη!βεβαια για μενα τα πραγματα ειναι απλουστερα καθως εχω την ειδικη κατηγορια των πολυτεκνων!οποτε ποτε δεν ξερεις....μπορει να βρεθουμε στον ιδιο λοχο......!!!!!!!!
biou tsiou
Νεοφερμένος
VirusX2
Νεοφερμένος
vavlas
Εκκολαπτόμενο μέλος
fotis69
Νεοφερμένος
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.