Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tελευταιοι και καταιδρωμενοι θα το παρουμε το προγραμμα , αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει και εμας, γιατι απ'οτι εκρινα απο το προγραμμα των αλλων τμηματων που ειδα, το ΠΑΠΕΙ δεν ειναι και πολυ σταθερο στις ωρες του
Τι εννοεις για τις ωρες;
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοεις για τις ωρες;
Εννοω οτι για παραδειγμα αν κοιταξεις λιγο το προγραμμα των αλλων τμηματων θα δεις οτι δεν εχει σταθερες ωρες, δηλαδη μπορει να ξεκιναει 8:15 το πρωι και να τελειωνει 7 το βραδυ με με μεγαλα ενδιαμεσα κενα, και για τα παιδια που μενουν μακρια απ' το ΠΑΠΕΙ θα αναγκαζονται να περιμενουν ολη την ημερα στο πανεπιστημιο , εφοσον δεν θα μπορουν να πηγαινουν και να ξαναερχονται λογω αποστασης
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοω οτι για παραδειγμα αν κοιταξεις λιγο το προγραμμα των αλλων τμηματων θα δεις οτι δεν εχει σταθερες ωρες, δηλαδη μπορει να ξεκιναει 8:15 το πρωι και να τελειωνει 7 το βραδυ με με μεγαλα ενδιαμεσα κενα, και για τα παιδια που μενουν μακρια απ' το ΠΑΠΕΙ θα αναγκαζονται να περιμενουν ολη την ημερα στο πανεπιστημιο , εφοσον δεν θα μπορουν να πηγαινουν και να ξαναερχονται λογω αποστασης
Πες μου οτι και για μια στιγμη πιστεψες οτι θα μενουν τα παιδια ολη μερα ΠΑΠΕΙ......
Απο αυτα που ξερω , ολοι ( οι περισσοτεροι τουλαχιστον ) πηγαινουν επιλεκτικα στα μαθηματα που τους ενδιαφερουν να παρακολουθησουν....Οντως , το προγραμμα γενικα μου 'χουν πει οτι δεν πολυβολευει .
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες μου οτι και για μια στιγμη πιστεψες οτι θα μενουν τα παιδια ολη μερα ΠΑΠΕΙ......
Απο αυτα που ξερω , ολοι ( οι περισσοτεροι τουλαχιστον ) πηγαινουν επιλεκτικα στα μαθηματα που τους ενδιαφερουν να παρακολουθησουν....Οντως , το προγραμμα γενικα μου 'χουν πει οτι δεν πολυβολευει .
Χαχα οχι, με τη λεξη πανεπιστημιο εννοουσα την ευρυτερη περιοχη του πειραια, δηλαδη ας πουμε αυτοι που θελουν να παρακολουθησουν το μαθημα που αρχιζει στις 9 και το αλλο που αρχιζει στις 5 , δεν αξιζει να πηγαινοερχονται , οποτε θα παιρνουν ολη την ημερα στον πειραια, γι' αυτο ειπα οτι δεν βολευει , αλλα οκ δεν μπορουμε να κανουμε κατι
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχα οχι, με τη λεξη πανεπιστημιο εννοουσα την ευρυτερη περιοχη του πειραια, δηλαδη ας πουμε αυτοι που θελουν να παρακολουθησουν το μαθημα που αρχιζει στις 9 και το αλλο που αρχιζει στις 5 , δεν αξιζει να πηγαινοερχονται , οποτε θα παιρνουν ολη την ημερα στον πειραια, γι' αυτο ειπα οτι δεν βολευει , αλλα οκ δεν μπορουμε να κανουμε κατι
E οντως....αμα πρεπει π.χ. οπωσδηποτε να παρακολουθησεις των 5 , παλι καλα που υπαρχει το πασαλιμανι διπλα για καφεδακι , φαι κτλ....τιποτα δεν ειναι τυχαιο
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε 2 μέρες ξεκινάμε και ακόμα πρόγραμμα. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται !
Εγω πηρα τηλεφωνο την γραμματεια σημερα και μου ειπε οτι μεχρι το απογευμα θα εχει βγει το προγραμμα μας... fingers crossed
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Εγω πηρα τηλεφωνο την γραμματεια σημερα και μου ειπε οτι μεχρι το απογευμα θα εχει βγει το προγραμμα μας... fingers crossed
Εσύ έχεις στείλει το πάσο σου;
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Edit: 12:15 --16:00 2 μαθηματα εχω την Πεμπτη xD
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι απο την παρασκευη, αλλα δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση ακομα να το παρω Αυριο ξεκιναμε 8:15 pfff ,ελπιζω να σε βρω εκει , γιατι δεν ξερω κανενανΕσύ έχεις στείλει το πάσο σου;
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Ναι απο την παρασκευη, αλλα δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση ακομα να το παρω Αυριο ξεκιναμε 8:15 pfff ,ελπιζω να σε βρω εκει , γιατι δεν ξερω κανεναν
Δε μου είπες τίποτα μπας και συνεννοηθούμε να βρεθούμε !
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μου είπες τίποτα μπας και συνεννοηθούμε να βρεθούμε !
Ε, και εγω δεν το σκεφτηκα νωριτερα... δεν πειραζει μωρε γνωρισα κανα δυο ατομα την πρωτη μερα. Αμα ειναι να γνωριστουμε και εμεις απο κοντα , να τα πουμε στο ΠΑΠΕΙ .
ippokratis20
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.