Commander
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss.
Δραστήριο μέλος
ποιες ειναι οι επαγγελματικες δυνατοτητες και οι πιθανοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης με τα σημερικνα δεδομενα?
εντος ελλαδας μαλλον τιποτα, οπως και παντου αλλωστε!
εκτος ελλαδας, με καλο βαθμο πτυχιου, και κανα μεταπτυχιακο κατι κανεις, οπως παντου αλλωστε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Commander
Νεοφερμένος
boss.
Δραστήριο μέλος
ωραια...ευχαριστω παντως
παντως, απο οποιοδηποτε τμημα σχετικο με οικονομικα , ειναι καλυτερη η στατιστικη! ισως εχουμε αντιδρασεις για αυτο, και ισως δεν ειμαι ο καταλληλος για να το πω αλλα...
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως, απο οποιοδηποτε τμημα σχετικο με οικονομικα , ειναι καλυτερη η στατιστικη! ισως εχουμε αντιδρασεις για αυτο, και ισως δεν ειμαι ο καταλληλος για να το πω αλλα...
καλυτερη οσο αφορα τι? παντος ειναι σιγουρα πολυ πιο βαρετη ειδικα σε θεματα οπως στατιστικη συμπερασματολογια κοιμασαι πραγματικα....
boss.
Δραστήριο μέλος
καλυτερη οσο αφορα τι? παντος ειναι σιγουρα πολυ πιο βαρετη ειδικα σε θεματα οπως στατιστικη συμπερασματολογια κοιμασαι πραγματικα....
απο στατιστικη κανεις κυριολεκτικα τα παντα!
δεν θα ξανανοιξω αυτη την συζητηση μαζι σου! αμα δεν με πιστευει το παιδι απο πανω που ρωταει, μπορουμε να συνεχισουμε την συζητηση με προσωπικα μηνυματα!
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
justin pieper
Νεοφερμένος
ειναι αληθεια οτι απο στατιστικη κανεις πολλα πραγματα(με μεταπτυχιακο εννοειται αλλιως δεν μπας πουθενα) .απλα ειναι ισως βαρετο.καλυτερα μαθηματικο απο στατιστικο
Δεν μπορείς να λες γενικά είναι βαρετή η στατιστική.Γούστα είναι αυτά.Εμένα η στατιστική συμπερασματολογία είναι από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια στην στατιστική.Και τόσα άλλα άτομα που γνωριζω προσωπικά τους αρέσει η στατιστική.Αντίθετα τα οικονομικά λ.χ. μου είναι αδιάφορα.Τι σημαίνει οτι δεν είναι ενδιαφέροντα?
Για να απαντήσω στον 15χρονο που ρώτησε.Το εξωτερικό για τον στατιστικό είναι μια όαση.Από την άλλη στην Ελλάδα από ότι ξέρω χωρίς να έχω βγει στην αγορά εργασίας ,για να δουλέψεις ως στατιστικός θέλει ψάξιμο γιατί είναι λίγες οι θέσεις.Όχι ότι ένας οικονομολόγος έχει καλύτερη αποκατάσταση.Αν συνδιάσεις την στατιστική με κάτι άλλο πχ χρηματοικονομικά ανοίγουν περισσότερες πόρτες.Παίζουν πολλά όμως τον ρόλο τους και φυσικά η τύχη οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε παιρεταίρω
gate1319661
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορείς να λες γενικά είναι βαρετή η στατιστική.Γούστα είναι αυτά.Εμένα η στατιστική συμπερασματολογία είναι από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια στην στατιστική.Και τόσα άλλα άτομα που γνωριζω προσωπικά τους αρέσει η στατιστική.Αντίθετα τα οικονομικά λ.χ. μου είναι αδιάφορα.Τι σημαίνει οτι δεν είναι ενδιαφέροντα?
Για να απαντήσω στον 15χρονο που ρώτησε.Το εξωτερικό για τον στατιστικό είναι μια όαση.Από την άλλη στην Ελλάδα από ότι ξέρω χωρίς να έχω βγει στην αγορά εργασίας ,για να δουλέψεις ως στατιστικός θέλει ψάξιμο γιατί είναι λίγες οι θέσεις.Όχι ότι ένας οικονομολόγος έχει καλύτερη αποκατάσταση.Αν συνδιάσεις την στατιστική με κάτι άλλο πχ χρηματοικονομικά ανοίγουν περισσότερες πόρτες.Παίζουν πολλά όμως τον ρόλο τους και φυσικά η τύχη οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε παιρεταίρω
καΛα ναι παιζει και ο καθηγητης ρολο...εμενα δεν ειναι οτι δεν μ αρεσει αλλα λογω καθηγητη τ εχω ψιλοσυχαθει...οσοι ειναι ασοεε οδε η λοχρη (μ-ω_) με καταλαβαινουν...
Commander
Νεοφερμένος
Ξέρει κανείς αν μπορώ να δηλώσω το τμήμα από το τέταρτο πεδίο;
νομιζω πρεπει να δωσεις και αοθ
boss.
Δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς αν μπορώ να δηλώσω το τμήμα από το τέταρτο πεδίο;
οχι! αλλα μπορεις να δηλωσεις στατιστικη στην ασοεε απο το 2ο αμα σε ενδιαφερει!
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://sisup.blogspot.gr/ για ποιον ενδιαφερεται βρηκα και το μπλογκ της σχολης, λεει πολυ χρησιμα πραγματα !
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
περασε κανεισ φετος σε αυτο το τμημα? Εγω ναι, κανενας συμφοιτητης υπαρχει?
https://sisup.blogspot.gr/ για ποιον ενδιαφερεται βρηκα και το μπλογκ της σχολης, λεει πολυ χρησιμα πραγματα !
Πέρασα και εγώ σε αυτό το τμήμα και στο έγραψα σε ένα άλλο θέμα. Ενδιαφέρον πολύ το blog του τμήματος !
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Ααα ωραια , να τη και η συμφοιτητρια , συγχαρητηρια!!! Σορρυ αλλα δεν ειχα δει τα παλια μηνυματα... Εμεις και εμεις ειμαστε, κανενας αλλος?
Πρέπει να είμαστε λίγοι και καλοί σε αυτό το τμήμα
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
χαχα, ετσι ειναι απο οτι φαινεται
Ποια είναι η ημερομηνία εγγραφής σου;
Ariana_Era
Εκκολαπτόμενο μέλος
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Την τριτη 18/9 γιατι το επωνυμο μου αρχιζει απο Κ , αλλα θα παω και την δευτερα που θα γραφτει μια φιλη μου (σε αλλο τμημα βεβαια ) για να δω πως ειναι γενικα το πανεπιστημιο . Εσυ ποτε θα εγγραφεις?
Στις 27 ! Προτελευταία μέρα ! Εγώ πήγα και το είδα το πανεπιστήμιο αλλά θα ξαναπάω στις 20 γιατί με θέλει μια φίλη για συντροφιά. Τι επιλογή είχες την σχολή;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.