Nad
Νεοφερμένος
Λες ε?Κατι ακομα ξανα βγηκαν τα σπυρακια μετα οταν εκοψες τα χαπια?
Τα σπυράκια που είχα παλιότερα ήταν βαθιά και έκαναν καιρό να φύγουν. Μετά τη θεραπεία δεν ξαναέβγαλα ούτε ένα τέτοιο. Αλλά καμιά φορά (π.χ. όταν έχω περίοδο ή άγχος) μπορεί να βγάλω 1-2 τα οποία όμως είναι τόσο μικρά και επιφανειακά που α) περνούν απαρατήρητα και β) σε μια μέρα το πολύ έχουν εξαφανιστεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kwnstantina6302
Νεοφερμένος
Βρε παιδία,
Επειδή φαντάζομαι πως και εσείς θα έχετε σπυράκια ίσως να έχετε και κάποιον τρόπο να τα ξεφορτωθώ γιατί μου κάνουν τη ζωή μου μαύρι.
:thanks:
Λοιπόν, επεδή έχω πολλή πειρα σ'αυτό το θέμα, θα σε συμβουλέψω να πας σε δερματολόγο αλλιώς αν τα αφήσεις χωρίς θεραπεία μπορεί να σου αφήσουν σημάδια ή ακόμα χειρότερα ουλές!!!Ααα!!!Και μην σκεφτείς ούτε κατά διάνοια να τα πειράξεις ή να βγάλεις το πύον γιατί θα γίνουν χειρότερα!!!Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα αυτά που σου είπα...!!
Anarki
Διάσημο μέλος
Συγνώμη για το off-topic αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια κοπέλα που λέει "έχω περίοδο" και οχι "ειμαι αδιάθετη" και παρόμοιες σαχλαμάρες.όταν έχω περίοδο
Orestes
Δραστήριο μέλος
Morphinr
Νεοφερμένος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον εγω δεν εχω παααρα πολλα σπυρακια, σε φυσιολογικα επιπεδα.....αλλα ρε παιδια εχω πολλα μαυρακια στη μυτη!!!!....ελεοοοος!!εχω ακουσει παντως οτι τα εχω λογω μελανινης (τα εχω μονιμα, χρονια τωρα!!).....ειμαι κ μελαχρινη....αααχχχχχ!!!!!!!......
Στίγματα λέγονται-αν δεν κάνω λάθος-και μπορείς να τα κάνεις να φύγουν με έναν απλό καθαρισμό προσώπου σε ένα δερματολόγο
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το προβλημα εγκειται στο γεγονος οτι μετα απο καθε αυνανισμο, μαζι με τον ιδρωτα παραγεται σμηγμα και λιπος, τα αποια λιπος κατακαθονται στο προσωπο και δεν το αφηνουν να αναπνευσει φυσιολογικα, με αποτελεσμα να δημιουργουνται τα ενοχλητικα σπυρακια. Αυτα
Πηγη: Οδηγος Υγειας απο την Mayo Clinics.
Antigoni_18
Νεοφερμένος
Καλό είναι να χρησιμοποιείται και κάποιο σαπούνι ειδικό για το πρόσωπο ( πρώτα όμως απευθυνθείτε στον φαρμακοποιό ώστε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας που έχετε να σας δώσει και αντίστοιχο προϊόν) και το ίδιο με κάποια κρέμα (πάλι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας).
Ακόμη μπορεί να βοηθήσει αν ξέρετε ποιες τροφές κάνουν τα σπυράκια να φουντώνουν (π.χ. γλυκά κ.α.). Έτσι μπορείτε να τις αποφύγετε για ένα διάστημα και να παρατηρήσετε βελτίωση.
Υ.Γ. Όταν είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν ζητήστε πρώτα κάποιο δείγμα και δοκιμάστε το σε μια μικρή περιοχή ώστε να δείτε τι αντίδραση προκαλεί (γιατί μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, παρότι είναι για διαφορετικό σκοπό).
newage141141
Νεοφερμένος
newage141141
Νεοφερμένος
!
οχι φιλε οι τελευταιες ερευνες δεν εχουν αναδειξει κατι τετοιο!ισα ισα ειναι φαρμακο που ενδεικνυται για χρηση σε εφηβους!απο προσωπικη εμπειρια μπορω να σου πω οτι οι τετρακυλινες ειναι πολυ επικινδυνες γαι την αναπτυξη!εγω μετα τη διακοπη της θεραπειας με τις τελευταιες πηρα 8 ποντους!δεν νομιζω να ηταν τυχαιο
sexyman
Νεοφερμένος
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε παιδία,
Επειδή φαντάζομαι πως και εσείς θα έχετε σπυράκια ίσως να έχετε και κάποιον τρόπο να τα ξεφορτωθώ γιατί μου κάνουν τη ζωή μου μαύρι.
:thanks:
Επισκεψη στον/ην δερματολόγο για την χρήση κατάλληλων καλυντικών κ πολύ σεξ:thanks:
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εαν υπαρχει ορμονικο προβλημα οχι... Εχουν ομως και καποιες παρενεργειες...
Ποιεεεεεεεές;
Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος
tasoula
Νεοφερμένος
εγω εχω ακουσει κ οτι ειναι καλο να το πατας τοπικα με οινοπνευμα..τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο!!..παντως το παν ειναι να πλενεις το προσωπο σου πρωι-βραδυ,οσο βαρετο-κουραστικο και αν ειναι!Η γιαγιά μου έλεγε ότι είναι καλό να βάζεις λεμόνι , αλλά είναι πολύ ενοχλητικό!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.