Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό λειτουργεί και για ήπια ακμή; Εννοώ όχι κυστική που είναι η πολύ βαριά! Έχω ένα σπυρί στο μάγουλο και με ταλαιπωρεί μια βδομάδα!
Και εγώ στο γυμνάσιο είχα ακμή, όχι τραγικά πράγματα αλλά και πάλι είχα καθημερινά και αρκετά. Έτυχε και πήρα αντισυλληπτικά στην Α λυκείου για πολυκυστικές και στον πρώτο μήνα το πρόσωπό μου καθάρησε! Έκτοτε (αφού τα σταμάτησα) έχω 1-2 σπυράκια το μήνα.
Τι να σου πω.Εγώ είχα θεαματικά αποτελεσματα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 223112
Επισκέπτης
erilesg
Δραστήριο μέλος
αν ειναι ενα η' 2 και βαλετε λιγο χυμο λεμονιου θα φυγουν πολυ γρηγορααν παλι εχετε ακμη το καλυτερο θα ειναι να απευθυνθειτε σε δερματολογο
και σε γυναικολογο τ κοριτσια..μπορει να ειναι ορμονικο
alex_diamond
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μην τα πειραξεις!Ρε γαμώτο μέχρι πριν μία εβδομάδα δεν είχα κανένα σπιράκι.. τώρα αυτές τις μέρες μου έχουν εμφανιστεί 4 και μου χουν σπάσει τα νεύρα!! Θέλω τόσο πολύ να τα πειράξω αλλά δεν θέλω και να κοκκινίσουν περισσότερο
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
dragon57
Νεοφερμένος
Σημαντική συμβουλή: Οι αντιβιώσεις και οι θεραπείες των δερματολόγων με χάπια, όσον αφορά την δική μου άποψη, είναι βλαβερές για τον οργανισμό(ίσως μακροχρόνια) και προκαλούν ερεθισμό κατά την αρχική τους χρήση. Αν ξεκινήσετε κάποια τέτοια θεραπεία, τελειώστε την, αλλιώς θα μείνετε με δώρο τα σπυράκια.
Το μαγικό γίνεται, αναμιγνύοντας 2 φυσικές θεραπείες. Την θεραπεία με χυμό λεμόνι και αυτή με την ανάμιξη μελιού και κανέλας.
- Μέλι και κανέλα
Απλώστε το πάνω στα σημεία με τα σπυράκια και τρίψτε το. Προσοχή όμως, όχι πάρα πολύ, σκοπός είναι να καλύψει τα σπυράκια-σημάδια και με το τρίψιμο απλά δεν γλιστράει. Εκτός αν θέλετε να λερωθείτε αρκετά, αφού θα στάζει συνεχώς.
Αν ψάξετε στο ίντερνετ θα δείτε ότι το συνιστούν για μία ώρα...Εγώ σας προτείνω να το αφήσετε στο πρόσωπο τουλάχιστον ένα 2ωράκι και μετά να το ξεπλύνεται με χλιαρό νερό.
*** Αν παρατηρήσετε το πρόσωπό σας ελαφρώς πιο κόκκινο μετά το ξέπλυμα, δεν είναι τίποτα, μη φοβηθείτε...Με λίγη ενυδατική κρέμα...έχει επανέλθει σε 10 λεπτά...Και να το αφήσετε χωρίς κρέμα θα επανέλθει σε καμιά ώρα το πολύ.
- Χυμός λεμονιού
Μπορεί να νιώσετε φαγούρα στην αρχή ή λίγο κάψιμο, μετά από κανένα τεταρτάκι όμως θα περάσει. Κοιμηθείτε και αφήστε το όλο το βράδυ. Το πρωί πλύντε το πρόσωπο.
Να χρησιμοποιείτε και τις δύο μεθόδους, 2 μέρες τη μία, 2 μέρες την άλλη.
Στο πρόσωπό που απέδωσε, δεν είμαι μάγος όμως.
^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Εγω ειχα ακμη απο τη δευτερα γυμνασιου και η φαρμακοποιος μου, μου ελεγε πως θα φυγουν αν βαζω ενα σαπουνι που μου εδωσε. Δεν ειδα αποτελεσματα.
Περυσι, πηγα σε δερματολογο. Μου εχει κανει φοβερη δουλεια. Δεν μου χορηγησε χαπια η' αντιβιωση γιατι επιβαρρυνουν τον οργανισμο, το παλεψαμε ομως με τοπικες κρεμες και gel. Αρχικα, εβαζα την erybenz και ενα σαπουνι της sebamed, επειδη βελτιωθηκε ομως μου χορηγησε πιο ελαφρυα κρεμα την οποια θα την χρησιμοποιω μεχρι τα 21 μου χρονια. Βεβαια και οι κρεμες κρυβουν κινδυνους, Ας πουμε η κρεμα που χρησιμοποιω τωρα, αν τυχον υπαρξει εγκυμοσυνη πρεπει να τη σταματησω αμεσως. Φυσικα, η ακμη μπορει να προκληθει και απο ορμονικα αιτια και απο ψυχογενεις παραγοντες και απο κακη διατροφη.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Μην επιβαρύνεται τον οργανισμό σας με τετρακυκλίνες για χαζά θέματα όπως τα σπυράκια!
veroniCa^
Νεοφερμένος
sydney96
Δραστήριο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα άμα έχεις μια σοβαρή μορφή ακμής (κυστική ή δεν ξέρω τι άλλο) / ειδικής δερματικής πάθησης υπάρχει περίπτωση - έχω δει δηλαδή - να μείνει κάτι μετά την ενηλικίωση.
Εγώ από τα 11 έχω ακμή, κάτι ψιλοείχα φτιάξει στο γυμνάσιο και πίστευα ότι άρχισα να ξεμπερδεύω, μάταια όμως. Τώρα δεν κάνω τίποτα και αφήνω το θέμα στη 'μοίρα' του. Άμα δεν με ακολουθήσει σε καμιά ηλικία πχ. 30+, καλά θα 'μαι.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Τώρα τελευταία που δεν παίρνω τίποτα τα έχω δει να καλυτερεύουν κάπως!Θα περιμένω λίγο έτσι να δω πως θα πάει και αν επιστρέψω στα ίδια θα δοκιμάσω και 5ο δερματολόγο,αν και δε νομίζω να φταίει αυτό
Nancy2
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ολα τα άλλα είναι μπούρδες για 'μενα. Εχω δοκιμάσει 1000 κρέμες, 1000 σαπούνια και κάτι χαζά χάπια minocin και αποτέλεσμα δεν είδα.
Απο Σεπτέμβριο ξεκινάω a cnotren για να φύγουν επιτέλους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.