eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ενταξει δεν εχετε ολοι το θειο προσωπο που εχω εγω
Ε καλά αυτό εννοείται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης
Δραστήριο μέλος
υπομονη.....Ε καλά αυτό εννοείται!
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
υπομονη.....
Για ποιο πράγμα;;:what:
Stelina.Teta
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
(βεβαια ειχε και παρενεργειες, δεν επρεπε να την βλεπει ο ηλιος, ανοιγε η μυτη της, κ αλλα τετοια) τεσπα...
Anthony
Δραστήριο μέλος
εγω οταν πηγα στο δερματολογο μου εγραψε κατι χαπια με κρεμες μαζι και μου ειπε να κανω την θεραπια και σε ενα 6μηνο θα εχουν φυγει.αλλα απο τον πρωτο μηνα και λιγοτερο αρχισε να ξεφλουδιζεται το πρωσοπο μου και σταματησα τα χαπια.μου ειπε φυσικα οτι μονο ετσι θα φυγουν αλλα δεν υπαρχει περιπτωση.ημουν χαλια.ξερει κανεισ αν υπαρχουν χαπια που να μην ξεφλουδιζεσαι????????? πλζζζ!!!!
με λες ποια ηταν αυτα τα φαρμακα για να σου πω κ εγω αν αυτο που θελω να σ πω σχετιζετε μ αυτα που πηρες...και ΚΑΚΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ
chrysoulitsa97
Νεοφερμένος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Εγώ πάλι έβγαλα ένα εσωτερικό σπυράκι και πονάει τρελά!!!!!!!!!! Πώς φεύγουν?
εγω ειχα βγαλει οταν ημουν 13-14 και το ειχα για 3 μηνες περιπου και ποναγε, και επειδη ο μπαμπας ηξερε απο αυτα με πηγε σε χειρουργο, το ναρκωσε και εβαλε φιλτρο να τραβαει το πιον και να μη μολυνθει. και δεν πονεσε. βεβαια νομιζω φευγει και με χαπια αλλα δεν ξερω, εγω εκει πηγα και δν εμεινε ουτε σημαδι ουτε τιποτα. αν εννοουμε το ιδιο ειδος βεβαια
nPb
Επιφανές μέλος
Για τα βουζούνια () πάντως ο who, αν θυμάμαι καλά, σε κάποια σελίδα του θέματος είχε προτείνει οινόπνευμα.
τι είναι τα βουζούνια;
προσωπικά, δεν έκανα καμία θεραπεία παρ'όλο που είχα φουντωμένο πρόσωπο...
...το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα δεν έχω κανένα σημάδι στο πρόσωπο..
Guest 292010
Επισκέπτης
Εγώ πάλι έβγαλα ένα εσωτερικό σπυράκι και πονάει τρελά!!!!!!!!!! Πώς φεύγουν?
Mη το πειράξεις καθόλου πάντως.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
chrysoulitsa97
Νεοφερμένος
εγω ειχα βγαλει οταν ημουν 13-14 και το ειχα για 3 μηνες περιπου και ποναγε, και επειδη ο μπαμπας ηξερε απο αυτα με πηγε σε χειρουργο, το ναρκωσε και εβαλε φιλτρο να τραβαει το πιον και να μη μολυνθει. και δεν πονεσε. βεβαια νομιζω φευγει και με χαπια αλλα δεν ξερω, εγω εκει πηγα και δν εμεινε ουτε σημαδι ουτε τιποτα. αν εννοουμε το ιδιο ειδος βεβαια
Mη το πειράξεις καθόλου πάντως.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ευχαριστώ ρε παιδιά. Πάντως σε χειρούργο δε με βλέπω να πηγαίνω (:s) κι ούτε φυσικά θα το πειράξω... Λέω να πάρω τηλέφωνο τον δερματολόγο μου, αν δεν υποχωρήσει...
thanous18
Περιβόητο μέλος
βουζουνια ειναι τα τεραστια σπυρια που βγαζεις συνηθως σε αλλα σημεια εκτος του προσωπου(πχ πλατη) και πονανε πολυυυυυυυυτι είναι τα βουζούνια;
προσωπικά, δεν έκανα καμία θεραπεία παρ'όλο που είχα φουντωμένο πρόσωπο...
...το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα δεν έχω κανένα σημάδι στο πρόσωπο..
παντως δεν πρεπει να πειραζουμε τα σπυρακια με πυον...αφηστε το να ξεραθει και να πεσει...
το κακο με μενα ειναι οτι μπορει να σπασουν στον υπνο μου και μετα γεμιζει αιματα!!!!!
επισης οι περισσοτερες θεραπειες ξεφλουδιζουν το δερμα η ξεραινουν το προσωπο.... ειναι η πιο συνηθης παρενεργεια... εγω επαιρνα χαπια περυσι και ξεφλουδιζομουν συνεχεια.... και τα χειλια μου υπεφεραν πολυ.... αλλα οταν τελειωσα ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα...
δυστυχως αρχισαν τωρα τελευταια να βγαινουν παλι....
και δεν ξερω τι να κανω??
prinCess.
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
βουζουνια ειναι τα τεραστια σπυρια που βγαζεις συνηθως σε αλλα σημεια εκτος του προσωπου(πχ πλατη) και πονανε πολυυυυυυυυ
παντως δεν πρεπει να πειραζουμε τα σπυρακια με πυον...αφηστε το να ξεραθει και να πεσει...
το κακο με μενα ειναι οτι μπορει να σπασουν στον υπνο μου και μετα γεμιζει αιματα!!!!!
επισης οι περισσοτερες θεραπειες ξεφλουδιζουν το δερμα η ξεραινουν το προσωπο.... ειναι η πιο συνηθης παρενεργεια... εγω επαιρνα χαπια περυσι και ξεφλουδιζομουν συνεχεια.... και τα χειλια μου υπεφεραν πολυ.... αλλα οταν τελειωσα ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα...
δυστυχως αρχισαν τωρα τελευταια να βγαινουν παλι....
και δεν ξερω τι να κανω??
πάλι ρε;
βασικά, εγώ έβαζα λίγο ιώδιο ή betadine (δηλ., στοιχειώδη ποσότητα) για να απολυμανθεί η γύρω περιοχή του σπυριού (κιτρινόασπρο μπιμπίκι)...και το ιώδιο ή betadine το "έκαιγε" και έτσι επιτάχυνε την διαδικασία σπασίματος...χωρίς αίματα, πόνους,...κτλ..
...παρ' όλο αυτά, δεν έχω κανένα σημάδι στο πρόσωπο...
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι πηγα παλι στον γιατρο μου...
τον ρωτησα αν πρεπει να κανω καποια πρακτικη...:fss:
και μου ειπε να παρω παλι κατι λοσιον...
nPb
Επιφανές μέλος
ακουσα οτι το μπεταντιν χαλαει το χρωμα του δερματος...
δεν χάλασε το χρώμα του δέρματος σε μένα...
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
ετσι γινεται...Ρε παιδιά έχω κάποια σημάδια στο ένα μάγουλο και μόλις πλένομαι φουντώνουν και παραφαίνονται, γιατί; -,-
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.