Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nope, you 're talkin about Accutane while I am talking about Accuran!Accutan ειναι και το παιρνεις μονο με συνταγη γιατρου αλλα απο οτι ξερω κανει θαυματα!
Με συνταγή γιατρού τα πήρα. Ευελπιστώ κι εγώ να βοηθήσει. Δε χρειάζεται θαύμα, απλά να λειτουργήσει!!!
Εύκολο να το λες αν δεν το ζήσεις...Εγώ λέω να μην βάζουμε τίποτα για τα σπυράκια γιατί δεν ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένα αυτά που βάζουμε...Λίγη υπομονή θέλει!
Ρε παιδιά πείτε συμβουλές. Σήμερα πρόκειται να αρχίσω και αρχίζω και σκέφτομαι την αντιμετώπιση των παρενεργειών του φαρμάκου. Τι συστήνετε, ποια είναι τα πιο συχνά συμπτώματα και πώς τα αντιμετωπίζουμε;;;
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτώ μια συμβουλή, για καθαρισμό έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο να πηγαίνεις σε δερματολόγο (εκτός κι αν είναι πολύ έμπιστη η αισθητικός σου)
JimCoun
Νεοφερμένος
2. Να πλένεις το πρόσωπό σου καθημερινά με ζεστό νερό και σαπούνι
3. Να βάζεις αλκοολούχο λοσιόν σε ένα βαμβάκι και να το καθαρίζεις. Θα δεις ότι βγαίνει πολλή μαυρίλα.
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως εννοείς ζελέ ή ένεση οιστρογόνων;Ειλικρινά δεν θα στο συνιστούσα σε καμμιά περίπτωση ακόμη και αν έχεις βαριά μορφή ακμής.Τα οιστρογόνα σαν γυναικεία ορμόνη θα σου δώσουν γυναικεία χαρακτηριστικά όπως πχ γυναικεία φωνή κλπ.Ρε παιδιά πείτε συμβουλές. Σήμερα πρόκειται να αρχίσω και αρχίζω και σκέφτομαι την αντιμετώπιση των παρενεργειών του φαρμάκου. Τι συστήνετε, ποια είναι τα πιο συχνά συμπτώματα και πώς τα αντιμετωπίζουμε;;;
Αλλά δεν είμαι τελείως σίγουρος μην πετάω μακακίες τσάμπα.
-----------------------------------------
Ναι τέσπα τώρα διάβασα και τα προηγούμενα ποστς σου και έμαθα πέρι τείνος πρόκειται.Αυτο το φάρμακο έχει σημαντικές παρενέργειες.
Συχνοτερες ειναι οι δερματικες -κυριως ξηροτητα δερματος-βλεννογονων ,αλλα μπορει να προκαλεσει οχι σπανια ακοκκιοκυταραιμια -απλαστικη αναιμια (μεγαλη μειωση των κυτταρων του αιματος) ηπατοτοξικοτητα κ σπανιοτερα αλλες επικινδυνες ανεπιθ.ενεργειες.
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως του φαρμάκου μπορεί να οδηγηθώ και σε αυτοκτονία...Ναι τέσπα τώρα διάβασα και τα προηγούμενα ποστς σου και έμαθα πέρι τείνος πρόκειται.Αυτο το φάρμακο έχει σημαντικές παρενέργειες.
Συχνοτερες ειναι οι δερματικες -κυριως ξηροτητα δερματος-βλεννογονων ,αλλα μπορει να προκαλεσει οχι σπανια ακοκκιοκυταραιμια -απλαστικη αναιμια (μεγαλη μειωση των κυτταρων του αιματος) ηπατοτοξικοτητα κ σπανιοτερα αλλες επικινδυνες ανεπιθ.ενεργειες.
Κάτι επί της ερωτήσεώς μου έχεις να προσθέσεις;
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
υπάρχει τέτοιου είδους σπυρί;
δεν το έχω ακουστά...
αν η φάτσα σου είναι σαν κώλος υπάρχει.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
ελπιζω το σημαδεμενος να το λες για πλακα. Μην υποτιμας τον εαυτο σου ρε συ..Οκ πολλα παιδια που ειχαν παλαιοτερα πολλα σπυρακια τωρα στο προσωπο τους εχουν σπυρια. Και περισσοτερα αγορια βλεπεις να εχουν αυτο το προβλημα αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο..Εχω μια φιλη και μια γνωστη μου που το προσωπο τους πραγματικα δεν φαινοταν απο τα σπυρακια και εκαναν τα παντα χωρις κανενα αποτελεσμα και μονο με χαπια τους εφυγαν..Αλλα σημαδια τους εμειναν αλλα σιγα.. Τωρα τα προσωπα ειναι πολυ καλυτερα και σιγουρα και το δικο σου.Kαι γω ειχα μεγαλο προβλημα με τα σπυρακια και μονο τα χαπια με βοηθησαν κατι tretin.Αλλα τα πουστικα μου εχουν αφησει λιγα σημαδια.Αλλος κανεις σημαδεμενος??
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Το χε πάρει και ένας γνωστός μου παρενέργειες μπορεί να υπάρξουν αλλά είναι σπάνιο νομίζω.Ο δερματολόγος σου αφού στο χορήγησε θα ξέρει καλύτερα πιστεύω στο συνιστώ ανεπιφύλαχτα.Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως του φαρμάκου μπορεί να οδηγηθώ και σε αυτοκτονία...
Κάτι επί της ερωτήσεώς μου έχεις να προσθέσεις
thanous18
Περιβόητο μέλος
ελπιζω το σημαδεμενος να το λες για πλακα. Μην υποτιμας τον εαυτο σου ρε συ..Οκ πολλα παιδια που ειχαν παλαιοτερα πολλα σπυρακια τωρα στο προσωπο τους εχουν σπυρια. Και περισσοτερα αγορια βλεπεις να εχουν αυτο το προβλημα αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο..Εχω μια φιλη και μια γνωστη μου που το προσωπο τους πραγματικα δεν φαινοταν απο τα σπυρακια και εκαναν τα παντα χωρις κανενα αποτελεσμα και μονο με χαπια τους εφυγαν..Αλλα σημαδια τους εμειναν αλλα σιγα.. Τωρα τα προσωπα ειναι πολυ καλυτερα και σιγουρα και το δικο σου.
Σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα δεν χωραει λογος αλλα μου αφησαν και κατι για να τα θυμαμαι πριν φυγουν τα καριολικα.Παντως δεν φαινονται τωρα τοσο πολυ και θα εξαφανιστουν σιγα σιγα λεει ο γιατρος
Darkness
Περιβόητο μέλος
σημαδια ηθελα να γραψω...ελπιζω το σημαδεμενος να το λες για πλακα. Μην υποτιμας τον εαυτο σου ρε συ..Οκ πολλα παιδια που ειχαν παλαιοτερα πολλα σπυρακια τωρα στο προσωπο τους εχουν σπυρια. Και περισσοτερα αγορια βλεπεις να εχουν αυτο το προβλημα αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο..Εχω μια φιλη και μια γνωστη μου που το προσωπο τους πραγματικα δεν φαινοταν απο τα σπυρακια και εκαναν τα παντα χωρις κανενα αποτελεσμα και μονο με χαπια τους εφυγαν..Αλλα σημαδια τους εμειναν αλλα σιγα.. Τωρα τα προσωπα ειναι πολυ καλυτερα και σιγουρα και το δικο σου.
-----------------------------------------
Ωραια.. Αρα δεν αξιζει να αποκαλεις τον εαυτο σου σημαδεμενο.. Παρε και καποια ενυδατικη κρεμα να βαζεις. Δεν ειναι ντροπη για τα αγορια.. Οσα αγορια ξερω βαζουν. Δεν ειναι κακο να φροντιζεις τον εαυτο σου. Δεν ξερω αν εχεις αναφερει πιο πανω αν βαζεις ή εβαζες τιποτα αλλο και βαριεμαι τωρα να διαβαζω τοσες σελιδες :fss:...Σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα δεν χωραει λογος αλλα μου αφησαν και κατι για να τα θυμαμαι πριν φυγουν τα καριολικα.Παντως δεν φαινονται τωρα τοσο πολυ και θα εξαφανιστουν σιγα σιγα λεει ο γιατρος
@nn@love
Νεοφερμένος
εχω μια κρεμα δηλαδη κρεμες που κανουν φοβαιρη δουλεια!!!!εγω εβαλα για 5 μερες και τα σπυρακια πουφ!!!καπνος αγγιναν!Βρε παιδία,
Επειδή φαντάζομαι πως και εσείς θα έχετε σπυράκια ίσως να έχετε και κάποιον τρόπο να τα ξεφορτωθώ γιατί μου κάνουν τη ζωή μου μαύρι.
:thanks:
antigrafakias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να διευκρινίσω εξ αρχης οτι το δερμα μου ειναι λευκο , λιπαρο , ευαισθητο με ανοιχτους πορους.Καθημερινα πρωι βραδυ χρησιμοποιω μια κρεμα καθαρισμου με κοκκους , στη συνεχεια ενα αντιβακτηριδιακό (οχι καλλυντικο) σαπουνι οπως αυτο που βαζουμε στα χερια και επειτα μια πολυ ελαφρια ενυδατικη κρεμα για κανονικες μικτες επιδερμιδες. Επισης παιρνω συμπληρωμα βιταμινης Ε και προσεχω λιγο τη διατροφη μου οχι για να εξαφανιστουν τα σπυρακια (καθως πολλα απο αυτα που λεγονται για τις τροφες δεν ειναι επιβεβαιωμενα) αλλα για να γινει γρηγοροτερα η αναπλαση της επιδερμιδας και να φυγουν τα σημαδια.
Επειτα σταματησα να φοραω μεικ-απ και να αγγιζω το προσωπο μου , κοιμαμαι καλυτερα και μιας και οι συγκυριες βοηθουν δεν αγχωνομαι. Τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα τωρα, βεβαια μετα απο 2 μηνες γι αυτο το κυριοτερο που συνιστω στον πολεμο με τα σπυρακια ειναι η υπομονη.
Βεβαια η δικη μου συμβουλη δεν ενδείκνυται σε βαριες περιπτωσεις ουτε σε ορμονικα οφειλόμενη ακμη.
Mariju4na
Νεοφερμένος
Δεν έχω κάνει θεραπείες κτλ γιατί δεν έχω σοβαρό πρόβλημα δερματικά αλλά μου γ*****νε την αυτοπεπήθεση κάθε φορά που φένονται έντονα. Το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει είναι το Clerasil πρίν κανα μήνα και τις πρώτες μέρες φάνηκε καλό, αλλά μετά μου έφερε ξηροδερμία και μου φούντωσε και τα σπυράκια. Έχω πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα και δεν είναι λιπαρό έχω κλείσει τα 19 και κάνω δεν κάνω sex καθημερινά έχω τα ίδια σπυράκια και πραγματικά με ενοχλούν, έχει λύσει κανείς πρόβλημα ίδιο με το δικό μου, με αληφές η φάρμακα, η θα μπορούσε να είναι ψυχολογικό?
Νωρίτερα δεν με ενοχλούσαν έλεγα θα φύγουν άλλα τώρα κανείς απ τους φίλους μου δεν έχει σπυράκια και γώ συνεχίζω να βγάζω μήπως πρέπει να πάω σε δερματολόγο να τα ξεφορτοθώ μια και καλή?
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.