yurgen
Νεοφερμένος
καθε φορα που βλεπω σπυρακη με πυον το σκαω το ξερω οτι κανο μαλακια αλλα δν μπορω να το βλεπω!!! ρε παιδια αν εχετε κατι να μου προτεινεται θα το εκτιμουσα εχω απελπιστη πια!!!! επισης οταν τα σκαο μερικες φορεσ φουσκονουν χωρις πυον και πονανε και δν γινεται να τα σκασο!!! το οινοπνευμα λειτουργει σιγουρα? σας παρακαλω προτεινεται μου κατι σας παρακαλο!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι σου λέει ο δερματολόγος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
φίλε δεν καταλαβαίνω τι λες πάντως τα σπυράκια θα φύγουν dont worry be happyπαιδια ειμαι 14 ετων και εχω σπυρακια στο στηθος πλατη και ομο!!! τα οποια αυτα ειναι ΑΚΜΗ! εχω και στο προσωπο αλλα εκει δεν ειναι ακμη παιδια εχω τρελαθη δεν μπορω αλλο εχω παει 4 φορες σε δερματολογο ελεος πια!!
καθε φορα που βλεπω σπυρακη με πυον το σκαω το ξερω οτι κανο μαλακια αλλα δν μπορω να το βλεπω!!! ρε παιδια αν εχετε κατι να μου προτεινεται θα το εκτιμουσα εχω απελπιστη πια!!!! επισης οταν τα σκαο μερικες φορεσ φουσκονουν χωρις πυον και πονανε και δν γινεται να τα σκασο!!! το οινοπνευμα λειτουργει σιγουρα? σας παρακαλω προτεινεται μου κατι σας παρακαλο!!!!!
yurgen
Νεοφερμένος
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδικοί δεν είμαστε...
yurgen
Νεοφερμένος
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάνε σε εναν πιο ειδικό..
yurgen
Νεοφερμένος
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πάνε σε άλλον δερματολόγο..
Ειδικοί δεν είμαστε...
ωωω μιλησες σωστα!!!!
moppf
Νεοφερμένος
AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά αν για ένα διαστημά βγαίνω κάθε μέρα και βάφομαι δεν βγαίνουν καινούρια σπυράκια και τα παλιά υποχωρούν αισθητά :wow::wow::wow::wow::wow:
dil1
Νεοφερμένος
παιδια ειμαι 14 ετων και εχω σπυρακια στο στηθος πλατη και ομο!!! τα οποια αυτα ειναι ΑΚΜΗ! εχω και στο προσωπο αλλα εκει δεν ειναι ακμη παιδια εχω τρελαθη δεν μπορω αλλο εχω παει 4 φορες σε δερματολογο ελεος πια!!
Μα μόλις τώρα άρχισες να βγάζεις κάνε υπομονή, οι ορμόνες αλλάζουν και έτσι θα σε πάει για κάποιο διάστημα. Εγώ είμαι τριαντα κ έχω ακόμη...εκτωνόνεται ο οργανισμός.Άσε τους γιατρούς που έχω γυρίσει...και τίποτα.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι υπάρχει λύση μετά τα 18 εάν δεν έχεις κάποιο ορμονικό να πάρεις Roaccutan και να λήξει εκεί. Εμένα δεν έληξε..πήγε χειρότερα...και τώρα ομοιοπαθητική και όλα πάνε πολύ καλύτερα!
Για δες το για ομοιοπαθητικό.Αλλά για αρχή πάρε να πλένεσαι πρωι,μεσημέρι,βράδυ με σαπουνάκι από το φαρμακείο,Πρόσεχε και την διατροφή σου γιατι λιπαρα, τιγανητά, σάλτσες κάνουν το δέρμα πιο λιπαρό.
agent007
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δερματολογος μου συστησε μια φορα την ημερα Adaferin
Δεν ειναι κακη(σε περιπτωση που δεν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα)Μονο που θα χρειαστεις και ενα ειδικο σαπουνι για το καθαρισμο του προσωπου!
Αντε καλο κουραγιο μεχρι να εξαφανιστουν τα ατιμα...
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ έχω 2 κρέμες, που μου έδωσε η δερματολόγος μου.. μια για το πρωι, την dalacin κ μια για το βράδυ, την adaferin. ειναι πολυ καλές.
η dalacin ειναι κλασικη,οποιαδηποτε κρεμα κι αν παρει κανεις αν δεν τη χρησιμοποιεις καθημερινα δυστυχως δεν θα υποχωρουν τα σπυρακια ακμης!
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
ναι αλλα βουλωνουν οι ποροι του δερματος και θα κανεις μαυρα στιγματα!Παρατηρώ ότι σε μένα το make up όχι απλά δεν κάνει κακό, αλλά βοηθάει.
Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά αν για ένα διαστημά βγαίνω κάθε μέρα και βάφομαι δεν βγαίνουν καινούρια σπυράκια και τα παλιά υποχωρούν αισθητά :wow::wow::wow::wow::wow:
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.