Devina
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alessia #8
Νεοφερμένος
Μιλάω για ακμή κανονική, όχι δύο τρία σπυράκια. Έχω δει πάρα πολλούς ενήλικες με βαρύ πρόβλημα. Σπυράκια, κοκκινίλες, σημάδια σε όλο το πρόσωπο.
Κ γω εχω δει....τι προβλημα κι αυτο.....
prisila
Νεοφερμένος
Επιπλεον, αποτελεσμα ειδα και απο τη μειωση της ζαχαρης (σοκολατες, γλυκα,...)!!!
Αλλα το κυριοτερο ειναι να μην τα πειραζεις!
fabulous
Δραστήριο μέλος
Wraiozilh
Νεοφερμένος
το εχω ψαξει το 8εμα
κα8ε αν8ρωποσ ειναι διαφορετικοσ κ ο οργανισμοσ τ αντιδραει διαφορετικα.
σε καποιον μπορει μια απλοη κρεμα να τα ααιρεσει ολα
σε καποιον αλλο να μην του κανει τπτ
αν εχετε σχετικα λιγα σπυρακια παρτε ενα ειδικο σαπουνακι για να κα8αριζει το προσωπο κ ετσι να μην μαζευεται πολυ πυον. αν το ωλεπετε το σπυρακι ασπρο σπαστε το με πολυ προσοχη κ ηρεμα.
καποια ενυδατικη κρεμα κ για κοριτσια κ για αγορια ειναι καλη γιατι το εφηβικο δερμα ειναι ετοιμο να εκραγει.
αν το προβλημα ειναι μεγαλο κατευ8ειαν σε δερματολογο που ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει.
αυτα.
κ προσ 8εου μην τα ακουμπατε με βρωμικα χερια γιατι 8α κοιμη8ειτε κ οταν ξυπνισετε 8α πρεπι να πειτε καλημερα σε ενα αλλο προσωπο.
πολυ σημαντικο στα σπυρακια ειναι να μενουν οσο πιο κα8αρα γινονται κ να δεχονται περιποιηση.
emma995
Νεοφερμένος
katia17
Νεοφερμένος
1)να πλενεσαι πρωι κ βραδυ....ενα καλο σαπουνι ειναι το sebamed απο το φαρμακιο και μια κρεμα για μετα (dalacin)
2)μπορεισ επισης να βαλεις τοπικα λιγη οδοντοκρεμα
3)μια καλη μασκα;ανακατευεις λιγο μελι με λεμονι και την απλωνεισ στο προσωπο για 15 λεπτα
4)μια φορα την εβδομαδα να κανεισ απολεπιση.......ενα φυτικο scrub>ανακατευεις ζαχαρη με γαλα και κανεισ σαν μασαζ στο προσωπο
5)σαν λοσιον μετα το πλυσιμο ειναι καλο να βαζεισ χαμομηλι(εννοειται ροφημα)σε θερμοκρασια δωματιου
Αυτα.............ελπιζω να βοηθησα......
BE16
Νεοφερμένος
emma995
Νεοφερμένος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι δε έχω βγάλει καθόλου σπυράκια μέχρι τώρα.Λέτε να βγάλω αργότερα;:/
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε το ξέρω το αντιβιοτικό.
Εγώ πάλι δε έχω βγάλει καθόλου σπυράκια μέχρι τώρα.Λέτε να βγάλω αργότερα;:/
Δε νομίζω! Μάλλον είσαι απ' τους τυχερούς... Σε ζηλεύω απίστευτα!
PavloS
Νεοφερμένος
1.μην τα πειράζετε ΠΟΤΕ
2.χάπια(seven seas) πολύ καλά.χωρίς συνταγή από ένα φαρμακείο
3.gel για καθαρισμό προσώπου Avene(πράσινο) επίσης από φαρμακείο
4.κρέμα Avene ειδικά για σπυράκια
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alekos17
Νεοφερμένος
Ολα καλα τα λες φιλε μου για το θαλασσινο νερο αλλα ο ηλιος ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!!!! Στην αρχη εαν μας "κοιταξει" ο ηλιος τα σπυρακια γινονται καλυτερα αλλα μετα γινοντε χειροτερα !!! το εχω διαβασει σε σοβαρο κειμενο !!!!!!!!!!11Παιδια να σας πω ενα "μυστικο" για τα σπυρακια? Λοιπον (αλλα θα πρεπει να περιμενετε το καλοκαιρι) πρεπει να πατε για μπανιο σε θαλασσα με αλατι, πρωτον, δευτερον θα κανετε βουτιες, να παιξετε με τους φιλους σας να φυγετε απο το αγχος, να μην εχετε καθολου αγχος, να διασκεδαζετε οσο πιο πολυ μπορειτε (ξεφυγα λιγο αλλα συνεχιζω) να βραχει το μερος με τα σπυρακια με το νερο και μετα να βγειτε να κανετε ηλιοθεραπια (με αντιηλιακο παντα) να μην σκουπιστητε με την πετσετα ουτε να πλυθητε αν εχει ντουζ να κατσετε να εξατμιστη το νερο απο τον ηλιο. Τι επιτιγχανουμε με αυτο? Πρωτον το νερο ενυδατονει το δερμα, δευτερον το αλατι "καιει" τα σπυρακια και τελος ο ηλιος τα ξερενει και δεν αφηνει και σημαδια. Βεβαια μην περιμενετε αποτελεσματα απο τα 5-6 μπανια, να περασει το καλοκαιρι και σιγα-σιγα θα εχουν φυγει και δεν θα το εχετε καταλαβει, αν εχετε πολυ βαρια περιπτωση τοτε ισως χρειαστει να περιμενετε και το επομενο καλοκαιρι.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω τι λένε τα κείμενα (σοβαρά και μη) εμένα προσωπικά το καλοκαίρι η ακμή εξαφανίζεται.
Μπανάκια;
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αλήθεια είναι. Όπως και το οτι αν κάνεις sex με αγόρι, παίρνεις αντρικές. Γι' αυτό αν θές να γίνεις βαρβάτος άντρας πρέπει να πηγαίνεις μόνο με αγόρια.
ΛΟΛ με εκανες να γελασω
Εγω κατι κοκκινακια εχω στο προσωμο αλλα μικρα κ λιγα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.