who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
What?Από δερματολόγο: Δεν έχει αποδειχτεί ότι οι τροφές παίζουν κάποιο ρόλο στην ακμή.
Tελικα δεν παιζουν κανενα ρολο στην ακμη?
Τοση συζητηση εγινε εχθες για το ποσο επηρεαζει το γαλα και γενικα τα γαλακτοκομικα στα σπυρακια και τωρα δεν ισχυει τιποτα?
Το καλυτερο παντως ειναι να συμβουλευομαστε τους ειδικους.:iagree:
Πολλα λεγονται και ακουγονται,αλλα οπως φαινεται δεν ισχυουν τα περισσοτερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Σιγουρα:iagree:οχι το λεει και στα sites αυτο, υπαρχουν ενδειξεις αλλα οχι αποδειξεις.
Ουτως η αλλως αυτο που αναφερθηκε για τα γαλακτοκομικα δεν ισχυει σε εμενα..
Ενδεχομενως και σε πολλα ατομα ακομα
Anyway,
Aπο εδω και περα,προσωπικα τουλαχιστον, θα απευθυνομαι μονο στην δερματολογο μου.
στελλα-231
Νεοφερμένος
e-vela
Νεοφερμένος
hi!ειμαι νεο μελοσ και εχω και εγω το ιδιο προβλημα (εχω σπυρακια) πραγματικα ειναι πολυ ενοχλιτικα.Οσο για αυτο που λετε οτι τα γαλακτομικα προιοντα μπορουν να ειναι ''βλαβερα'' για τα σπυρακια θα διαφωνισω. Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο αντιθετα οι τροφεσ που αυξανουν τα σπυρακια ειναι κατα κυριο λογο οι σοκολατεσ.
Καταρχήν,καλώς όρισες
Αν το ψάξεις λίγο,θα δείς οτι οι σοκολάτες καθ αυτές δεν ενοχοποιούνται για την ακμή.Όπως και επίσημα,καμία τροφή.Αν φάς μια σοκολάτα κακής ποιότητας,είναι πιο πιθανό να εμφανίσεις επιδείνωση στην ακμή,απ ότι όταν φας σουβλάκι ας πούμε.Παρόλαυτα αν τρώς κάθε μέρα σουβλάκι,θα συγκεντρωθούν αυξημένες ποσότητες των συστατικών του στον οργανισμό σου,οι οποίες κάπου θα έχουν αντίκτυπο..και το πιο πιθανό λόγω εφηβείας είναι η ακμή.Άρα δεν μπορείς ποτέ να πείς κάτι με σιγουριά οτι ευθύνεται για τα σπυράκια,γιατί στην τελική παίζει ρόλο και ο οργανισμός του καθενός.
στελλα-231
Νεοφερμένος
madster95
Νεοφερμένος
απο κει και περα ομως εννοειται πως πρεπει να εχουμε ισσοροπημενη διατροφη!
angekon
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν μερικα ειναι και απο κερατο λενε
Devina
Τιμώμενο Μέλος
στελλα-231
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Επιμενω πως αυτο δεν ειναι απολυτο.Πάντως δεν πιστεύω πως η διατροφή δεν σχετίζεται καθόλου μα καθόλου με τα σπυράκια. Αν κάποιος τρώει βλακείες, πολλά λίπη και γενικά κάνει άσχημη διατροφή, αυτό θα βγει και στο δέρμα του.
Το καλυτερο ειναι να απευθυνθεις σε καποιον δερματολογο πιστευω.Κοιτά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ορμόνες ευθύνονται για τα σπυράκια κατά κύριο λόγο. Αλλά να σας πω μήπως ξέρεται κάποιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να μου φύγουν τα σπυράκια θα ήμουν ευγνώμων :thanks:
Αν εχεις καποιο προβλημα με την ακμη σου,μην το αφηνεις..
Τωρα ο γρηγορος και αποτελεσματικος τροπος που ανεφερες,δεν μπορει να υφισταται σε περιπτωσεις με εντονη ακμη..
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως δεν πιστεύω πως η διατροφή δεν σχετίζεται καθόλου μα καθόλου με τα σπυράκια. Αν κάποιος τρώει βλακείες, πολλά λίπη και γενικά κάνει άσχημη διατροφή, αυτό θα βγει και στο δέρμα του.
*Ουπς σόρρυ, εννοώ ότι η διατροφή σχετίζεται με τα σπυράκια..:s
_elena_αν όχι σε όλους και σε μεγάλο βαθμό, σε μικρό βαθμό, ίσως.Οπότε ναι δεν είναι απόλυτο.
Angelica
Διάσημο μέλος
Δερματολογος:"Έχεις μια ελαφριά μορφή ακμής "
Άντε ,από αύριο θεραπεία !!Α και παιδιά η δερματολόγος μου είπε να μην τα πειράζουμε και όχι ζαμπονοκρεατοχειρινο . . .φαγητά
arti
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Άντε ,από αύριο θεραπεία !!
Θεραπεία;
Η ακμή είναι φυσιολογικό, βιολογικό φαινόμενο. Γιατί να το "θεραπεύσεις";
Angelica
Διάσημο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεραπεία;
Η ακμή είναι φυσιολογικό, βιολογικό φαινόμενο. Γιατί να το "θεραπεύσεις";
Γιατί, στην ηλικία των 14-15-16, τότε που κάποιος/κάποια μπαίνει στην εφηβεία και ανακαλύπτει το σώμα του, μπορεί να του δημιουργήσει τρομερό κόμπλεξ (δε μιλάω για ελαφριάς μορφής ακμή) με την εμφάνισή του, κι αυτό, μόνο καλό δεν είναι. Επίσης, στα αγόρια, η ακμή δημιουργεί και άλλα τεχνικά προβλήματα, τα οποία, μπορούν να δημιουργήσουν σημάδια για μια ολόκληρη ζωή. Τέλος, όπως έχω ξαναγράψει, η ακμή δεν είναι φαινόμενο της εφηβείας. Η δερματολόγος μου, μου 'χε τονίσει, ότι ακόμα και ενήλικες ταλαιπωρούνται απ' αυτό.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.