DarkAngel
Νεοφερμένος
Και γιαυτό το λόγο θα πάψω να τα σκέφτομαι και θα κάνω πως δεν ειπάρχουν ελπίζοντας πως την επόμενη φορά που θα κοιτάξω στον καθρέπτη δεν θα ειπάρχουν^^
Νομίζω πως είναι η καλήτερη λύση, αν δεν τους κάνεις την ζωή δύσκολη δεν θα σου την κάνουν και αυτά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Ρε νταξ, μην αγχώνεστε τόσο για τα σπυράκια. Θα φύγουν και μετά θα νοσταλγείτε κι αυτά και την εποχή τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
*υπάρχουν.
Ρε νταξ, μην αγχώνεστε τόσο για τα σπυράκια. Θα φύγουν και μετά θα νοσταλγείτε κι αυτά και την εποχή τους.
Χα! Πόσο μεγάλο ψέμα. Δύο μεγάλα ψέματα για την ακρίβεια. Το πρώτο. Αν φύγουν, ΠΟΤΕ δε θα νοσταλγήσετε την εποχή τους Το δεύτερο. Ξέρεις ότι... ανάλογα τον τύπο του δέρματος, μπορεί να μη φύγουν και ποτέ; Πάρα πολλοί ενήλικες (και μιλάω για ηλικίες 25-30+) έχουν ακμή. Σε πολλές περιπτώσεις, η ακμή, δεν είναι θέμα ηλικίας μόνο (της εφηβείας που λέμε).
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Εμένα πάντως δεν μου χει τύχει ποτέ να δω ενήλικα με σπυράκια. Πάρα πολύ σπάνια. Βασικά εξαρτάται αο το τι δέρμα έχεις. Αν τα σπας, λογικό είναι να μένουν σημάδια.Χα! Πόσο μεγάλο ψέμα. Δύο μεγάλα ψέματα για την ακρίβεια. Το πρώτο. Αν φύγουν, ΠΟΤΕ δε θα νοσταλγήσετε την εποχή τους Το δεύτερο. Ξέρεις ότι... ανάλογα τον τύπο του δέρματος, μπορεί να μη φύγουν και ποτέ; Πάρα πολλοί ενήλικες (και μιλάω για ηλικίες 25-30+) έχουν ακμή. Σε πολλές περιπτώσεις, η ακμή, δεν είναι θέμα ηλικίας μόνο (της εφηβείας που λέμε).
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πάντως δεν μου χει τύχει ποτέ να δω ενήλικα με σπυράκια. Πάρα πολύ σπάνια. Βασικά εξαρτάται αο το τι δέρμα έχεις. Αν τα σπας, λογικό είναι να μένουν σημάδια.
Δε μιλάω για σημάδια. Μιλάω για κανονική ακμή. Δεν είναι τόσο σπάνιο ενήλικας να έχει ακμή.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω πετύχει κάποιον. Εκτός κι αν δεν τον έχω προσέξει καλά.Δε μιλάω για σημάδια. Μιλάω για κανονική ακμή. Δεν είναι τόσο σπάνιο ενήλικας να έχει ακμή.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω πετύχει κάποιον. Εκτός κι αν δεν τον έχω προσέξει καλά.
Ε, στα 6 δις πληθυσμού που έχει η γη, είναι μια πιθανότητα
fuela
Νεοφερμένος
Επίσης,έχω συναντήσει και εγώ ανθρώπους στα 20-30 που έχουνε ακμή...οπότε ας ευχόμαστε να μην ανήκουμε σε αυτούς και ας ελπίσουμε να φύγουν το συντομότερο δυνατό...
miv
Επιφανές μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
ΕΥΗ ΟΛΕ!!!
Νεοφερμένος
ακουσε τη συμβουλη μου και θα με θυμηθεισ!!!
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
alessia #8
Νεοφερμένος
stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος
ssss
Νεοφερμένος
tο βραδυ ομωσ να βαλετε το μπλε το κουτακι (clean and care)πολυ- πολυ καλο-σαν αλοιφη..ξεπλυντε.και τελος αφου στεγνωσει το προσωπο απο το νερο..ριξτε μια γερη δοση απο talk-(ταλκ που βαζουν στα μπεμπε) στο προσωπο.,,..λογικα θα ξεραθουν και την επομενη μερα θα ειστε σαν..μμ...μπεμπε
-----------------------------------------
παρολα αυτα καλυτερα να μην τα πειραζετε και πολυ..(εκτος και αμα μοιαζει με φουσκα και δν την αντεχεται καθολου..)
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω ειμαι κοντα 80 κιλα { δεν θυμαμαι, μαλλον 76 η κατι αλλο εκει κοντα...}, και εχω υψοσ περιπου 1,90 και 1-2 εκατοστα περισσοτερο/ λιγοτερο{ μου ηταν δυσκολο να μετρηθω μονοσ... βρηκα ενα μετρο και δοκιμασα...}
το θεωριτε καλο?? ενοω φυσιολογικο??
τωρα για τα σπυρακια... τι να πω, εγω τα ψιλοπειραζω, συχνα
με ενοχλουν πολυ, αλλα δεν μπορω να μην τα πειραζω οταν ειναι για κρεμεσ και τετοια... τοτε ειναι το κακο... δεν τισ δεχομαι, και κατα καποιον τροπο βαριεμαι να τισ χρησιμοποιω...
αυτο που λενε... οτι και καλα με την "αυτοευχαριστηση { χρηση πεουσ}" περνανε πιο ευκολα αληθευει??:xixi:
Τζίνα
Νεοφερμένος
Επαιρνα κάτι χάπια και μου χε δώσει και μια λοσιόν,ένα τζελ και μία αντησηπτική κρέμα για να βάζω πάνω στα σπυράκια!!Χρειάστηκε περίπου ένα εξάμηνο για να φύγουν,αλλά τώρα ησύχασα!!Αν έχετε έντονη ακμή μην το αφήνετε,όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο,γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος να αφήσουν σημάδια..και επίσης τα make-up,όχι απλώς δεν τα καλύπτουν,αλλά μπορεί να τα κάνουν να φαίνονται χειρότερα, δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και αν χρησιμοποιούνται συστηματικά στο τέλος το πρόσωπο θα γεμίσει ουλές,που δε φεύγουν εύκολα!!
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Ενα εξαμηνο?:!:Εγώ πήγα σε δερματολόγο και μου δωσε θεραπεία..ελαφριά βέβαια,γιατί δίνω πανελλήνιες και δεν ήθελα να χω παρενέργειες,όπως έντονη υπνηλία,τριχόπτωση,κτλ!!
Επαιρνα κάτι χάπια και μου χε δώσει και μια λοσιόν,ένα τζελ και μία αντησηπτική κρέμα για να βάζω πάνω στα σπυράκια!!Χρειάστηκε περίπου ένα εξάμηνο για να φύγουν,αλλά τώρα ησύχασα!!
Ειχες εντονη ακμη?
+1Αν έχετε έντονη ακμή μην το αφήνετε,όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο,γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος να αφήσουν σημάδια..και επίσης τα make-up,όχι απλώς δεν τα καλύπτουν,αλλά μπορεί να τα κάνουν να φαίνονται χειρότερα, δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και αν χρησιμοποιούνται συστηματικά στο τέλος το πρόσωπο θα γεμίσει ουλές,που δε φεύγουν εύκολα!!
Αν και δεν εχω εντονη ακμη,το εχω παρατηρησει κι εγω πως το make-up τα κανει χειροτερα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.