Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
α0χ0α0χ0α0χα!!! ίσα ίσα...είναι πολύ καλοί και βοηθούν πολύ οι Γερμανοί, ιδίως όταν πρόκειται για ξένους φοιτητές. τους στέλνεις e-mail και σου απαντούν απευθείας! είναι πολύ καλοί...τα μαναράκια μου! θα πάω και θα σου πω...για πότε θέλεις?οποτε καλυτερα να ανησυχω οταν παω να σπουδασω ε???
παντως αφου ειναι ετσι ενταξει...(ειπα και εγω δεν μπορει ευρωπαιοι ειμαστε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
α0χ0α0χ0α0χα!!! ίσα ίσα...είναι πολύ καλοί και βοηθούν πολύ οι Γερμανοί, ιδίως όταν πρόκειται για ξένους φοιτητές. τους στέλνεις e-mail και σου απαντούν απευθείας! είναι πολύ καλοί...τα μαναράκια μου! θα πάω και θα σου πω...για πότε θέλεις?
σε 2 χρονια(προφανως)
maria ts
Νεοφερμένος
alex2395
Δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά!! Λοιπόν εγώ σκέφτομαι να πάω στη Γερμανία για σπουδές… Αλλά θα ήθελα, άμα ξέρει κανείς, να μάθω τι απολυτήριο θέλουν και γενικά τι άλλο χρειάζεται!
πες μου τι σπουδες θες και θα σου πω...πρωτα απο ολα θελουν Γ2 στα Γερμανικα...εκτος κι αν πας σε αγγλοφωνο τμημα
maria ts
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
έχεις κάποιο πτυχίο στα Γερμανικά ή τώρα θα ξεκινήσεις?Ενδιαφέρομαι κυρίως για ιατρική! Για την γλώσσα τώρα θα κάνω μαθήματα γερμανικών το 1ο εξάμηνο, και μετά θα μπω στη σχολή κανονικά από τον Απρίλιο!!
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
Ενδιαφέρομαι κυρίως για ιατρική! Για την γλώσσα τώρα θα κάνω μαθήματα γερμανικών το 1ο εξάμηνο, και μετά θα μπω στη σχολή κανονικά από τον Απρίλιο!!
θελουν η Γ2 η να δωσεις εξετασεις...και εγω για ιατρικηενδιαφερομαι...λοιπον πηγαινε εδω και δες
https://ic.daad.de/athen/studierengr.html
maria ts
Νεοφερμένος
θα κάνω μαθήματα και μετά θα δώσω το testdaf!
billtsolakis
Νεοφερμένος
kc331
Νεοφερμένος
ο ελεγχος προοδου και ο βαθμος προσβασης χρειαζονται?
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
πρέπει να μπεις στο site των πανεπιστημίων που σε ενδιαφέρουν γιατί το καθένα ζητά και κάτι παραπάνω.ξερει κανεις τι αλλο χρειαζεται εκτος απο το απολυτηριο και το πτυχιο των γερμανικων για να κανεις αιτηση σε γερμανικο πανεπιστημιο?
ο ελεγχος προοδου και ο βαθμος προσβασης χρειαζονται?
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω ψαχτει βεβαια... και ξερω οτι θα μου χρειαστει ή το τεστ νταφ ή το Γ2 (εχω το κλαινες)... απο κει και περα να φανταστω οτι θα πρεπει να δωσω και πανελληνιες για να κανω αιτησεις σε γερμανικα πανεπιστημια, σωστα?
πρεπει να γραψω καλα? εχει σημασια τι θελω να σπουδασω? με ενδιαφερει το μεταφραστικο προς το παρον...
ξερετε καθε ποτε ειναι η εναρξη για την υποβολη αιτησεων? διαφερει σε καθε πανεπιστημιο αυτο? εκτος απο πανελληνιες και το Γ2 θα χρειαστω τιποτα αλλο? μπορω να κανω αιτηση σε οσα πανεπιστημια θελω? τα περισσοτερα πανεπιστημια δωρεαν δεν ειναι? απ' οτι διαβασα μονο σε καποια κρατιδια ζητουν ενα ποσο... αυτα τα ολιγα
Υ.Γ. αν ξεχασα κατι θα το παραθεσω αργοτερα
billtsolakis
Νεοφερμένος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Narcissa
Νεοφερμένος
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
αααααααααααααααααααααααααααα!!!!!! Συγχαρητήριααααααααααααααααααα!!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Καλή δύναμη και κουράγιοεγω μολις εγινα δεκτη σε γερμανικο πανεπιστημιο για ιατρικη.θελει να εχεις το πτυχιο DaF.υπαρχουν τρια επιπεδα το 3,4,5.για ιατρικη ειναι 4 εχω τν εντυπωση για μεταφραστικο και νομικη ειναι επιπεδο 5.οσο καλυτερα γραψεις στισ πανελληνιες τοσο πιο πιθανο ειναι να σε δεχτει καποιο πανεπιστημιο.εχε υποψη ομως οτι μετραει και το απολυτηριο λυκειου.επισης μερικα πανεπιστημια ζητανε επιπλεον στοιχεια.το δικο μου ειχε ζητησει ελεγχους τετραμηνων απο 2α και 3η λυκειου!πολλα πανεπιστημια δεν σε δεχονται μονο με το βαθμο,αλλα σου παιρνουν και συνεντευξη,η οποια διαδραματιζει καταλυτικο ρολο.δλδ μπορει καποιοιος με μετρια βαθμολογια να δωσει καλη συνεντευξη και να γινει δεκτος.εγω προσωπικα επελεξα πανεπιστημιο χωρις συνεντευξη και μπηκα μονο με το βαθμο.πολλα πανεπιστημια εχουν διδακτρα αλλα ειναι μικρα(πχ 250 Ε το 6μηνο).για να κανεις αιτηση για πανεπιστημιο πρεπει να μπεις σε καποιο σαιτ.εγω ειχα μπει σε ενα για ιατρικες κ επελεξα 6 πανεπιστημια με σειρα προτιμησης.
Narcissa
Νεοφερμένος
billtsolakis
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Τρελας123
- Athens2002
- Claire05
- AggelikiGr
- Hased Babis
- SoyN
- Meow
- NasosJet
- Fanimaid123
- Clary
- Kostis-Palamas
- Φινεύς
- Ioanna98
- stefan
- Scandal
- KingOfPop
- ale
- StudyFreak04
- gaga.boy
- Boethiah
- DonaeB
- DimitraA.
- Libertus
- lnesb
- fmarulezkd
- barkos
- Κλημεντίνη
- Viedo
- thomasks
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Άρτεμις Α.
- T C
- Thoba19
- cel123
- don_vito
- tymvorixos
- MarcoReus
- tasost
- χημεια4λαιφ
- Memetchi
- American Economist
- Ststst02
- hirasawayui
- Cpt.Philips
- ΘανάσοςG4
- jj!
- Jocaste
- Μαρία2222
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.