chrisvasill
Νεοφερμένος
Εχω διαβασει μερικα απο τα προηγουμενα θεματα και δεν μπορω να καταλαβω την ακριβης διαδικασια που πρεπει να γινει . Αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει ...! Ευχαριστω πολυ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisvasill
Νεοφερμένος
και εχω ακουσει και για υποτροφιες ποτε μπορω να κερδισω μια;;
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαλεξε ποια πανεπιστημια θες και εμπα κανε αιτησεις. Γραψε τι διακρισεις εχεις στο μπασκετ και ποσο μεσο ορο βγαζεις και θα δεις τι θα σου απαντησουνε. Μπορει να σε παρει καποιο.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olgaolgaki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω ποσο ακριβες ειναι αλλα οπως και να 'χει ειναι ενα πρωτο μετρο για να αποκτησεις καποια αποψη. Στην αρχη της σελιδας σου λεει να επιλξεις πολη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
μπορεις να βρεις εδω προγραμματα και υποτροφιες https://www.studyincanada.com/Index.aspxγεια σας παιδια ! εγω σπουδαζω πολ μηχ εδω στην ελλαδα αλλα σκευτομουν να κανω μαστερ στον καναδα στ environmental studies.ποιες πολεις -πανεπιστημια θα μ προτεινατε? ποσο περιπου κυμαινεται το κοστος ζωης του καναδα? επισης ισχυει αυτο που ακουγεται οτι πολλες φορες δινονται υποτροφιες σε φοιτητες που περνουν μερος σε προγραμμα που περιλαμβανει και μαστερ αλλα και phd στην συνεχεια?
καλο θα ηταν ομως να κοιταξεις την ιστοσελιδα καθε πανεπιστημιου γιατι μπορεί να διαφερει. Συνήθως οι PhD students αμοίβονται ως full-time αλλά δεν ξέρω τι ισχύει για τον Καναδά.
αν καποιος εχει εμεπειρια στο πως ειναι να σπουδαζεις και να μενεις σε καποια αλλη πολη του καναδα πχ τοροντο ,αλμπερτα ,ας πει την αποψη του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σχολειο/Ακαδημαικα:
Τυπος σχολειου: Προτυπο
Τοποθεσια: Αθηνα
Prospective Major (αυτο δεν ξερω πως μεταφραζεται): αρχιτεκτονικη η μαθηματικα
Κατάταξη στην τάξη σου: top 7%
Αριθμός μαθητων ανα ταξη: περιπου 80
Μέσος όρος: Γ' γυμνασιου: 19, 9/14 η με το αμερικανικο συστημα uw 3,96/4 και w 4,17/4 (δεν ξερω αν το weighted υπολογιζεται οπω το εκανα εγω)
SAT and ACT scores: δεν τα εχω δωσει ακομα αλλα θα το δωσω οσες φορες χρειαστει για να πετυχω τουλαχιστον 1500 και 34 αντιστοιχα
Εκτος βαθμών:
-3 γλώσσες (ελληνικα, αγγλικα c2, γερμανικα b2)
-11 χρονια μπαλετο (11 παραστασεις)
-9 χρονια αλλα ειδη χορου (9 παραστασεις)
-2 χρονια μαθηματα ζωγραφικης
-1 χρονο κολυμβηση
-ομιλος μαθηματικων 3 χρονια
-ομιλος ψυχολογιας 1 χρονος
-ομιλος ρητορικης 1 χρονος
-2 χρονιια 15μελες
-1 χρονος πενταμελες
-ECDL expert
Διακρισεις:
-συμμετοχη σε μαθηματικους διαγωνισμους (Θαλης ευκλειδης αρχιμηδης) με επιτυχια 4/6
-first place in the international Purple Comet Math Meet contest (με ομαδα που διαλεξε ο καθηγητης μου) το 2016
-second place in the international Purple Comet Math Meet contest (με ομαδα που διαλεξε ο καθηγητης μου) το 2017
-πρωτη θεση στις εξετασεις για εισαγωγη στο σχολειο μου (1/ καπου 700)
-πρωτη θεση σε διαγωνισμο κολυμβησης
-3 αριστεια και 1 πρωτο βραβειο προοδου
Αλλα:
-έχω επισκεφτει το cern στην τετραημερη του σχολειου στην ελβετια
Τι σκοπευω να κανω στο μελλον:
σιγουρα 2-3 χρονια ομιλο μαθηματικων ακομα και ισως να διαλεξω αλλον εναν ομιλο ακομα
σιγουρα 3 αριστεια ακομα και θα προσπαθησω να παρω και βραβειο μια χρονια τουλαχιστον
2 χρονια ελευθερο γραμμικο σχεδιο αν αποφασισω για αρχιτεκτονικη
μαλλον δεκαπενταμελες/πενταμελες 1-2 χρονια ακομα
θα συνεχισω να παιρνω μερος σε διαγωνισμους μαθηματικων και ισως λαβω μερος και σε φυσικης και πληροφορικης
θα λαβω μερος σε διαγωνισμο για υποτροφια στο θερινο σχολειο του ελληνοαμερικανικου ιδρυματος
ισως συμμετεχω σε καποιο διαγωνισμο σε φαση photography filmmaking η ζωγραφικης αν βρω καποιο θεμα να με ενδιαφερει
αυτα ειναι ολα^ αν θες πες μου τη γνωμη σου (τι θελει βελτιωση κλπ) και ανεβασε και το δικο σου η στειλε το μου σε μηνυμα αν θες να κανω το ιδιο
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φινεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο εθελοντισμος ειναι πολυ σημαντικος απο οτι εχω διαβασει. Καλα να περασεις στις διακοπες και οποτε θες μπορεις να στειλεις!
Ευχαριστώ πολύ.
Θα επικοινωνήσω το συντομότερο δυνατό.
xristaras9
Διάσημο μέλος
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτα απο όλα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις τα 48.000$ που κοστίζει η 9μηνη διδασκαλία κάθε χρόνο στο MIT
Πρεπει να παει οπωσδηποτε ΜΙΤ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.