cha0s
Περιβόητο μέλος
Σορρυ αλλα αυτα ειναι παραμυθια. Αν εισαι σε σχολη θετικων επιστημων οπου δεν παρακολουθω διαλεξεις σημαινει κοβομαι η παρακαλαω για ενα πεντε στο τελος δεν μπορεις να δουλεψεις οσο οργανωμενος και να εισαι. Τι θα πεις δηλαδη στο αφεντικο, θα δουλεψω δυο ωρες το πρωι, μετα θα λειψω για ενα πενταωρο εχω μαθημα και θα ερθω για τα υπολοιπα μετα ενω θα πεταχτω και αλλες δυο ωρες για εργαστηριο? Επισης αν η σχολη σου εχει μελλον που εξαρταται απο το τι ξερεις οπως η πληροφορικη εισαι σε τραγικα δυσκολη κατασταση μολις αποφοιτησεις αν περνουσες 8 ωρες τη μερα σερβιροντας αντι να διαβαζεις.
Εγω μιλάω για δουλείες όπως σε καφετέρια (σορυ δε το ανεφερα πριν). Το να δουλεύεις Παρασκευη-Σάββατο-Κυριακή σε μια καφετέρια σε πάει πίσω; Στα περισσότερα μαγαζιά τέτοιου είδους, φοιτητές δουλεύουν. Αν δε θες να μείνεις πίσω στις σπουδές σου, μπορεις να δουλευεις ΠΣΚ. Έπαιρνα 3€ την ώρα και δούλευα 8ωρο=72€ την εβδομάδα=288€ το μήνα. Και δεν πηγα πισω στις σπουδες μου, και κανονικα παρακολουθουσα τις θεωριες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
Έχω ακούσει και για κάτι βοηθός καθηγητή (εφόσων είσαι τοπ φοιτητής ) για ναδιορθωνεις γραπτά κλπ , ισχύ?
nPb
Επιφανές μέλος
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ωραίο να βλέπεις μακριά, να κάνεις όνειρα, σχέδια, να προγραμματίζεις το μέλλον σου, I know. Μέχρι πέρυσι κοίταγα για MBA στο MIT. Όμως όσο μεγαλώνεις θα καταλαβαίνεις ότι ναι μεν είναι καλό να οραματίζεσαι το μέλλον σου, την καριέρα σου, τις σπουδές σου, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να επικεντρωθείς στον άμεσο στόχο σου ώστε να μη μένεις μόνο στα όνειρα.
Αναφορικά στη θέση του βοηθού καθηγητή, από ότι έχω ακούσει, χρειάζεται να σε προωθήσει ένας καθηγητής αρκετά. Επίσης, δεν νομίζω ότι πληρώνεσαι. Εδώ δεν πληρώνονται οι Graduate Teaching Assistants πλέον(άτομα που εκπονούν ή έχουν PhD και που διδάσκουν στη θέση κάποιων καθηγητών).
Με όλη την καλή μου πρόθεση,
Πάνος
Nick890
Επιφανές μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
Βγαλε μια καρτα ανεργιας και ψαξε για προκηρυξεις του ασεπ.Θα δουλευεις με 5μηνες 7μηνες συμβασεις.Υπαρχουν για μουσεια στα ελτα.Μην ασχολεισαι με σερβιτοριλικια και βλακειες.Θα βγαζεις ενα 1000αρικο με 4-5 ωρες...κουβεντας ε σορρυ δουλειας ηθελα να πω.Και αδειες φοιτητικες και τα παντα ολα.
Πως θα βγάλω την κάρτα εφόσον είμαι φοιτητής?(διάβασα ότι δεν γίνεται να βγάλω κάρτα εφόσον είμαι φοιτητής)?????
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ολοι εχουν.Απλα οταν πας να βγαλεις μην τους το πεις οτι εισαι φοιτητης.Δεν το ψαχνουν.
σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ναι που λένε "μνημόνια μέχρι να ξεραθεί το Αιγαίο" ε;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ολοι εχουν.Απλα οταν πας να βγαλεις μην τους το πεις οτι εισαι φοιτητης.Δεν το ψαχνουν.
Και αν το μαθουν οτι ειμαι φοιτητης, τοτε γινεται τπτ με τη σχολη μου (με αποκλειουν κλπ) ή απλα διαγραφεται η καρτα ανεργιας ??
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ναι που λένε "μνημόνια μέχρι να ξεραθεί το Αιγαίο" ε;
Σιγα μωρε.Εδβ δουλευουν με πλαστα πτυχια και μας πειραξε ο φοιτητης που εχει καρτα ανεργιας σε αυτους τους καιρους.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά. Να φανταστώ αν είχες και κάνα γνωστό σε υπουργείο θα χωνόσουν κι εσύ μονιμάδικος σε κάνα μουσείο ε; είναι δύσκολοι οι καιροί.
Μεσω ασεπ γινονται οι διαδικασιες αυτες.Αν εχεις μορια μπαινεις αν δεν εχεις οχι.Μην βλεπεις παντου φαντασματα
akikos
Επιφανές μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Μεσω ασεπ γινονται οι διαδικασιες αυτες.Αν εχεις μορια μπαινεις αν δεν εχεις οχι.Μην βλεπεις παντου φαντασματα
η ειρωνία είναι πως ξέρω ακριβώς τέτοια περίπτωση που ανέφερα. εσύ μην είσαι τόσο αφελής
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.