Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Για τον ΑΚΤΟ τι ξέρετε;
Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να ασχοληθώ με τη γραφιστική.
είναι απ τις καλές σχολές αλλά δεν νομίζω ότι έχει μαθήματα απ το σπίτι αν εννοείς αυτό....
έχει κανονική παρακολούθηση (και είναι ψιλοακριβούτσικα)
πάντως τέτοιου είδους σπουδές δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνονται απ το σπίτι... η δουλειά αυτή δεν είναι μόνο διάβασμα και πισι... έχει και πολλά κατασκευαστικά με το χέρι... σχέδια, μακέτες κλπ
@ Giovanna tks... θα το κοιτάξω κι αυτό κι αν είναι θα σου πω για πμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Ο ΑΚΤΟ νομιζω οτι εχει δυνατοτητα για distance learning..αλλα λιγο αχρηστο μαλλον για σενα
Γιατι καθομαι και γραφω δεν ξερω ακομη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος
Αν το πανεπιστήμιο είναι αυστηρό, πιθανώς να χρειαστεί να κάνεις proof reading (γλωσσική επιμέλεια ας πούμε) πριν παραδώσεις την εργασία σου (αναγκάστηκα και το έκανα στην πτυχιακή), αλλά μη νομίζεις πως στάνταρ γίνεται (σε άλλα πανεπιστήμια δεν το ζητάνε). Θα πληρώσεις μερικά χρήματα κάποιον φιλόλογο της αγγλικής, αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ σημαντικά ποσά!
Εγώ ξεκίνησα 1 distance-learning πρόγραμμα με 1 college, πολύ χαμηλότερο από πτυχίο, αλλά το έκανα για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, είναι και πολύ φτηνό.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
εχει κανει μια φιλη, μετα μου δωσε σημεριωσεις και τα δα κι εγω (εφτιαχνα ακομα το σαιτ τοτε) και ηταν πολυ οργανωμενοι! αλλα οχι απο αποσταση.
Πάρε τηλέφωνο στο Βρετανικό ινστιτούτο, ίσως βρεις κι άλλα στο ίντερνετ, ίσως κλείσεις ένα ραντεβού για ενημέρωση.
Εδώ έχει κάποια πράγματα για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση, κάτω-κάτω.
Επίσης την άλλη Τετάρτη έχουν άλλη μία από τις παρουσιάσεις τους, για τις σπουδές στην Αγγλία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σε ενδιαφέρει. Ρώτα πότε γίνεται η έκθεση, όπου έρχονται οι αντιπρόσωποι των Πανεπιστημίων.
Πάντως οι δύο πρώτες σελίδες θα πρέπει να σε καλύπτουν...
Giovanna
Επιφανές μέλος
δεν βρηκα ακρη, προσωπικα.
οσο για DAAD, Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τους ειναι τα γερμανικα!!!
κουε μιλας? εγω παντως οχι, περα απο τα βασικα,γιαυτο και δεν το επιχειρησα!
Στη Γερμανία υπάρχουν πολλά αγγλόφωνα προγράμματα.
και τέλος: εμένα και πολλούς φίλους μου, μας έχει βοηθήσει στο παρελθόν το Βρετανικό Ινστιτούτο.
adespoto
Περιβόητο μέλος
εχει πολυ καλο τμημα γραφιστικης η ακτο..!
εχει κανει μια φιλη, μετα μου δωσε σημεριωσεις και τα δα κι εγω (εφτιαχνα ακομα το σαιτ τοτε) και ηταν πολυ οργανωμενοι! αλλα οχι απο αποσταση.
Τα δίδακτρα πού κυμαίνονται;
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Γιατι καθομαι και γραφω δεν ξερω ακομη!
ζητώ ταπεινά συγγνώμη
επειδή είδα τη λέξη ΑΚΤΟ δεν έδωσα πολύ μεγάλη βαρύτητα επειδή όντως το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν είναι αυτό που ψάχνω
πω πω ντροπήηηηηηηηηη
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
https://www.aiecollege.gr/
chris60
Νεοφερμένος
1.Πως θα μπορουσα να εχω σημειωσεις απο καθε μαθημα;
2.Τα βιβλια οταν τα παραγγειλω δια μεσω ιντερνετ,μπορω να τα παραλαβω απο τον τοπο κατοικιας μου ή μπορει να τα παραλαβει ενα ατομο εξουσιοδοτημενο απο εμενα;
3.Η Γραμματεια ειναι αρμοδια να μου απαντησει σ΄αυτες τις αποριες;
Υ.Γ για να μην το ξεχασω, η σχολη δε με ενδιαφερει επαγγελματικα αλλα για περαιτερω γνωσεις..
Σας ευχαριστω εκ των προτερων:thanks:
1] Τα μαθηματα της σχολης ειναι ευκολα η δυσκολα;
2]Υπαρχουν υποχρεωτικα μαθηματα;
3]Θα ειναι ευκολο να διαβαζω στο σπιτι και να γραφω μονο στην εξεταστικη περιοδο;:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
δε ξερω να σου απαντησω ψαξε στο γκουγκλ καλυτερα εισαι 49 χρονω και θες να σποουδασεις?μπραβο στην προσπαθεια σου φιλε μου1] Τα μαθηματα της σχολης ειναι ευκολα η δυσκολα;
2]Υπαρχουν υποχρεωτικα μαθηματα;
3]Θα ειναι ευκολο να διαβαζω στο σπιτι και να γραφω μονο στην εξεταστικη περιοδο;:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris60
Νεοφερμένος
NemesisRose
Εκκολαπτόμενο μέλος
japos
Νεοφερμένος
ειμαι ο Γιαννης 42 ετων ,περασα κι εγω με πανελλαδικες στη θεολογικη αθηνων και μαλιστα 6ος
μενω στην ευβοια και δεν θα παρακολουθω κι εγω,αν και θα πηγαινω που και που.
αν θες στειλε μου mail να τα πουμε μηπως μπορουμε να βοηθηθουμε.
chris60
Νεοφερμένος
Γιαννη συγχαρητηρια και σε σενα το e-mail μου ειναι το εξης; theosotchris@yahoo.com προχθες που εκανα την εγγραφη η γραματεια με εξυπηρετησε δια μεσου των παλαιων φοιτητων. Μου ειπαν οτι θα μου στειλουν τα βιβλια και σημειωσεις μετα απο επικοινωνια που θα εχω μαζι τους. Επειδη ο φορητος υπολογιστης ειναι της κορης μου η οποια σπουδαζει στα Γιαννινα μπορει να αργω λιγο να επικοινωνουμε. Εξαλλου τωρα μαθαινω κομπιουτερ και ιντερνετκαλημερα φιλε συμφοιτητη
ειμαι ο Γιαννης 42 ετων ,περασα κι εγω με πανελλαδικες στη θεολογικη αθηνων και μαλιστα 6ος
μενω στην ευβοια και δεν θα παρακολουθω κι εγω,αν και θα πηγαινω που και που.
αν θες στειλε μου mail να τα πουμε μηπως μπορουμε να βοηθηθουμε.
lak100
Νεοφερμένος
chris60
Νεοφερμένος
Αυτο που εκανα εγω ειναι το εξης΄; Κατα την εγγραφη ανταλαξαμε τηλεφωνα με την φοιτητρια που με βοηηθησε και μου ειπε οτι θα παω τελος οκτωβριου αρχες νοεμβριου να δηλωσω τα βιβλια και μετα θα μου τα στειλει αυτη.Θα μου εχει και σημειωσεις ετοιμες.εμενα τα μαθηματα δεν ειναι υποχρεωτικα.Η φοιτητρια [τεταρτοετης]ισως με βοηθησε γιατι εχω και καποια ηλικια. Κατι τετοιο πιστευω πρεπει να κανεις και συ.Γραφτηκα εδω (Kαστορια) στο ΤΕΙ στο τμημα Πληροφορικης και Τεχνολογιας Υπολογιστων. Η ερωτηση μου αφορα τα θεωρητικα μαθηματα του πρωτου εξαμηνου. Τα οποια ειναι:Προγραμματισμος,Γραμμικη Αλγεβρα,Ηλεκτρονικη Φυσικη. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι στην Ηλεκτρονικη Φυσικη για παραδειγμα πως γινεται το μαθημα και αν ειναι τοσο σημαντικο να τα παρακολουθεις ασχετα αν δεν ειναι υποχρεωτικα. Αν δεν πηγαινεις πως τα περνας αυτα τα μαθηματα σου δινει ο καθηγητης ερωτησεις στο τελος? Φανταζομαι απο ενα σημειο και μετα λιγοστεουν οσοι παρακολουθουν τα θεωρητικα
kostis1
Νεοφερμένος
zwar weiß ich nicht, ob ich mit meiner Frage hier richtig liege, aber ich versuch es einfach mal...
Ich würde liebend gern Germanistik studieren, aber da ich bereits Student an einer griechischen Fakultät bin,
ist es nicht erlaubt parallel auch etwas anderes zu studieren...
Με λίγα λόγια θα 'θελα ρε παιδιά... να σπουδάσω γερμανική φιλολογία...εξ' αποστάσεως με σκοπό τη δημόσια εκπαίδευση
είμαι τελειόφοιτος ελληνικής φιλολογίας... (επι πτυχίω... αλλά δεν το βλέπω και σύντομα...) και δε βρίσκω κάποιο πανεπιστήμιο
που να προσφέρει κάτι αντίστοιχο...
μήπως έχει κάποιος κάποια... ιδέα???
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα "Γερμανική Φιλολογία: Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.