ASTRONIK999
Νεοφερμένος
Σωστα αλλα καλο ειναι να σχεδιαζουμε το μελλον μας. Εγω εχω την πεποιθηση και το πιστευω πως ειμαι ο πιο τρελος που υπαρχει με την φυσικη!!!!Παρε πρώτα το πτυχίο και κοιτάς μετα για μεταπτυχιακό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
Εχεις απολυτο δικαιο. Δεν ξερω αν οι αλλοι ειναι πιο τρελαμενοι απο εμενα αλλα θελω να το αποδειξω αν καταφερω ποσο τρελος ειμαι στην εξεταστικη. Μακαρι να τα καταφερετε ολοι παιδια. Σας ευχομαι τα καλυτερα!!! Να πραγματοποιησετε καθε στοχο σας οσο δυσκολος κι αν φανταζει!!!Πίστεψε με υπάρχουν πολλά άτομα τρελαμένα με την φυσική και πίστευω πως θα πάνε πολύ μπροστα..Όπως και εδώ στο φόρουμ koyote,Mαρία Κρικέλη..και άλλοι..
Είναι πολύ ωραίο να έχουμε όνειρα και στόχους αλλά πάνω από όλα να κάνουμε σταθερά βήματα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
Αν και αγαπω παρα πολυ την αστρονομια θα διαλεξω την κατευθυνση της πυρηνικης φυσικης που ειναι το μελλον. Παραλληλα θα ασχοληθω και με αστρονομια. Ηδη ασχολουμαι ερασιτεχνικα!!Πίστεψε με αν τους γνωρίσεις είναι αστέρια στη φυσική!!!Και η Μαρία θα είναι και συμφοιτητρια σου στο ίδιο τμήμα!!Αστροφυσική θα πας?
-----------------------------------------
το ξερω οτι ειναι αστερια και οχι μονο(γαλαξιες ειναι) με τον koyote εχω μιλησει. ειναι εξαιρετο παιδι και απο οτι φαινεται αγαπα πολυ το στοιχειο μα παρα πολυ!!
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
Α ωραια και εγω εχω τηλεσκοπια και θα παρω και ενα ρομποτικο.Πυρηνική??Ωχ και Αθήνα??Καλό κουραγιο μονο αυτο εχω να σου πω...δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...Το ΑΠΘ και το Ιωαννινων ειναι τα καλυτερα σε αυτόν το τομέα!!!Και εγώ ασχολούμαι με αστρονομία!!
οσο αναφορα τον τομεα της πυρηνικης φυσικης απο τη φυση του ειναι παλουκι και το ξερω αλλα ειναι το μελλον. Το μεγαλυτερο ονειρο μου ηταν να παω στο CERN. Αλλα το μελλον θα δειξει. Δεν παει ο καθε τυχαιος εκει!!
αληθεια τον γνωρισες απο κοντα? σπουδαζετε ΑΠΘ μαζι?Πυρηνική??Ωχ και Αθήνα??Καλό κουραγιο μονο αυτο εχω να σου πω...δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα...Το ΑΠΘ και το Ιωαννινων ειναι τα καλυτερα σε αυτόν το τομέα!!!Και εγώ ασχολούμαι με αστρονομία!!
Ναι είναι εξαιρετικό παίδι τον εχω γνωρίσει από κόντα!!!Και με πάρα πολλές γνώσεις!!!Τωρα θα γνωρίσεις και την Μαρία!!
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω να εισαι καλα!!!! αυριο ανεβαινω αθηνα να φτιαξω κατι πραγματα και θα μεινω εκει για κανα 4 μερες. θα παω να δω την σχολη!!!!Καλέ ο τομέας μια χαρά είναι το πανεπιστήμιο Αθήνων έχω ακούσει ότι υστερεί..ξερω φοιτήτες από κει και μου έχουν πει διάφορα..δεν ξέρω αν ισχυούν βέβαια..αλλά καλύτερα να πηγαινες ΑΠΘ!!
Πάντως πιστεύω πως μπορείς να πετυχεις τα όνειρα σου!!!Είμαι σίγουρη!!!
μακαρι να καταφερω να υλοποιησω τους στοχους μου πραγμα που ευχομαι και για σενα!!
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
αληθεια??? που ξερεις! χαχαMια χαρά να κάνεις και γνωρίμιες!!!Και εμένα ο δρόμος μου εκεί είναι από Κυριακή...Που ξέρεις μπορεί και να συναντηθούμε!!!Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!
α. η μεγαλυτερη φιλοδοξια μου ειναι η ενοποιηση ολων των δυναμεων της φυσης σε μια κομψη θεωρια ή θεωρία των παντων. θελω να αποκτησω ολα τα εφοδια που θα μου δωσουν την δυνατοτητα να τα καταφερω.
εχω ηδη διαβασει αρκετα βιβλια οπως "υπερχορδες η θεωρια των παντων"
και θελω τουλαχιστον να κανω ενα βημα παραπερα!!!
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
ειχα πορωθει και εγω να μπω αλλα ευτυχως δεν τα καταφερα.
χαχαχα!!!!!!!
και εσυ εισαι πολυ εξαιρετο κοριτσι!!!Ναι λόγω sister θα είμαι στο Φυσικό...Που ξέρεις??
Μακάρι να κάνεις την ανατροπή στη Φυσική!!!!Πάντως σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή αρχή και σταδιοδρομία στο Φυσικό!!Δύναμη πάνω από όλα και κουράγιο!!
λοιπον επειδη εχω ταξιδι αυριο θα την κανω σε 10 λεπτα
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
ενοειται φιλε μιχαλη που θα εισαι και συμφοιτητης με τον κολητο μουσορρυ που διακοπτω την στοιχομυθια,αστρονικ 999 ειναι ωραιο ν εχεις σχεδια και μαλιστα τοσο απαιτητικα,παντως να ξερεις οτι πρεπει να κανεις σταθερα βηματα,βημα βημα θα φτασεις στον στοχο σου!
ASTRONIK999
Νεοφερμένος
οκΣε ευχαριστώ πολύ!!!Και εσύ εξαιρετικό παιδί!!!Πρέπει να φυγω θα σου στείλω πμ να τα πούμε αν δεν εχεις πρόβλημα!!Καλό ταξίδι!!!Και καλή αρχή!!
:no1::no1::no1:Υπαρχει ηδη θεμα, δες εδω:https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39839
ιδιος τιτλος κιολας...
κοιταμε λιγο πρωτα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.