Itach1
Διάσημο μέλος
ωραια αυριο θα παω. ελπιζω να βρω κατι καλο
Οταν πας γραψε σε πανω-κατω τιμες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris94k
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ σε ευχαριστώ για την απάντηση σου....
θα κάτσω να σκεφτώ αύριο καλά και θα αποφασίσω....
Εγώ θα σου έλεγα να το ανεβάσεις. Μην το κάνεις αν έχεις καμιά GS
Είναι μεγάλη ευκολία το δίκυκλο γενικότερα. Θα σε βολέψει απίστευτα στην κίνηση μέσα στην πόλη, στο παρκάρισμα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Απλά πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ το παρκάρισμα στο σπίτι σου. Αν δεν έχεις χώρο πάρκινγκ εκεί που μένεις, άστο καλύτερα. Την πυλωτή δεν την θεωρώ ασφαλή χώρο πάρκινγκ, ίσα ίσα είναι περισσότερο επικίνδυνη από να την αφήνεις στο πεζοδρόμιο.
Αν τελικά αποφασίσεις να την ανεβάσεις, πάρε οπωσδήποτε κουκούλα και λουκέτα
AntonisR21
Νεοφερμένος
Τελικά δεν το ανέβασα γιατί του είχα κάνει μερικές μετατροπές (κ ήμουν λίγο παράνομος),
πιθανών να αγοράσω αργότερα ένα μεταχειρισμένο 250αρι κοντά στα Χριστούγεννα..
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα των φοιτητών να νοικιάζουν μέσα στην πόλη και στις παρεμφερείς περιοχές. Τα περισσότερα σπίτια εκεί είναι ερείπια και συχνά χτυπάνε στα αυτιά. Θέλω να πω αν πάτε Νεάπολη, Τούμπα, Χαριλάου αλλά και Σταυρούπολη, Εύοσμο και Αμπελόκηπους δεν έγινε και τίποτα. Ένα λεωφορείο θα πάρετε και τσούπ θα είστε στο κέντρο. Έχω πάει άπειρες φορές Σταυρούπολη-κέντρο με τα πόδια μαζί με παρεαούλα Πάντως αν ερχόμουν τώρα φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη θα πήγαινα σαν την μύγα στα σκατά πάνω στην Άνω Πόλη. Έρωτας η περιοχή Απλά δεν είναι για όλους λόγο της ανηφόρας (ή κατηφόρας).
Βασικά η Άνω Πόλη δεν είναι κ η καλύτερη περιοχή. Έμεινα για λίγο καιρό κ μετά πήγα εύοσμο για πιο οικονομικά, βολικά κ σχετικά ήσυχα. Τώρα που λες για το αστικό όντως δεν είναι τίποτα να πάρεις ένα αστικό 15 λεπτά κ να πας κέντρο απλά όλοι θέλουν να είναι όπου είναι οι πολλοί φοιτητές κ λογικό μου ακούγεται. Αν βέβαια ψάχνει κανείς κάτι όμορφο, καινούργιο κ οικονομικό όσο πιο έξω από το κέντρο τόσο καλύτερα νομίζω. Επίσης αν είναι κάποιος στο ΤΕΙ κ έχει αυτοκίνητο, ο Εύοσμος είναι η καλύτερη επιλογή νομίζω.
chrisnats16
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samone
Νεοφερμένος
Εγω μενω στα Κωνσταντινοπολιτικα!
Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη περιοχη για να μεινει καποιος γιατι δεν εχει καθολου εγκληματικοτητα , ειναι ησυχη περιοχη με σπιτια σαν μονοκατοικιες (εχει κ πολυκατοικιες εννοειται αλλα πολυ προσγμενες οχι η μια πανω στην αλλη) με ποιοτικες κατασκευες και φαρδυς δρομους που βρισκεις ανετα να παρκάρεις . Ταυτοχρονα ομως ειναι και πολυ κοντα στο κεντρο που με το 14 πας απο λαμπρακη - εγνατια με την μια μπροστα στα πανεπιστημια και μετα και κεντρο σε λιγο χρονο. Εκτος απο αυτα εχει διπλα της ανεπτυγμενη αγορα με supermarkets (lidl -μασουτη , εχει φαρμακεια , εχει τραπεζες , εχει φουρνους κτλ κτλ και ειναι παρα πολυ κοντα με την ανω τουμπα (συνορευει ) και αρα εχεις κ ολα τα μαγαζια της ανω τουμπα στα ποδια σου χωρις ομως να εχεις την βαβούρα της.
Ειναι δηλαδη περιοχη που συνδιαζει και το κοντα στο κεντρο αλλα και το οτι ειναι περιοχη με προσεγμενα σπιτια και δρομους που συναντας μονο πανοραμα κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) Είναι σχετικά ακριβή
2) δε φημίζεται για την πολυκοσμία της.
samone
Νεοφερμένος
2)Το οτι ειναι ησυχη γενικα περιοχη δεν ειναι κακο . ουτε ο ενας ειναι πανω στον αλλον .. και αν θελεις μετα πολυκοσμια πας ανω τουμπα που ειναι 2 βηματα με φουλ κοσμος στους δρομους κτλ . Ειναι παντως το καλο οτι δεν θα δεις στους δρομους της κοσμο περιεργο κτλ που μπορει να σε κλεψει ή το οτιδηποτε . Εχει ασφαλεια μπορω να πω .
Anyway απλα τα ειπα γιατι δεν εχει πει κανεις τιποτα για αυτη την περιοχη και ειναι πολλοι που δεν την ξερουν καν.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
μαρία_πικραλίδα
Νεοφερμένος
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Από συγκοινωνία όμως μαύρο χάλι40 εκκλησιες ειναι καλά,είναι κ ησυχα και κοντα στα πανεπηστήμια,μπορεις να βρεις και καλες τιμές
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσοι σκοπεύουν να περάσουν στο ΤΕΙ θα τους συμβούλευα κέντρο γιατί παίρνοντας ένα λεωφορείο (52) κοντά στον σταθμό, φθάνει στο ΤΕΙ..Αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάζει δύο λεωφορεία..
*Συμβουλή: Για όσους σκοπεύουν να νοικιάσουν σπίτι στην Θεσ/νικη, να είστε πολύ διεξοδικοί στην κατασκευή του σπιτιού, αν είναι όλα εντάξει, να μην υπάρχει τίποτα φθαρμένο..Καθώς και στον ιδιοκτήτη με τον οποίο θα κλείσετε το συμβόλαιο, γιατί πραγματικά μπορεί να σας κάνουν την ζωή πατίνι..Και θα είναι πάνω από όλα για εσάς ψυχοφθόρο..
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Τριανδρία, που είναι από τη μεριά του πολυτεχνείου. Πολύ καλή περιοχή, ήσυχη, μοναδικά προβλήματα η συγκοινωνία το βράδυ, που αν νοικιάσεις χαμηλά, παλεύεται, και τα κάπως τσιμπημένα ενοίκια.σε ποια περιιοχη να δω ετσι ωστε να ειμαι κοντα στο πολυτεχνιο και σε τι επιπεδα ειναι τα ενοικια;
Επίσης κοντά στη στάση "Στροφή τριανδρίας" είναι ήσυχα και βολικά.
Πιο κοντά αλλά λίγο πιο υποβαθμισμένα είναι στην Παπάφη.
Επίσης 40 εκκλησιές είναι κοντά, αλλά έχει κάτι ανηφόρες άστα να πάνε.
Κοίτα και προς μαρτίου, που αν και πιο μακριά, έχει συγκοινωνία μετά τις 12.
Κέντρο προσωπικά δεν θα στο συνιστούσα γι'αυτό δεν το αναφέρω καθόλου.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τριανδρία, που είναι από τη μεριά του πολυτεχνείου. Πολύ καλή περιοχή, ήσυχη, μοναδικά προβλήματα η συγκοινωνία το βράδυ, που αν νοικιάσεις χαμηλά, παλεύεται, και τα κάπως τσιμπημένα ενοίκια.
Επίσης κοντά στη στάση "Στροφή τριανδρίας" είναι ήσυχα και βολικά.
Πιο κοντά αλλά λίγο πιο υποβαθμισμένα είναι στην Παπάφη.
Επίσης 40 εκκλησιές είναι κοντά, αλλά έχει κάτι ανηφόρες άστα να πάνε.
Κοίτα και προς μαρτίου, που αν και πιο μακριά, έχει συγκοινωνία μετά τις 12.
Κέντρο προσωπικά δεν θα στο συνιστούσα γι'αυτό δεν το αναφέρω καθόλου.
Οταν λες τσιμπιμενα ποσο εννοειες;και γενικα τι τιμες υπαρχουν στης περιοεχες που λες;
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή είναι κέντρο και οι δρόμοι αυτοί είναι αρκετά περαστικοί,η εγκληματικότητα εκεί είναι μειωμένη σε σχέση με άλλες απομακρυσμένες περιοχές.
Εγώ προσωπικά που μένω στην Ολυμπιάδος κοντά δεν το έχω μετανιώσει.Τα πάντα δίπλα μου,κι από ενοίκιο,καλές τιμές.
Βέβαια,όπως είναι φυσιολογικό,στο κέντρο είναι τσιμπημένες οι τιμές των ενοικίων αλλά με καλό ψάξιμο βρίσκονται ωραίες ευκαιρίες.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω στην κοζανη τωρα δινω 180 στην θεσσαλονικη ποσα παραπανω να υπολογιζω ;
Φίλε οι τιμές πριν 2 χρόνια που βρήκα εγώ σπίτι,έπαιζαν από 220 έως 300 ευρώ για σπίτια σχετικά μεγάλα (βλέπε 50-70 m^2).Τώρα,πιστεύω πως θα'χουν πέσει τα ενοίκια κι άλλο. Γενικά αν ψαχτείς σε περιοχές γνωστές,όπως αυτές που αναφέρω παραπάνω,θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει σε τιμή που μπορείς να υποστηρίξεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- nearos
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.