Θάλεια
Διάσημο μέλος
Εγω ακουσα και το απιστευτο 35 τμ 470 ευρω!!!Αχαχαχα τι λες ρε μεγαλε
Περιοχή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Κεντρο κοντα στη Μελενικου.Δεν το ειδα για να σου πω αποψη,αλλα και υπερπολυτελες να ηταν σε μια τρυπα 35 τμ(μικτα),εγω ουτε 300 δεν εδινα.
Καλά, με το δίκιο σου.
Παιδιά μακριά από το κέντρο!! Εκμεταλλεύονται...
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
margarita1993
Νεοφερμένος
ναι ναι έκλεισα στις 40εκκλησιές πολυκατοικία 5ετίας 68τ.μ. δίπλα στα πανεπιστήμια!!! Βέβαια ακριβούλι αλλα με κουζίνα κλιματιστικά και συναγερμό μέσα! Εγω τρελαίνομαι για αυτή την περιοχή!Τελικά βρήκες? Έκλεισες?
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιξε κ κανα Λοττο,Τζοκερ!!!!!!!!!!Μπραβο σου Μια φιλη μου βρηκε 35τ.μ. ,καπου στο κεντρο (δεν ξερω καθολου απο Θεσ/κη ,ουτε αυτη βεβαια),σε καινουργια πολυκατοικια,σε 4ο οροφο,με 380 ευρωΣήμερα κατέβηκα ξανά Κρήτη μιάς και ήμουν θεσσαλονίκη και έψαχνα για σπίτι! Η αίσθηση που μου έμεινε είναι ότι η θεσσαλονίκη όσον αφορά τα σπίτια της είναι ΣΚΕΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι είχα δει πραγματικά δεν μου άρεσε....ντάξει δεν εψαξα πολύ εκτός κέντρου γιατί δεν ήθελα όλη την ώρα λεωφορεία....είδα κάτι ΑΙΣΧΡΑ σπίτια στην ναυαρήνου, σβώλου,καμάρα...τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα σε περιοχές όπως παπάφη, 40 εκκλησιές....Τελικά όμως βρήκα ένα πανέμορφο σπίτι στην ολυμπιάδος (15 λεπτά με τα πόδια για να βγω στο αριστοτέλειο στο φιλοσοφικό), 40 τ.μ., δίχωρο, του 2010 κατασκευής και τιμή 270 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑ!!!! πραγματικά τα πάντα είναι διπλααααααα! ααα και λόγω του ότι εκεί έχει πολιτισμική παράδοση τα σπίτια υποχρεωτικά φτιάχνονται σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο που είναι πάρα πολύ ωραίο...! πραγματικά όποιος ψάχνει ακόμα για σπίτι να πάει και από εκεί!! πιστεύω θα βρείτε εκεί πολλές ευκαιρίες!!!
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο εγω δεν εχω βρει ακομη..
σε ποια περιοχή ?
σε ποια περιοχή ?
Σε ποιά περιοχή ΔΕΝ έχει βρεί;
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ποια περιοχή ?
παντου ψαχνω αλλα κυριως κεντρο για να με βολευει για τα τει..
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντου ψαχνω αλλα κυριως κεντρο για να με βολευει για τα τει..
όντως βολεύει κέντρο.. δεν το κοίταξα καθόλου.. για σίνδο δεν το σκέφτεσαι ?
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλό θα ήταν να αποφύγεις το κέντρο.παντου ψαχνω αλλα κυριως κεντρο για να με βολευει για τα τει..
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλό θα ήταν να αποφύγεις το κέντρο.
γιατί να το αποφύγει ?
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα περισσότερα σπίτια που είδα στο κέντρο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και ακριβότερα από άλλες περιοχές.Καλύτερα να κοιτάξει σε άλλες περιοχές που θα είναι και πιο ήρεμα παρά κέντρο.γιατί να το αποφύγει ?
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα περισσότερα σπίτια που είδα στο κέντρο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και ακριβότερα από άλλες περιοχές.Καλύτερα να κοιτάξει σε άλλες περιοχές που θα είναι και πιο ήρεμα παρά κέντρο.
μάλιστα.. κατάλαβα. συμφωνώ σ' αυτό, αλλά όπως βολεύεται ο καθένας.. τελικά πού νοίκιασες ?
*κάτι τελείως άσχετο που πρόσεξα.. vi veri veniversum vivus vici..
"by the power of truth, I, while living, have conquered the universe..", από v for vendetta ?
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παπάφη νοίκιασα.μάλιστα.. κατάλαβα. συμφωνώ σ' αυτό, αλλά όπως βολεύεται ο καθένας.. τελικά πού νοίκιασες ?
*κάτι τελείως άσχετο που πρόσεξα.. vi veri veniversum vivus vici..
"by the power of truth, I, while living, have conquered the universe..", από v for vendetta ?
Ναι,από το v for vendetta! https://www.youtube.com/watch?v=8_n5EfrmiSg
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- nearos
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.