Μαρίνα
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Γειά σας . Δύο αδέρφια, ο ενας γεωπονικο και ο άλλος παπει, που να ψαξουμε για σπίτι;;;; Από Αθήνα γνωρίζω ελάχιστα. ευχαριστώ
Μία λύση είναι να μείνετε στον Πειραιά. Ο άλλος θα παίρνει το μετρό μέχρι τη στάση ΚΕΡΑΜΕΙΚΌΣ https://www.ypodomes.com/images/Diktyo_Metro_Athens_2015(1).jpg
και μετά το λεωφορείο 856 ή Α16 (για δύο στάσεις μόνο) για να πάει στο Γεωπονικό.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
ναι σωστα...αλλα και απο την Πανεπιστημίου 6 λεπτα ειναι...αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα!!
Εγω θα νοικιαζα καπου προς Κουκακι. Με το μετρο εισαι 10' απο το Πανεπιστημιο, η περιοχη ειναι καλυτερα απο Εξαρχεια ή Πατησια και δεν ειναι ακριβη σαν Κολωνακι.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Εγω θα νοικιαζα καπου προς Κουκακι. Με το μετρο εισαι 10' απο το Πανεπιστημιο, η περιοχη ειναι καλυτερα απο Εξαρχεια ή Πατησια και δεν ειναι ακριβη σαν Κολωνακι.
Κι αν βρεις σήμερα σπίτι της προκοπής στο Κουκάκι που να μην έχει μπει Airbnb να με φτύσεις. Άσε που έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα, για μια τρύπα σου χρεώνουν τα κέρατά τους. Βέβαια δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι καλύτερη στα μικρότερα διαμερίσματα, γιατί εμείς ψάχναμε τριάρι.
Κατά τ' άλλα είναι μια χαρά περιοχή!
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σας . Δύο αδέρφια, ο ενας γεωπονικο και ο άλλος παπει, που να ψαξουμε για σπίτι;;;; Από Αθήνα γνωρίζω ελάχιστα. ευχαριστώ
Πειραιας, Νεο φαληρο , Μοσχατο
όπως και λίγο πιο έξω από το κέντρο που να έχει όμως ΜΜΜ
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τη στιγμή που ακόμα και να περάσει Πολυτεχνείο δεν θέλει ζωγράφου, μετά και από δική μου παρότρυνση. Ενώ το να βρεις Σπίτι Κεραμεικό κοντά στην Ιερά οδό είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο αν δεν κάνω λάθος, της πρότεινα να κοιτάξει κάπου στην Πανόρμου.
Από όσο έχω πάει μου φαίνεται ήσυχη περιοχή, αρκετοί φοιτητές, αρκετή κίνηση όλη μέρα. 10-12 λεπτά από κέντρο με μέτρο και κάνα τέταρτο από Κεραμεικό. Νομίζω συμφέρει και στο θέμα της σχολής και στο θέμα της γενικότερης ζωής στην αθηνα, τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Θα συνιστούσα όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ μου την περιοχή των Αμπελοκήπων. Μπορείς να βρεις τα πάντα (από Τράπεζες μέχρι λαική αγορά). ' Εχει καταπληκτική πιάτσα διασκέδασης στο πάνω μέρος της Πανόρμου (Πανόρμου και Κηφισίας) και 2 σταθμούς μετρό για να πηγαίνετε στις σχολές σας.Την περιοχή του Ζωγράφου την επιλέγουν όσοι μπαίνουν σε σχολές στην Πανεπιστημιούπολη για να πηγαίνουν με τα πόδια. Πάντως όπου και αν αποφασίσετε να μείνετε, φροντίστε να έχει οπωσδήποτε κοντά στάση μετρό.
Παιδιά κοιτάξτε στους Αμπελοκήπους και συγκεκριμένα στις καθέτους της Πανόρμου (Βατοπεδίου, Αμαλιάδος, Βαθέως, Μακρυνίτσας, Αλφειού, Κεδρηνού,Φθιώτιδος, Αργολίδος, Ευρυτανίας, Αχαίας, Καρύστου) και στα γύρω στενά. Εξαιρετική περιοχή από όλες τις απόψεις. ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΟ.
Η κοπέλα μου περνάει είτε Γεωπονικό (το πιο πιθανό) είτε εμπ.
Από τη στιγμή που ακόμα και να περάσει Πολυτεχνείο δεν θέλει ζωγράφου, μετά και από δική μου παρότρυνση. Ενώ το να βρεις Σπίτι Κεραμεικό κοντά στην Ιερά οδό είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο αν δεν κάνω λάθος, της πρότεινα να κοιτάξει κάπου στην Πανόρμου.
Από όσο έχω πάει μου φαίνεται ήσυχη περιοχή, αρκετοί φοιτητές, αρκετή κίνηση όλη μέρα. 10-12 λεπτά από κέντρο με μέτρο και κάνα τέταρτο από Κεραμεικό. Νομίζω συμφέρει και στο θέμα της σχολής και στο θέμα της γενικότερης ζωής στην αθηνα, τι λέτε;
Σου παραθέτω τις αναρτήσεις που είχα κάνει παλαιότερα για να μην τα επαναλαμβάνω. Οι Αμπελόκηποι είναι μια εξαιρετική επιλογή για φοιτητές από όλες τις απόψεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Η κοπέλα μου περνάει είτε Γεωπονικό (το πιο πιθανό) είτε εμπ.
Μια χαρα περιοχη ειναι η πανορμου(βεβαια δεν ξερω ποσο πανε και τα σπιτια).Εχει το μετρο διπλα και τοσες καφετεριες.Τωρα το γεωπονικο δεν εχω ιδεα που ειναι, αλλα αν ειναι κοντα στην ιερα οδο ναι δεν θα εχει καποιο θεμα μιας και ο κεραμεικος δεν απεχει πολυ απ'την πανορμου(παιρνεις μετρο και αν δεν κανω λαθος ειναι 5-6 στασεις απο πανορμου)
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Είναι κάπως μακριά από το μετρό (θέλει περπάτημα κοινώς από τον Κεραμεικό), κι αυτό γιατί στην αρχική χαραξη είχε προβλεφθεί σταθμός στο Γεωπονικό, αλλά η παλιά πρυτανεία αρνηθηκε να παραχωρησει την εκταση με αιτιολογηση πως ο σταθμός νομίζω θα εβλαπτε τα ζώα.
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω ακριβώς πόση απόσταση είναι από τον Κεραμεικό μέχρι το Γεωπονικό αλλά δεν μου φαίνεται για πάνω από 10-15 λεπτά. Εξάλλου αν βγεις Ιερά οδό από Κεραμεικό που είναι 2-3 λεπτά έχει λεωφορείο για το Γεωπονικό.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιστεύω πως στις αρχές Αυγούστου κάτι θα βρούμε έτσι; κυρίως κοντά στο μετρό Πανόρμου, νομίζω είναι καλύτερα από Αμπελοκήπους.
Δεν ξέρω ακριβώς πόση απόσταση είναι από τον Κεραμεικό μέχρι το Γεωπονικό αλλά δεν μου φαίνεται για πάνω από 10-15 λεπτά. Εξάλλου αν βγεις Ιερά οδό από Κεραμεικό που είναι 2-3 λεπτά έχει λεωφορείο για το Γεωπονικό.
Θα καταλαβεις πόσο σημαντικό είναι το ένα τέταρτο γρήγορο περπάτημα στην Ιερά Οδό, το χειμώνα με τις βροχές.
Με λεωφορείο κομπλέ.
Στο μέλλον προβλέπεται να φτιαχτεί και σταση μετρο λογικά.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Θα καταλαβεις πόσο σημαντικό είναι το ένα τέταρτο γρήγορο περπάτημα στην Ιερά Οδό, το χειμώνα με τις βροχές.
Με λεωφορείο κομπλέ.
Σωστος.Αν ειναι οντως μακρια απο την σταση δεν συμφερει καθολου
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Σωστος.Αν ειναι οντως μακρια απο την σταση δεν συμφερει καθολου
Με λεωφορείο κομπλέ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιστεύω πως στις αρχές Αυγούστου κάτι θα βρούμε έτσι; κυρίως κοντά στο μετρό Πανόρμου, νομίζω είναι καλύτερα από Αμπελοκήπους.
Γυρω στα 10 λεπτο με γρηγορο βαδισμα ειναι .
Τωρα αυτο που λεει ο Chemwizard εχει ενα δικιο αλλα δεν μπορει να αναμενει κανεις να βγει στην βροχη και να μην βραχει ακομα και εαν η σχολη ειναι απεναντι,ομπρελιτσα και εισαι jet . Δεν εχω ιδεα ποσο κανουν τα λεωφορεια να περασουν απο την σταση να σε πανε Γεωπονικο,αλλα εκτος και εαν δεν ξερεις οτι περναει σε κανα 5λεπτο η εκεινη την στιγμη τοτε το θεωρω λιγο ελεεινο να περιμενεις π.χ. 10 και 15 λεπτα οταν θα ησουν ηδη εκει με τα ποδια .
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Εάν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει σοβαρά.
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- brizoulis
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.