Guest 699855
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος
χαχαχα
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014
εξαρχεια ρε ροοτ ? ΕΞΑΡΧΕΙΑ ?
χαχαχα
σε απογοητευσα;
περιμενες περισσο;
*οταν βλεπεις τον αλλο με τη συρρηγγα παει να πει οτι για να εφτασε σε αυτο το σημειο ,κατι προηγηθηκε.
Στη συγκεκριμενη ,δε με ενδιαφερει το αισθητικο αποτελεσμα, θα με ενδιεφερε περισσοτερο πως και γιατι εγινε αυτο και αν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει απο τη μαστιγα ο καθε συγκεκριμενος ανθρωπος που περιφερεται στα εξαρχεια ζητιανευοντας για τη δοση του.
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Για μια φοιτητρια ΕΚΠΑ τι προτεινετε; Λογικα θα περασω Φιλοσοφικη και ο αδερφος μου Τεφαα και θελω να ψαξω λιγο ποια περιοχη μας βολευει και τους δυο πριν κατεβουμε αθηνα για να βρουμε σπιτι.
Ζωγράφου θα ήταν μια καλή λύση.Όπως κάνουν και οι περισσότεροι,απλά τσιμπάνε τα ενοίκια,λόγω περιοχής.
χαχα δε μπορω παρα να γελασω οταν βλεπω να περιγραφεται το κεντρο σαν εμπολεμη ζωνη. οκ ερχεσαι προσωπο με προσωπο με σοβαρα κοινωνικα προβληματα (ναρκωτικα,εγκληματικοτητα,φτωχεια) αλλα αυτο προσωπικα εγω μπορω να το εκτιμησω. μου αρεσει να βλεπω, να ζω τι συμβαινει γυρω μου. οι ροζ φουσκες(προαστια) δε με συγκινουν. περαν αυτου το κεντρο προσφερει και απειρες επιλογες για εξοδο. καφετεριες, μπαρ, πεζοδρομους. η νεολαια να τριγυριζει παντου. μενω 10 λεπτα απο εξαρχεια. πανε 2 χρονια και δε το χω μετανιωσει. αντιθετα φιλοι που μενουν πχ καλλιθεα χτυπανε το κεφαλι τους με μετακινησεις κλπ. σεβομαι οτι καθενας μπορει να ζητα διαφορετικα πραγματα απο την περιοχη διαμονης του. αλλα οχι οτι κεντρο-προαστια=κολαση-παραδεισος, αυτο ειναι φουλ απολυτο και ανακριβες.
Δεν είναι ότι ζεις σε ροζ φούσκες αν μένεις προάστια,απλά έχει ξεφύγει η κατάσταση στο κέντρο.Δεν είναι φυσιολογική.Για παράδειγμα το Μοναστηράκι,αποτελεί το κεντρικότερο τουριστικό σημείο,σωστά;Δεν γίνεται να βγαίνεις από τον σταθμό και να βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι(από τον τύπο που προσπαθεί να σου πουλήσει το κλεμμένο S3(maybe fake?) ,μέχρι ζητιάνους/ναρκωμανείς).Είναι από τα ωραιότερα σημεία της Αθήνας και τόσο γραφικό,απλά εμείς οι ίδιοι το καταστρέφουμε.Η αστυνομία για παράδειγμα,ενώ ξέρει την κατάσταση δεν κάνει ποτέ και τίποτα.
Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ απόλυτο και ανακριβές (κέντρο-προάστια=κόλαση-παράδεισος).Υπάρχουν προάστια και προάστια , κέντρο και κέντρο.Αλλά γενικότερα ,η εγκληματικότητα στο κέντρο είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί και δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται άμεσα.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μια φοιτητρια ΕΚΠΑ τι προτεινετε; Λογικα θα περασω Φιλοσοφικη και ο αδερφος μου Τεφαα και θελω να ψαξω λιγο ποια περιοχη μας βολευει και τους δυο πριν κατεβουμε αθηνα για να βρουμε σπιτι.
Κι εγω ΕΚΠΑ θα ειμαι λογικα κι επειδη ο αδερφος μου ειναι πολυτεχνειο κλεισαμε σπιτι ζωγραφου...Υποθετω πως βολευει αρκετα!
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Κι εγω ΕΚΠΑ θα ειμαι λογικα κι επειδη ο αδερφος μου ειναι πολυτεχνειο κλεισαμε σπιτι ζωγραφου...Υποθετω πως βολευει αρκετα!
Ζωγραφου ειναι κοντα στα Πανεπιστημια αλλα εχει θεμα με τις συγκοινωνιες, να το ξερετε. Μετα τις 12 δν υπαρχει τπτ και ο πιο κοντινος σταθμος μετρο ειναι πολυ μακρια με τα ποδια...
Κανεις δν ειπε οτι τα προαστια ειναι ο παραδεισος και το κεντρο κολαση, αλλα το να ζεις σε μια περιοχη οπως η Ομονοια ενω υπαρχουν αρκετες περιοχες που σου προσφερουν καλυτερες συνθηκες μου φαινεται ασκοπο. Κι αυτο που λες για μαγαζια καφετεριες κλπ ισχυει αλλα εν μερει. Τα προαστια εχουν γεμισει μαγαζια και για καφε και για φαγητο και για ποτο. Και μαλιστα τις περισσοτερες φορες ειναι και πολυ καλυτερα απο τα αντιστοιχα του κεντρου...
Τα εχουμε γραψει και πιο πανω, προσωπικα προτεινω Ιλισια και Αμπελοκηπους...
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζωγραφου ειναι κοντα στα Πανεπιστημια αλλα εχει θεμα με τις συγκοινωνιες, να το ξερετε. Μετα τις 12 δν υπαρχει τπτ και ο πιο κοντινος σταθμος μετρο ειναι πολυ μακρια με τα ποδια...
Ναι κατι μου εχουν αναφερει κι επισης θα εχει πολυ ποδαροδρομο μεχρι τη σχολη,αλλα αντε να πεσω εγω τον αδερφο μου να μετακομισει για τριτη φορα!
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Ναι κατι μου εχουν αναφερει κι επισης θα εχει πολυ ποδαροδρομο μεχρι τη σχολη,αλλα αντε να πεσω εγω τον αδερφο μου να μετακομισει για τριτη φορα!
Μεχρι τα μεσανυχτα υπαρχει το 608 που σε παει Ευαγγελισμο, οταν σταματανε τα λεωφορεια κοβεται ομως καθε συνδεση.
Θα δηλώσω το τμήμα επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ. Τα μαθήματα γίνονται σε διάφορα κτίρια, διάσπαρτα στο κέντρο (Καλαμιώτου, Ιπποκράτους, Σοφοκλέους). Το θέμα είναι: που να μείνω? Πολλοί λένε ότι μένουν Ζωγράφου...
Το τμημα επικοινωνιας κ μμε του εκπα εχω δηλωσει κι εγω ως πρωτη επιλογη κ εχω την ιδια απορια.Που βολευει να νοικιασω σπιτι;Ξερω οτι τα περισσοτερα μαθηματα γινονται στη νομικη αλλα εχω ακουσει οτι καποια αλλα γινονται στην ερμου κ σε αλλες οδους..Μηπως ξερει κανεις σε ποιες περιοχες να ψαξω για σπιτι αν περασω στο τμημα δημοσιογραφιας του παντειου;
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την Παντειο ας πει καποιος που γνωριζει .
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Το τμημα επικοινωνιας κ μμε του εκπα εχω δηλωσει κι εγω ως πρωτη επιλογη κ εχω την ιδια απορια.Που βολευει να νοικιασω σπιτι;Ξερω οτι τα περισσοτερα μαθηματα γινονται στη νομικη αλλα εχω ακουσει οτι καποια αλλα γινονται στην ερμου κ σε αλλες οδους..Μηπως ξερει κανεις σε ποιες περιοχες να ψαξω για σπιτι αν περασω στο τμημα δημοσιογραφιας του παντειου;
Σε καμία περίπτωση για σένα κοντά στην Πανεπιστημιούπολη(δηλαδή ζωγράφου,κλπ).Όπως είπε και η Εύα από πάνω,κάπου κοντά στο μετρό ,και αρκετά μακρυά, αν δεν σου αρέσει το κέντρο!Για παράδειγμα,ο χολαργός είναι πολύ χαλαρά και ωραία,αλλά δεν ξέρω τιμές :/
anna-what if??
Νεοφερμένος
Υ.Γ: Λες να είμαστε στην ίδια σχολή;
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα εχουμε γραψει και πιο πανω, προσωπικα προτεινω Ιλισια και Αμπελοκηπους...
Το τεφαα ομως ειναι στη Δαφνη. Μηπως ξερεις αν ειναι μακρια απο του Ζωγραφου και αν βολευουν οι συγκοινωνιες;
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τεφαα ομως ειναι στη Δαφνη. Μηπως ξερεις αν ειναι μακρια απο του Ζωγραφου και αν βολευουν οι συγκοινωνιες;
Οι συγκοινωνίες Δάφνη - Ζωγράφου δεν βολεύουν και πολύ... Απο Ζωγράφου μπορείς να πάρεις το 140, το οποίο αργεί σχετικά και θα χρειάζεται να περιμένεις τουλάχιστον 10 λεπτά στη στάση, σε αφήνει στον Ύμηττο (σύνορα Δάφνης, πλατεία Ηλία Ηλίου) και μετά κατεβαίνεις μια κατηφόρα (~10 λεπτά) και φτάνεις στα ΤΕΦΑΑ.. Μπορείς να πάρεις λεωφορείο και να κατέβεις Ευαγγελισμό και μετά να αλλάξεις 2 μετρό αλλά ειναι περισσότερο ταλαιπωρία, γενικά παρότι Δάφνη - Ζωγράφου ειναι σχετικά μικρή απόσταση οι συγκοινωνίες είναι σκατά.
Kostasoeoeoe
Νεοφερμένος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ: Λες να είμαστε στην ίδια σχολή;
Με μένα ?
Είναι ακριβά τα ενοίκια ,γιατί είναι καλή περιοχή (και δεν ξέρω αν βολεύει τόσο η συγκοινωνία).Αγια Παρασκευη εχει σκεφτει κανεις να μεινει;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- brizoulis
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.