DarthFederer
Διάσημο μέλος
Δηλαδή-επειδή μπερδεύτηκα- εσείς που μου προτείνετε να μείνω;;
Εγω σου προτεινω να εχεις σε αποσταση βολης μετρο αλλα να εισαι και κοντα στο πανεπιστημιο. Γουδι, Ιλισια, Αμπελοκηπους νομιζω ειναι καλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Κανενας Αθηναιος δν γκρινιαζει για τους ρυθμους της πολης, νορμαλ ειναι. Απλα φαινονται εξωφρενικοι σε καποιον που ερχεται απο την πολυ χαλαρη ελληνικη επαρχια.
Επισης επειδη ειπες για το 608, μπορει να κανεις απο την Παπαγου μεχρι τον Ευαγγελισμο και μιση ωρα, μου ετυχε και χωρις να ειναι ωρα αιχμης
Καταρχας δεν το ξεκαθαρισα,αυτοι που ερχονται Αθηνα γκρινιαζουν!! Οι κλασσικοι Αθηναιοι πολυ που ασχολουνται!! Για το αλλο εχεις απολυτο δικιο αλλα η περιοχη ειναι αρκετα καλη και κοντα στο ΕΚΠΑ με καλες τιμες σε σπιτια μπορει να χτυπανε καποιοι ομως βρισκεις και με 250 ολοκαινουριο.Ειχαμε βρει ενα με 300 ευρω ναι μεν παλιο αλλα επιπλωμενο σε πολυ καλη κατασταση και 2αρι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
Εγω σου προτεινω να εχεις σε αποσταση βολης μετρο αλλα να εισαι και κοντα στο πανεπιστημιο. Γουδι, Ιλισια, Αμπελοκηπους νομιζω ειναι καλα
Ακριβώς αυτό.Ελάτε στο Γουδί!
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Η απάντηση είναι 2-3 ποστ παραπάνω :Ρ
ευχαριστώ
Όσοι είστε 17 πρόκειται κι εσείς να σπουδάσετε;
Alan
Δραστήριο μέλος
ευχαριστώ
Ναι...απλώς είμαι γεννημένος Δεκέμβριο
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ευχαριστώ
Εγώ θα δώσω τώρα Πανελλήνιες απλά γνωρίζω αρκετά πράγματα από φοιτητική ζωή στην Αθήνα
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Ναι...απλώς είμαι γεννημένος Δεκέμβριο
Που έχεις περάσει εάν επιτρέπετε;
Εγώ θα δώσω τώρα Πανελλήνιες απλά γνωρίζω αρκετά πράγματα από φοιτητική ζωή στην Αθήνα
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή γιατί θα την χρειαστείς.Που στοχεύεις;
Alan
Δραστήριο μέλος
Σε 20 μερούλες θα μάθουμε .
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη και υπομονή γιατί θα την χρειαστείς.Που στοχεύεις;
Σε ευχαριστω παρααα πολυ!! Φυσικοθεραπεια,Φιλολογια,Ιστορικο Αρχαιολογικο!!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!!!Έδωσα φέτος Πανελλήνιες και περνάω στην Φιλολογία Αθήνας!Σε λίγες μέρες θα ανέβω στην Αθήνα για να ψάξω για γκαρσονιέρα.Θα ήθελα να μου προτείνετε ποιες περιοχές είναι σχετικά ήσυχες,κοντά στο Πανεπιστήμιό μου και φυσικά κατάλληλες για κάποιον φοιτητή.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Το κλειδι στην υποθεση ειναι να πας κοντα σε μετρο , απο εκει μετα θα μπορεις να πηγαινεις στα περισσοτερα μερη στην πολη ευκολα.
Το αρνητικο σε αυτο ειναι οτι αν εχεις κοντα σου μετρο , θα ειναι σχετικα μακρια το ΕΚΠΑ , οποτε θα αναγκαζεσε να παιρνεις λεωφορειο , πιθανοτητα το 250 η το 608 , οπου και στα δυο τα πρωινα γινεται το αδιαχωρητο απο κοσμο. Πιστευω καλυτερη περιοχη για να κοιταξεις θα ειναι τα ιλισια , οπου κοντα σου θα εχεις μετρο μεγαρο μουσικης , και θα περναει το 220/221 απο κοντα τα οποια ειναι απο τα λιγοτερο ''γνωστα'' λεωφορεια που πανε εκπα και γινεται λιγοτερο χαμος.Θα εισαι και σχετικα κοντα στην σχολη οποτε στην χειροτερη θα μπορεις να πας με τα ποδια ενα 15' και μολις φτασεις στην εισοδο της πανεπιστημιουπολης θα περνεις το εσωτερικο το οποιο περναει συχνα.΄Επισης εκει εχει και σχετικα χαμηλα ενοικια
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω παρααα πολυ!! Φυσικοθεραπεια,Φιλολογια,Ιστορικο Αρχαιολογικο!!
Είναι και οι 3 πολύ δυνατές σχολές!!!
aggelikicr7
Νεοφερμένος
Το κλειδι στην υποθεση ειναι να πας κοντα σε μετρο , απο εκει μετα θα μπορεις να πηγαινεις στα περισσοτερα μερη στην πολη ευκολα.
Το αρνητικο σε αυτο ειναι οτι αν εχεις κοντα σου μετρο , θα ειναι σχετικα μακρια το ΕΚΠΑ , οποτε θα αναγκαζεσε να παιρνεις λεωφορειο , πιθανοτητα το 250 η το 608 , οπου και στα δυο τα πρωινα γινεται το αδιαχωρητο απο κοσμο. Πιστευω καλυτερη περιοχη για να κοιταξεις θα ειναι τα ιλισια , οπου κοντα σου θα εχεις μετρο μεγαρο μουσικης , και θα περναει το 220/221 απο κοντα τα οποια ειναι απο τα λιγοτερο ''γνωστα'' λεωφορεια που πανε εκπα και γινεται λιγοτερο χαμος.Θα εισαι και σχετικα κοντα στην σχολη οποτε στην χειροτερη θα μπορεις να πας με τα ποδια ενα 15' και μολις φτασεις στην εισοδο της πανεπιστημιουπολης θα περνεις το εσωτερικο το οποιο περναει συχνα.΄Επισης εκει εχει και σχετικα χαμηλα ενοικια
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!Θα το λάβω υπόψη μου...
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!Θα το λάβω υπόψη μου...
παντως λιγο νωρις δεν θα πας? οι εγγραφες ειναι τελη σεμπτεμβρη και τα μαθηματα αρχιζουν αρχες οκτωμβρη
aggelikicr7
Νεοφερμένος
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
Zaxarenia!
Νεοφερμένος
Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε απο νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- brizoulis
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.